76

Анонимен

преди 1 година

Мафията на ГЕРБ пусна Гълъба на мира.

75

Анонимен

преди 1 година

Гълъб ли си, петел ли си, кокошка ли си не знам....но на хората им омръзна от общи приказки. Хората искат възмездие, виновни и адекватно правосъдие. Иначе на какво сте способни и неспособни, всички се нагледахме!

74

Анонимен

преди 1 година

До Абе... ОДговорът :На русофилите децата са в Запада , а на русофобите са в България !

73

Анонимен

преди 1 година

Както казваше моята баба за подобни дрънкалници"говорят приказки на аба".Те не си вярват ,а ние хич.

72

Танов

преди 1 година

Да бе, да. Донев пусна пореден гълъб ...

71

Странно

преди 1 година

Гълебеее, фактите сочат друго. Май границата е като решето, що мигрантите стигат чак до Бургас.

70

анализатор

преди 1 година

До: номер 73 Ми дай да рисуваме пречупени кръстове тогава по твоята логика??? Свастиката също е древен индийски символ на мира и щастието? Що никой не го харесва сега?Гълъбите няма как да ги забраниш, но да ги пропагандираш като символ на мира е малко изтъркано!

69

Истината

преди 1 година

Червените ПОДМАЗВАЧИ са Автогеноцид............Габровския хумор на Живков взет от Талмуда................Децата на Израел станаха Знаме на Мира покрай английската Оксфорд червена принцеса...........двойно опозорени червени куртизанки

68

Анонимен

преди 1 година

Гугутка Заспалова става само за шаман. Да направи обреда за пазене от бежанци, да каже обредните думи и заклинанията за гонене на бежанци.

67

Анонимен

преди 1 година

До Християнски символи-------Да не са Гълъбите на Людмила Живкова.....за Децата на Израел чул ли си

66

Анонимен

преди 1 година

Аз пък им пожелавам успех! Защото техния успех е гаранция за нашето спокойствие. Успех на всички граничари, полицаи и армейци пазещи границите и суверенитета на майчица България! Няма значение кой управлява. Винаги ще пожелавам успех на нашите момчета, защото техният успех е нашето спокойствие!

65

Анонимен

преди 1 година

69 да пуснем тигри по улиците тогава, да уважим Римския колизеум. А какво е правил психопата Хитлер не ме интересува. Той е крадял безразборно символи от човечеството. Заради един психопат няма да скъсаме стария завет от Библията я!

64

Анонимен

преди 1 година

Гълъбе, ти си едно руско мeкepe курдисано да върне позициите на газпром в България. Колкото и да ни будалкаш си ни ясен. Изчакай си изборите, вземи си заплатките и откъдето се появи там си се върни!

63

Военен

преди 1 година

Край на лишперлъка в армията :((

62

Християнски символи

преди 1 година

Гълъбите са символ на успех и победа на човека над ужаса и смъртта. Чели ли сте Библията? Там пускали гълъб за да проверят дали водата се е отдръпнала и дали има суша. Когато гълъбът се върнал с маслинова клонка в човката си било ясно, че човешката раса е оцеляла от потопа и вече може да акостира корабът на Ной на сушата. Та, когато пожелаваме гълъб да отлети е хубаво да си пожелаваме и да се върне с маслинова клонка!

61

анализатор

преди 1 година

До: номер 67 "И за твое сведение, не случайно още в свещените книги гълъба е символ на мир и на успех" На Олимпийските игри в Берлин през 1936 г., по заповед лично на Хитлер в небето над стадиона пускат хиляди бели гълъби (не помня точната бройка) като символ на мира!!! Само казвам де.

60

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР, е нали се разбирахме с Ердоганьо няколко пъти вече. ББ му игра кючек лично и кво, мине се не мине някоя година и пък същото. В манталитета на Ердоганьо е да извива ръце/изнудва поне веднъж годишно и това си е.

59

Анонимен

преди 1 година

С гълъби не се пазела граница! А с какво бе 3? С Киряк Стефчовци ли? И за твое сведение, не случайно още в свещените книги гълъба е символ на мир и на успех за човешкия род да оцелее въпреки бедите и потопите!

58

Кой е Бай Ганьо

преди 1 година

Бай *** бил от село Енина..........Енес на Гръцки е ЕДНО........а на турски Енвер е Заврян Зет ............нещо като ,Енвер Ходжа,Ал Файед,,руши виденлиев и прочие.........По принцип превода е ЗАВРЯНИЯ турски Зет в гръцко семейство Бай ***

57

Гълъбо, Гълъбо!

преди 1 година

Гълъб Донев за мигрантския натиск: Способни сме да пазим границите си." Виждам, то си личи! И ония, дето щяха да ни вкарват в Шенген - и те виждат!!!