92

За

преди 5 месеца

Аз съм 100% за президентска република.Бой по кратуните на скапаните дипутати.Писна ми от тази демокрация.... Само крадат....

91

ИТН загина

преди 5 месеца

Славчу Погреба ИТН

90

Bai Asen

преди 5 месеца

Ей днес.бг тоя дето я е писал тая статия веднага да отива на уроци по български, че референдУм се пише с У, а не с О, аман от неграмотни журналисти!

89

Анонимен

преди 5 месеца

Защо Слави е едноок? Защото Василий *** го е оставил да води 100 слепи чалгаря.

88

Анонимен

преди 5 месеца

Национален идеал за полупрезидент: Президент полумайммуна, поолуччовек, от трети пол, малко чернокож и малко индиец.

87

Анонимен

преди 5 месеца

Когато някой от партийката на Славчо , дава изявления ми е трудно да разбера , дали казва каквото мисли , или говори това , което ще се хареса на вожда им ! Пълна липса на свободна воля и мнение!

86

Анонимен

преди 5 месеца

Те избирателите на Слави, едва ли знаят какво е президентска и полупрезидентска република. Точно за това са опасни тия референдуми. Референдуми се правят в държави с високообразовано население като Швейцария, тука матеряла е лош.

85

Тошко

преди 5 месеца

Вижте сега, целта е да се стигне до Полувелико Народно Събрание !

84

dad

преди 5 месеца

тоя слави куция , не умря ли ве ?

83

Стига!

преди 5 месеца

Стига, престанете! Престанете да показвате по телевизиите тази омразна на цял народ чалгарска мутра с просташкия и каруцарски език! Престанете! НИКОЙ вече не понася Тошко Хаджията! Мръсната му уста ръси само простотии и простащини, и от нея смърди на продажност, предателство и на палач, изпълнил мокра поръчка! Стига с тая противна и омразна мутра! Стига с чалгарията! А" водещите", като много го харесват, да си го поканят у тях, защо го натрапват на невинни хора и ги тормозят?! Ай сиктир!

82

До75

преди 5 месеца

Не трябва да се дава телевизионно време за глупави коментари и обяснения на хора от ИТН. В главите на тези хора се раждат само глупави идеи. Нека си ги пазят за себе си, а не да занимават обществото

81

Коко

преди 5 месеца

Тази година полупрезидентска република, догодина цяла. Едни избори струват около 80 млн лева или това е една национална голяма детска болница. Заради ИТН отиваме за трети път на избори. Тези крадльовци и клоуни дължат на хиляди майки и на болните дечица обяснение защо харчим тези пари и защо няма къде да се лекуват цивилизовано децата ни. За съжаление именно тези деца ще могат да дадат реална оценка на това поведение. Ние явно няма да осъзнаем, че ИТН са по- вредни и от ДПС.

80

Бебе

преди 5 месеца

До сега не се чуло и видяло нищо умно и добро за хората от ИТН и лидера и. Да се връщат в студиото си в Левски Г и там да се правят на остроумни и интересни.

79

Гроби Таласомо

преди 5 месеца

Относно носенето на политическата отговорност, Тошко е прав!:))) Дупе да му е яко на този, който ша е президентин за в бъдеще, оти, я изкара, мандат, я не, не като сега дет са влачат по 2 мандата, щото могат д апрехвърлат отговотността на НС;))) За мен е без съмнение, че България ще премине през тази форма на държавно управление - президентска республика, за да стигне до Българският Саракт. Трябва да се изходи съвременният демократичен урпавленски ред, за да се осъзнае необходимостта от Саракта!

78

Срам

преди 5 месеца

ИТН са вече в шеста глуха и за да правят впечатление измислят простотии и тъпотии. Славчо да си плати референдума и на него да се явят само той и участниците в шоуто му.

77

Габи

преди 5 месеца

Първата партия, която трябва да бъде изчегъртана от политическото пространство това е ИТН. За съжаление в държавата ни има много наивни и ограничени избиратели, които вкараха в парламента първо ИТН, а след това и лъжливите крадци от ПП.

76

Анонимен

преди 5 месеца

RUBЛЯКА СЛАВИ СЕ ЗАБАВЛЯВА С НАС! СЕЩАТЕ СЕ НА ГОЛ Г.З КАК СЕ НАРИЧА ТОВА...

75

Анонимен

преди 5 месеца

Още имат наглостта да се явяват тук там. И пак с някаква идейка, която в бъдеще ще прец.акат задължително след като "оре.ват орт.алъка". Слави толова се изложи с празни приказки и откровени лъжи пред младите хора, че няма кой да му вярва вече, а и той не се сили кой знае колко, поседна леко назад. Сега трябва да се скрие и да го забравим, нямаше никаква , ама никаква полза от него. Но успя да излъже яко хората три години.

74

ДДРОнег

преди 5 месеца

Още малко ще слушаме тъпите популистки изказвания на чалгарите !!!

73

Защо?!

преди 5 месеца

Защо услужливата "водеща" на сервилната към Сакатото учиндолско чудовище забрави да попита Тошко Хаджията с просташкия и каруцарски език какво положително вижда в Русия, която е "полупрезидентска" република?! Ами, остана утре да покани и Балабана Джебчията ,който пребърква джобовете на хората, краде разни хартийки и ги размахва по телевизиите! Удобен случай, хем ще доизбърше лай***ата, които изходи Сакатият, хем ще размаха някоя нова хартийка!