49

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Укрите засилиха обстрела, защото руснаците им спряха тока от аеца!

48

Исторически парк

преди 1 година

Русия да унищожи украинската артилерия, която бомби по АЕЦ-а!

47

Анонимен

преди 1 година

Когато една електроцентрала работи, тя сама се осигурява с ток за собствени нужди. Накратко, много gluposti са написани тук. По-добре украинците да престанат да правят мизерии. Русия е строила тази централа и тя знае как да се грижи за нея.

46

Анонимен

преди 1 година

До :) Човек започва да се учи на четене с разбиране на по-сложен текст в трети клас. Ти кой клас си, та не разбираш нещата, които четеш?

45

:)

преди 1 година

Централата била окупирана от Русия...Зеленски се моли да я върнат на украйнците .... Ама в централата работели всъщност украйнци на които благодарение била избегната ядрена катастрофа....уж е окупирана от руснаци, а постоянно четем, че *** искат да в взривят и обстрелват....не знам явно се избиват между тях си ....?! Историята мирише дори повече от това лайнно Зеленски ..

44

Анонимен

преди 1 година

До Do 52/59 "Я кажи до АЕЦ Козлодуй има ли друга електроцентрала да е аварийна? Няма такова нещо !" Няма нужда да е ДО АЕЦа. Достатъчно е да има ВРЪЗКА с АЕЦа, за да му дава ток, ако се наложи, а такава може да се осъществи от нормалната електропреносна мрежа. Нямаш представа за какво говориш.

43

Do 52

преди 1 година

Я кажи до АЕЦ Козлодуй има ли друга електроцентрала да е аварийна? Няма такова нещо ! Тъпите украинци стрелят по тяхната си АЕЦ и ревът, че нищо не могат да направят! Даже сигурно не може да я оцелеят !

42

Анонимен

преди 1 година

До Протестиращ Айде излизай да ги спреш, С вазелинчето.

41

Протестиращ

преди 1 година

Зеления наркоман и НАТО трябва да бъдат спрени ! Или Европа си заминава

40

кристина

преди 1 година

мдаа.. зеленския клоун кръв пикае ако руснаците включат АЕЦа към своята преносна система, затова и се опитваше досега да катурне централата.. ала ще се сбогува с мечтите си за евтина енергия завинаги.. Захарова я заболя устата да кани ония МААЕ от безполовия съюз, 'щот те от един месец се назландисват какви лъжи да измислят пак, за да оправдаят обстрела от украинската страна

39

до 49

преди 1 година

Прочети още веднъж публикацията "умнико"... Става дума за съвсем друга, обикновена централа, която е за поддръжка на АЕЦа... Именно тя е обстреляна от руския бaшибозук. Мале, мале, колко сте първосигнални това русофилчетата...

38

Анонимен

преди 1 година

До До 46/49 "А ти можеш ли да мислиш изобщо? Системите за поддръжка функционирането на една АЕЦ, са част от цялостната структура на същата централа." Не позна. АЕЦ Запорожие има аварийни линии към останалата електропреносна мрежа на Украйна в случаи на авария.

37

До 46

преди 1 година

А ти можеш ли да мислиш изобщо? Системите за поддръжка функционирането на една АЕЦ, са част от цялостната структура на същата централа. И в Запорожието няма друга ядрена централа. Това, че журналистите преписват без да мислят и са криворъки, не означава, че трябва да им се вярва. А това, че плиткоумни същества, бързат да нарекат всеки инакомислещ "Русофил" и "Русороб", без да помислят, говори всъщност какво е нивото на Русофобите в България.

36

ЗЕЛЕН ТЕРОР

преди 1 година

Зеленски говори точно като ТЕРОРИСТ, със заплахи, ултиматум...

35

Анонимен

преди 1 година

Само си представете на мястото на Русия, в тази война да беше Америка. И зелебоба да излизаше в ефир, да обявява как Американците сами се обстрелват. Всички щяха да го обявят за луд. Да, ама не. Само, защото са Руснаци, всичко казано срещу тях се приема за чиста монета, дори да граничи с лудостта. А думите, на един наркозависим неадекват, се въртят денонощно из цяла Европа. Мед за бездарните ни журналисти, свикнали да преписват без да мислят. И деца ядат Руснаците, да знаете.

34

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха, толкова сте зле русофилчета, че четете само заглавието и почвате с плюенето... Съвсем друга централа е обстреляна от руския бaшибозук. Тази, която поддържа системите за сигурност на АЕЦа.

33

Иво

преди 1 година

Само украинец може да стреля по нещо свое! По *** и заблодена нация няма ! По глупави са даже от молдованите!

32

Анонимен

преди 1 година

Урките са терористи и Европа трябва да ги спре

31

Петров

преди 1 година

според мисирите в българия руснаците сами си убиват хората, особено жените, сами си стрелят по армията, сами обстрелват собствените си позиции, сами убиват войниците си, сами си взривяват къщите а така наречените украинци щото няма какво да правят обикалят света като бежанци

30

Анонимен

преди 1 година

Ако Зеленски не чувстваше зад гърба си тази "могъша" подкрепа на Запада, нямаше да се главозамае така и да продължи да жертва народа си в името на някаква химера. Щеше да седне на масата за преговори, но не му дават. Западът няма интерес от преговори и мир. И казвам ви, в един момент все нещо ядрено ще гръмне. Британците вече намекнаха, че са готови.