36

Анонимен

преди 1 година

С какво бе крилат плъх? С отрова за гълъби?

35

от ЮАР

преди 1 година

А бе не сте способни и нищо не можете да опазите. При Бойко имаше приказка с Ердоган и мигрантски натиск почти нямаше. При Кирчо и Кокорчо (Радевите подставени лица) правеха НУЛЕВА външна политика - скъсаха се да ходят до Македония, Гърция, Сърбия, Румъния и пр. Мики-Маус държави, а Турция, дето е най-приятелският и могъщ съсед, с който винаги може да се разбереш игнорираха, все едно я няма, но даже на Кирчо двата танкера с газ се разтовариха там и го споменават с половин уста.

34

Може

преди 1 година

Способни сте да си пазите з.ад.ни.ци.т.е. радев

33

Евролиберал

преди 1 година

ЕС е демокрация и всички имигранти, особено бедните и нещастни, които нямат шанс в собствените си страни са добре дошли и ЕС е длъжно да им осигури шанс за развитие. В богатия ЕС има достатъчно място за всеки от тях. Това са евроатлантическите ценности и който не ги изповядва е крайнодесен и устата му трябва да бъде запушена. В ЕС не трябва да има трибуна за крайнодесните!

32

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Живея в Бургас и виждам по улицте, че не сте способни :) Тея ги разправяйте на хората в Монтана(с най-голямо уважение към тях). Но тези, които сме до границата с Турция знаем много добре и за схемите, и че сте некаддърни! 80% от имотните сделки в Бургас в. момента се осъществяват в кеш :) Това, че вие сте тъъппии, не означава, че ние сме на вашето мизерно ниво!

31

Анонимен

преди 1 година

Дереджето на държавата и на полицията ни, в частност, е такова благодарение на не на министри, които са по постовете си от броени дни, а поради престъпните управляващи, които се изредиха последните 30 години. Всички! До един! Гълъб, орел - никой нищо не може да направи за два дни при 30 години тотална щета и разруха. Този Гълъб обаче се излага да говори глупости - то се вижда колко можем да си пазим границзите. Не само не можем, а и не щем - за някое евро пускаме всичко, що е пожелало да мине.

30

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че сме способни! Само стигнете редиците и звъннете на Ердоган да му припомните чесме приятели.

29

Мигрант

преди 1 година

Шът, не думай. А всички по веригат какво ще правят/броят после.

28

Анонимен

преди 1 година

Рашков каза какво ТРЯБВА да се направи в МВР-то , ама няма далавера за НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ герб КОРУМПИРАНИ НАЧАЛНИЦИ , ПРОКУРОРИ , СЪДИИ , И КАКВО ЛИ НЕ ПО ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ... Причината си остава в 4 -мата бейове в Бг .--- ДОГАН ПЕЕВСКИ , БАЦЕ И ГЕШЕВ ... ПО РЕЗУЛТАТИТЕ В ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВИЖДА ...

27

Гугут Демирев

преди 1 година

Браво на адаша. Най-способните сме.

26

До Анонимен 19

преди 1 година

"Гълъбе,закривай МВР мой Гълъбе!И направете истинска полиция по европейски образец!" - - - Точно по европейски образец ни е всичкото и затова е на такова дередже. В момента точно европейската полиция не е най-доброто на пазара.

25

Анонимен

преди 1 година

Автобусът-убиец не е прескочил оградата с Турция.Минал е през митницаа.Някой здравата се е налапал с парички,а двама български полицаи ги няма.Минавал съм границата с Турция законно савтобус - митничарят влиза в автобуса,показваш си паспорта, отворен на снимката.Вижда снимката и сравнява.Няма как 47 да минат,ако не се е плащало.Според мен,изобщо не се е проверявало,директно са минали като...Съболезнования на близките на полицаите.

24

Анонимен

преди 1 година

То се видя колко сме способни! Не само че границите ни са разграден двор, ами и контрабандата е дело на висши държавници, полицията ни е необучена, в нея бъка от излишна администрация, а истинските изпълнители са зле подбрани, зле платени, зле подготвяни.

23

Никаква разлика

преди 1 година

На тия целта и задачата им е да държат тук в България всичкото кеч.

22

Анонимен

преди 1 година

Хаха нищо не можете и за нищо не струвате !! МВР е такава пробита дупка , че няма на къде. Разбира се има и почтенни и чесни но това са 10 % само !!!

21

Анонимен

преди 1 година

Без намесата на САЩ , Запада ще бъде много добро място за живеене , но сега НЕ Е !

20

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно ***, сложено да заема най-големия държавен пост. Гугутке, отивай в ко-вид отделението.

19

Анонимен

преди 1 година

Гълъбе,закривай МВР мой Гълъбе!И направете истинска полиция по европейски образец!С тия гащници не става работата!

18

Рашко

преди 1 година

Трафикът на мигранти се осъществява изцяло със знанието и под закрилата на хора от МВР и Гранична полиция. Там търсете истинските виновници за трагедията в Бургас.

17

Анонимен

преди 1 година

Рашков добре казваше че в МВР трябва да се изчистят ВСИЧКИ НАЧАЛНИЦИ И ЗАМЕСНИЦИ . Не знам защо дърдорите против Рашков !!