32

До 41

преди 1 година

Мхм. А междувременно 20 милиона бедни функционално неграмотни турци слугуват в Германия. АХАХАХАХАХАХХА. А турците в Турция нямат пари за хляб. Факт. АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХ

31

Анонимен

преди 1 година

Ердоган заяви ясно онзи ден пред CNN - Крим е украински ! ... Така че неграмотната про-съветска ва*та, да си прави изводите!

30

Анонимен

преди 1 година

Хитрец е Ердоган. Видя, че близост до голташка Русия му срина и без това фалиралия народ (60 милиона аутсайдери турци ринат дъното из ЕС като емигранти), както и валутата, и моментално седна да продава оръжие на Украйна и махна паспортния контрол за бедния *** български провинциаслит да ходи да харчи жалката заплата 3к от склада в Лидл в Одрин, че в Одрин СРЗ е има-няма 300лв...

29

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 1 година

Русия няма нужда от Турция.......................много си зле, лекувай се!!!Скоро виждам да се задейства кюрдската карта..............и тогава турците ще реват много!!

28

На там духа

преди 1 година

Няма да има държави между границите на Нова Германия,Нова Русия,Нова Турция...........не знам ще питат ли кой към коя от горните три иска да бъде или без да питат........ще делят плячката на три части

27

Ердоган

преди 1 година

е един мустакат хитрец, диктатор и ислямист............... но скоро ще яде шамарите..............от кюрдите, от редовната сирийска армия на Асад..........от Русия и от САЩ!!Никой няма да го остави да си разиграва коня...........тоя селски тъ.пак!!!!

26

Aliosman

преди 1 година

Разбирам, че исторически не обичате Турция. Макар че, робството с което са ви напълнили главите в училище няма общо с робство, каквото в имало в Щатите. Тук всеки е имал собственост, земи, продавал е продукцията си и т н, но както и да е. В сегашната ситуация, ако не е Турция, като първа държава пред хаоса в близкия изток, тук щеше да е заприличало на Кербала. Представете си да граничните със Сирия или Ирак. За дни ще развеете белия байрак от пъплищата бежанци. На Турция шюкюр ще викате сега.

25

Археоса

преди 1 година

Крим е бил с тракоперсийскоскитско население после гръцки заселници,............... Важна римовизантийска гранична стена.............Османеца се проваля там с ислямизацията на местните ШАМАНИСТИ да пробие чак до Балтийско море и отива в гроба.........Барутен погреб е Крим

24

Ердоган

преди 1 година

да внимава............скоро американците пак може да му организират един преврат...........сега и Путин няма да го спаси.............защото всички разбраха каква *** гадина е той...........ислямист, диктатор и мустакат селски хитрец!!!

23

Тъпаците

преди 1 година

От САЩ го изтърваха тоя. Макар че може и да е добре като се вижда какви си.ро.соидни у.ро.ди наслагаха из Европа.

22

Ердоган

преди 1 година

ще яде боя скоро................от армията на Башар Асад, от кюрдите, от Русия и от САЩ...............не бих искал да съм на мястото на стария мустакат ислямист и диктатор ........бай Ердоган........мустакатия хитрец!!!

21

@

преди 1 година

В Турция беше убит руски посланик.............турците свалиха руски самолет и руски пилоти загинаха..............скоро турците ще плащат за това, руснаците след Украйна ще ги подпукат и тях!!!

20

Турция

преди 1 година

да внимава в картинката.............бай Ердоган, селския тарикат и хитрец си въобрази,че може да си прави каквото си иска...........но Турция може да бъде само регионална сила,никога няма да бъде велика сила като Русия и САЩ!!!Ердоган скоро ще яде шамарите..............не знам само от кого...........но има много врагове............сирийците , кюрдите, арменците ........!!

19

Анонимен

преди 1 година

Путин е последната, която влезе в харема на Ердо, прави я дива и щастлива.

18

analyzer

преди 1 година

До: номер 13 Дай Боже да е така както казваш! Дай Боже!!!

17

:)

преди 1 година

а не ба, ще ги гледа :), разбира се, че взима максимума от ситуацията!

16

Крим

преди 1 година

е български..................там са били старите българи от Велика България...........за това има доказателства, но сега България е слаба военно, така,че предпочитам Крим да е на Русия...........а не на турците,или на украинските фашисти!!!

15

?!?!?!

преди 1 година

Използва си я както иска ... Въпроса тук е защо САЩ си мълчат и нищо не му казват нищо ?!?!?!

14

Ердоган

преди 1 година

е диктатор и ислямист.............иска да стои на два стола............но скоро ще яде шамарите!!!

13

Гошо...Тъпото

преди 1 година

До До: 7 Тези...подводници не се ли показват от време на време,за да може...гребците да си поемат въздух.