12

помашки мелез

преди 1 година

"турчетЪ" стана ли лирата с отрицателна стойност към стотинката, или трябва да чакам още една седмица?

11

Анонимен

преди 1 година

До година се навършват 100 години от създаването на Репубулика Турция. Очакват се грандиозни празненства, малко преди това са президентските избори които Ердоган ще загуби от опонента на партия на Ататюрк. Преди 99 годнии Турция пое към светския път чрез Ататюрк, 100 години по късно ще стане пак така.

10

Анонимен

преди 1 година

Никой не го харесва, но всички се съобразяват с него

9

До: 7

преди 1 година

Ехееееей, ти какво знаеш за Turk Karadeniz Kuvettleri???Хайде да не те открехвам излишно, но си нямаш на идея колко турски подводници кръстосват Черно Море денонощно, всеки момент, всеки час, всяка минута, всяка секунда...

8

Анонимен

преди 1 година

байрктар=топъл хляб

7

analyzer

преди 1 година

Въпреки всичко, трябва да си призная че да.Не харесвам Ердоган от самото начало. Поради ред причини, които няма да изброявам сега тук.Но, новият османски султан явно добре си е наредил картите.Май ще допусне Финландия и Швеция в НАТО, въпреки неистовия вой на Путин.Да не говорим за завода за дронове в Украйна с турски инвестиции!Путин се върти като невестулка около него, но е напълно безсилен!!!Чудно ми е само какво смята да прави Путин с най-голямата европейска джамия в Москва?

6

Анонимен

преди 1 година

интереса клати феса!

5

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Путин като приключи с Украйна и ще...подпука Турция. Такива тарикати като Ердоган,не са му по вкуса,но сега го търпи по...необходимост.

4

Анонимен

преди 1 година

Дааааа, много е умел, 100% инфлация, отварят границите за българи за да влиза приток на пари ама е много умел ша знайш!

3

Kirim bizim

преди 1 година

Аллах да те брани и води, реис. Но Крим трябва да се бориш да е наш - турски. Той не е нито руски, нито украински. Крим е за нашите кръвни братя - турските татари. А догодина егейските острови. Там ще е лесно. Ако стане патаклама и покрай Тайван, на никого няма да му е до византийските писъци. Казахме им отдавна: На островите до нашия бряг нямате работа. Или се приберете с добро, или една нощ ненадейно ще дойдем.

2

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ни се сърдят и говорят за турците че са по големи приятели ама като ги питах що турците ги бомбят с дронове а те са готови с тях да се целуват с тях подскочиха до небето

1

Анонимен

преди 1 година

Трудно ще стане лидер на ислямския свят суадитите и катар дърпат конците докато бомби мюсулмани трудно ше е лидера