89

Анонимен

преди 1 година

Укрофашистите ще им мръзнат гъзуети без ток тази зима.

88

Невен

преди 1 година

Не било по АЕЦ-а, а по топлоцентралата към него. Ама и към него не, а към ямите, където имало запалими материали. Живи и здрави да сме.

87

Анонимен

преди 1 година

До БАНко - к'во ядрено изнудване на Зеленски бе, смeшко! Зеленски иска МААЕ да отидат в централата, а рашистанските питекантропи не дават. Да те... и глупавия троляк, дето не можеш да измислиш дори логична опорка, а само повтаряш като латерна, каквото са ти спуснали.

86

БАНко

преди 1 година

ЯДРЕНОТО ИЗНУДВАНЕ ОТ ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ С СТРЕЛБА СРЕЩУ АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ НЯМА ДА СТАНЕ !!!! ТОЗИ ПЪТ ПУТИН НЕ ТРЯБВА ДА ОТСТЪПВА КАКТО ЗА ЗЪРНОТО !!! ПРОДАДОХА ГО НА ЕВРОПА ЗА ОРЪЖИЕ !!! СОМАЛИЯ ОЩЕ ЧАКА !!!

85

Анонимен

преди 1 година

Джон Адамс, вторият президент на Съединените щати, отбелязва: Фактите са упорито нещо; и каквито и да са нашите желания, нашите наклонности или диктата на нашата ярост, те не могат да променят състоянието на фактите и доказателствата. Адамс и днес е прав.

84

мдааа

преди 1 година

Да си призная рядко ми се случва да чета подобни безсмислици и безумия.

83

113

преди 1 година

Точно така, крадат енергия и я носят в Русия с камазите... Наистина ли сте толкова кухи някои?

82

Анонимен

преди 1 година

Каква полза имат руснаците да застрашават нещо което е под техен контрол? Има редица други терористични цели по които да стрелят

81

Анонимен

преди 1 година

хаха,освен урките друг никой не говори за ядрена авария

80

Анонимен

преди 1 година

руснаците са си ***, вместо да спрат електоцентралата да не стане някой сакътлък, те гледат как да откраднат електроенергия ...

79

Анонимен

преди 1 година

"Зеленски обвини обстрел от руските въоръжени сили" - Т.е. да обобщим: руските сили са превърнали АЕЦ във военна база и в същото време сами по себе си стрелят...Абе това журналистите наистина ли сте толкова кухи, че повтаряте като папагали такава безумица?!?! Тук дори не е въпросът кой кого подкрепя, въпросът е дали имаш нещо в главата за да приемеш толкова абсурдна информация. Айде малко повече медийна и информационна хигиена да имате, а!!!

78

Диктарота Зеленски

преди 1 година

Най-опрасния психопаат е тоя Зеленски той е способен в безсилието си да направи всякакви видове катастрофи. Тоя Зеленски призовава хората да умират заради неговия му кеф. Всичко ще приключи като Украинците свалят и поругаят тоя луд маниак Зеленски.

77

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме 1986. Те съветските 6лядове и тогава не бяха виновни нали???? Защитавате тези които ни мразят и ни имат за фашисти!!! Обикновени *** сте всички които защитавате Путин! И фес бихте сложили ако значи че ще бъдете със силните на деня, нали роби!!?!?

76

Анонимен

преди 1 година

Хайде, Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) и други световни органи, подчинени на Зеленски, освободете Запорожката АЕЦ! Изгонете руснаците! Ако не искат доброволно, идете и ги изкарайте насила/като се биете с тях/! Зеленски каза!!!

75

Анонимен

преди 1 година

Чудо големо! Нема да илядите я!

74

Зеленски ОСТАВКА

преди 1 година

Всичко ще оправи като официално се свали диктатора Зеленски.

73

Дуле Савич

преди 1 година

Комунистите не зачитат собствените си хора, защо да зачитат останалите. Само куршум в главата на Путин може да спре тая катастрофа!!!

72

Зеленски Фейк новини

преди 1 година

Всичко което е свързано с Зеленски е лъжа, пропаганда и фалшиви новини като част от информационната война която води тоя украинус, пропаднал актьор и мерзаавец.

71

Анонимен

преди 1 година

вече наясно лижсте що е то евроатлантически мек фашизъм от друсани лепиларки и кло зетна из мвт на хранилка у макдоналдс кемикъл? втората светпвна ще е пеленаче в сръвнение с третата, по мизерия, смрад и безчовечност.

70

ИВАН

преди 1 година

РАДЕВ Е ВИНОВЕН!