129

Анонимен

преди 1 година

До Някой Търпението на руснаците някой ден ще свърши и те ще изключат АЕЦ-а. Превключването му само към Донбас е рисково поради голямото разклащане на товара,което ще доведе до голяма нестабилност на електромрежата, която ще бъде овладяна за поне 10-14 дни. Отделно укрите ще открият бесен артилерийски огън мо Запорожие с цел изваждането й от строя. Да не говорим за господарския тон на Гутиереш спрямо руснаците, без да се съобразява, че АЕЦ-ът сега е собственост на Русия, а не на Украйна.

128

Анонимен

преди 1 година

Този комик-артист ако има поне малко ум в главата си би трябвало да отстъпи трибуната на специалисти по атомни електростанции, които знаят, чт АЕЦ са защитени четворно при аварийни ситуации и защитата с дизелгенератори е само една от тях. Но актьорът с мания да се самоизтъква вероятно смята, че САЩ и фрау Урсула отбелязват неговата важност в управлението на Украина по броя изказвания на ден и не спира да говори.Нещо като Просто Киро на украинска земя и също толкова приказлив и смешен като него.

127

Някой

преди 1 година

До Анонимен142Кога и кой пък е "удрял" чернобилската АЕЦ? Вие явно пък сте от другата агитка, дето ни взима за боядисани канарчета. През 1986г. в ноща на 25 срещу 26 април, двама млади инженери извършват по неправилен начин тест на някои от системите в чернобилската АЕЦ, в резултат на което настъпва и аварията. Опитали са се в първите часове да го запазят в тайна, но шведите ги разобличиха първи. ВВС имат страхотен документален филм с интервюта на някои останали живи участници в операцията по

126

Някой

преди 1 година

Че те украинците я обстрелват. Ако руснаците искаха да я взривят тая централа просто щяха да я минират и да я взривят. Те са си там. В централата. Защо да я обстрелват за да я взривят??? И как така аджеба според тоя наркоман руснаците я обстрелват от 152 мм. оръдия с 155мм. снаряди??? Тия съвсем за боядисани канарчета ни взеха.

125

реалист

преди 1 година

Гламавите хохли и джендърите от Европа са краварски прислужници.Докато слугуваме на алчните кравари ,нищо хубаво не ни очаква.Обикновените българи уважават руснаците , а продажния ни политически елит слугува на краварите.Добре че в Русия са наясно с положението , иначе ще мръзнем и ще гладуваме като ска.паните хохли.

124

Joro

преди 1 година

На Зеленски и Холивуд не му вярва, но Европа да. Този е украинския Слави! Голяма беля! Дано не взриви централата.

123

Ники

преди 1 година

Ами Украйнски *** защо я обстрелвате и то с Американски оръжия. Дано отряда на Кадиров и наемните Сирийци Ви накажат.

122

Анонимен

преди 1 година

Туй Зеленски голям цирк *** от класа Европейските *** го слушат и му вярват

121

Анонимен

преди 1 година

Европа била на една крачка от радиационна авария, каза човека който я обстрелва. Тотално изтрещахте. И украинци и руснаци са един дол дренки. Нагли, диви и тъпиии.

120

Анонимен

преди 1 година

До Боби ЗАЕЦ е превзета от РФ МАРТ МЕСЕЦ защо 5(ПЕТ) месеца нямаше никакви проблеми? ---------- кой ти е казал, че не е имало проблеми бе каскет смачкан?

119

Тоя надрусания

преди 1 година

Предател остана да спаси и Планетата от всемирна катастофа.

118

До Solar Power

преди 1 година

На лошия танцьор топките му пречат! Русофилите ли са ти виновни за разнебитения паркинг на летище в София?! Глупости говориш!

117

Спасение нема

преди 1 година

Като стане аварията, облакът ще се движи на запад.

116

Solar Power

преди 1 година

До Боби: Ами мисли му ? Защо не си копаме газ от Етрополе ? Имаме за 150 години залежи ? Защо не слагаме панели наляво и надясно ? Защо ? Защото газпром купува разни русофилчета като теб които удрят прът в колелата !

115

Анонимен

преди 1 година

До баце: Защото не е тяхна :) Или ти си мислиш,че всеки може да си хареса нещо някъде и да си го вземе защото има по големи мускули ? Е и хитлер си беше харесал цяла европа и накрая се накендза :) Времената на империийте свършиха още в 19-ти век !

114

До 122 Боби

преди 1 година

Добре де, НЕ Е ли дело на СССР? А че Елцин е национална катастрофа за Русия съм съгласен, ама че са клали, клали са.

113

баце

преди 1 година

И за какво руснаците да се разкарат от АЕЦ барабар с ПВО и всички защитни оръжия, при условие, че в момента АЕЦ се намира на територия, която е завзета от руски и местни войски. Искате да дадете максимална възможност на друсаняка от Киев да обстрелва спокойно АЕЦ докато предизвика ядрена авария, после да обвини за това руснаците и да иска спиране на войната заради ядрената авария, която самия той е причинил, както и да отправи поредните си безумни искания. *** статия ....

112

ЬЬЬ

преди 1 година

рушнаците са гола вода барабар с путин и компания.Те няма какво да губят и една ядрена авария за тях е без значение.Трагедията ще бъде за свободния и демократичен свят,но изглежда,че няма сила или организация,която да ги възпре или унищожи като зловредни *** същества.

111

Анонимен

преди 1 година

За какво ни е това НАТО като не може да спре един изкуфял руснак? Абсолютно безполезна организация. Перачница за пари.

110

Анонимен

преди 1 година

До Боби Това, какво може да разбере запада, и какво казват русНАЦИте, са две различни неща. РусНАЦИте още твърдят, че на летището в Саки не е имало никакви сериозни материални загуби, че МаЦква е потънала от фас и други подобни смехории.