52

баба мара

преди 1 година

един истински преврат а не като измисления преди време и въпросния така нареченполитик имам няма да остане нищо взе се на сериозно и почна с изцепките

51

Martin Bormann

преди 1 година

Единствената причина фессовете да бъдат споменавани в този конфликт е защото контролират достъпа то Черно Море. Докато това не се промени (а аз вярвам, че един ден ще се промени) поттуряците ще са трън в очите на цяла Европа.

50

Аганасов

преди 1 година

Браво на Ердоган!ПРЕДВАРИТЕЛНО ИСКАМ ДА ПИША, ЧЕ НЕ ГО ХАРАСВАМ, ЗАРАДИ ИСЛЯМИСКАТА И ОСМАНСАКАТА ПОЛИТИКА ! Но той се оказа най-добрият политик и то не само в Европа! Извлече маскимална полза от войната в Украйна ,като получава руски газ и стоки, продава дроново и какво ли още не, на който си иска, а от друга срана САЩ и Европа "клекнаха" пред него и се съгласиха с всички негови изисквания ! Всичко това повиши рейтингът му и той вероятно отново ще бъде президент на Турция !

49

Ердо хендри путин

преди 1 година

Ердоган се възползва от случая и яко фляka путин. Глупавият руснак пък няма какво да прави и къде да се дене и моли за още. Без помощтта на Турция икономиката на русия рухва за дни.

48

DW =WC

преди 1 година

и мирише...

47

Браво

преди 1 година

Ердоган е много умен и хитър политик,Работи единствени в полза на страната си.

46

Анонимен

преди 1 година

Государят Путин покани Реджеп на среща на върха на Шанхайската организация за сътрудничество, която ще се проведе след 18 дни в Самарканд. Турският президент беше безкрайно поласкан и веднага се похвали пред света, че лично Государят Путин го е поканил на срещата на върха на тази мощна международна организация. А за "Байрактари" в Украйна вече няколко месеца никой нищо не е чувал нито ги е виждал.

45

Анонимен

преди 1 година

Дум и руският посланник го няма. Дум и руския самальот го няма. Но иначе били съюзници. С такива съюзници врагове ме ти трябват.

44

Анонимен

преди 1 година

Ко ще рече икономически съюзник?

43

Анонимен

преди 1 година

В момента всички *** Русия, Индия и Китай, купуват петрол и газ на поне двойно по-ниски цени, а Турция направо го взима безплатно, срещу хартия. Лирата е с над 80% инфлация и като бонус си развяват коня в Сирия и Азербайджан. Путин е един ***, който вкара Русия в капан, от който може да не излезне цяла.

42

Веселин 7112136860

преди 1 година

Путин и Ердоган са с грузинска кръв.Грузинците са евреи. Путин и Зеленски са евреи.И тримата са Ционисти.

41

Анонимен

преди 1 година

Добре че са турците, че да има кой да чисти клозетите в Европа. Аферим.

40

Анонимен

преди 1 година

Турция - 451 милиарда външен дълг.

39

Космонавт

преди 1 година

Путин и Ердоган са наместници върху български земи, скоро си отиват в небитието. Истинския Цар от Бога Български ще стои на трона в Цариград, защото това е Божията воля. Кръвните линии ще излязат на светло когато му дойде времето. Има два народа с път - българския и еврейския - тези два народа направляват процесите от двете страни на монетата. Понякога го правят без да знаят, защото Господ е многоходов и не може да се разгадае начина по който се случват нещата.

38

do 48

преди 1 година

По-леко с изказванията. По днешния курс на турската лира 500лв. И нагоре месечно взимат около 1% от турците. Това е огромна заплата за там. Имай уважение към бедния, моля.

37

Да и накрая

преди 1 година

Чисти 500.

36

до 46

преди 1 година

Знам, знам. Ама си свери часовника, че минималната у нас е 770 и никой не работи за 500. Ама имаш опит от фалирала Турция ахахахахаххахахахахахахайайа. Жалък бедняк.

35

Анонимен

преди 1 година

Зеленски чрез турския Крим дето не е украински мечтае за руско-турска война.........а когато Зеленски се размечта за украински ядрени бомби го нападна Путин.....та тъй

34

не знам кво ще става

преди 1 година

Ердоган е казал че Крим е украйнски защото Зеленски всячески го убеждава че Украйна няма нищо общо с Крим и той не е украински а ТУРСКИ...........голема каша се забърква

33

До 43

преди 1 година

Знам, баце. Добре че са турците да работят евтино, че иначе трябва да наемаме от Индия. Ахахахахахаха. Докато аз взимам 18к в ИТ сектора и карам последен модел Мерц, колегата от Истанбул взима около 2к и кара колело. Ахахахахахахахахайхахаха