263

Анонимен

преди 1 година

Путин да внимава защото пак ще изберем Борисов и Русия ще му се види тясна.

262

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е прав за едно Борисов трябва да се пенсионира.

261

Анонимен

преди 1 година

Да напомним на недоразумението от снимката, че правителството му можеше да предаде плана за възстановяване, ама не поиска, за да го направели следващите. По тази причина България забави получаването на няколко милиарда помощ от ЕС. После пък уж беше първа политическа сила, но отказа да прави правителство и даже не се опита. А сега предизборно ръси мозък по медиите. Жалка гледка!

260

Сатер

преди 1 година

Б.Б., стига глупости. Газ продава Русия, Европа купува! Ако можеш да измислиш схема и да вкараш ГАЗПРОМ в конкуренция, ама надали!!!

259

Анонимен

преди 1 година

Десен популизъм от най гнусните дебелака надушва че синята тръба (ниша)е полу празна и иска да изпълни

258

Анонимен

преди 1 година

Борисов видя дебелия откак построи руската тръба с наши пари и сега се подмазва на Козяк.

257

Старец

преди 1 година

я бегай да си гледаш внуците и внимавай с простатата да не изпуснат уплътненията, къде се буташ у А група?

256

Анонимен

преди 1 година

Бойко как ги мачкаше тия от Газпром.Забрани им на Газпром да правят отклонения на тръбата турски поток който минава през България.Бойко мачкаше яко и Лукойл. Те горките 15години на загуба работиха. Работят и плачат.

255

Хахо

преди 1 година

2500ЕВРО!!!...нето

254

Анонимен

преди 1 година

Какъвто и да е този, в сравнение с надрусаните хвалипръцковци от ПП е мноооого отгоре. Докъде се докарахме, такива селски пехливани да ни изглеждат нормални поставени до онези третополови ***, които мразят народа си и родината си.

253

Анонимен

преди 1 година

Американците го махнаха от власт и сложиха харвардчетата и той почна да ревнува, че госпударите му си имат нови любимци, затова сега го играе големия евроатлантик с надежда да го върнат пак на власт

252

А забравих

преди 1 година

2500? ..нето

251

Ханс Зайдел

преди 1 година

Фондацията всъщност е изкуствено създадено НПО от ЦРУ за контрол и финансиране на политически инженеринг в Европа, Борисов е техен кандидат и сътрудник от август 2005 год., а Цветанов е закачен паралелно с него Фондация Ханс Зайдел е на ХСС, който пък е основан след Втората световна от бивши офицери от хитлеровия вермахт. Дълги години почетен председател на ХСС бе Франц Йозеф Щраус, личен приятел на Тодор Живков.

250

Хахаха

преди 1 година

Мачкай Бойко !!!! Този път ще управляваш българия до 2042г. И тогава ще станем балканска швейцария Който е жив ще се радва на 2500? средна заплата.....Нето!!

249

Ханс Зайдел

преди 1 година

Борисов служеше(и продължава да служи) на други, чуждестранни господари. И на тях се отчиташе(и още се отчита). Та нали наскоро той сам си призна, че партията му ГЕРБ е замислена, създадена и финансирана от Баварската фондация Ханс Зайдел(Ханс Зайдел е нацист ,който участва във ВСВ 1940-1945 г. след 1944 год като вижда дебелия става американски шпионин и така отървава дръвника, а след войната американското военно правителство го назначава за общински съветник в Ашафенбург.

248

джо

преди 1 година

Ама също така нахилен беше когато въртеше крана при откриването на "Турски поток" Пълен ***...

247

Реалист

преди 1 година

Хем бил построил тръба на Путин, хем се е "мазнил" на американците! Някои щатни плювалници май не са наясно със себе си! Факт е , че беше посрещнат от двама американски Президенти, и от Путин! Защото е личност! Ако Борисов беше Премиер, най-вероятно щеше да плати на руснаците с рубли, и да изпрати оръжие за Украйна!

246

КИРО - КОМИКА...

преди 1 година

ИСКАЛ ДА ПЕНСИОНИРА СТАРИТЕ ПОЛИТИЦИ - БАЙДЪН, ПУТИН,ШОЛЦ, БОРИСОВ,.......... АБЕ, КИРО ОЩЕ ЛИ НЕ Е ПРИБРАН В КУРИЛО..?

245

Анонимен

преди 1 година

Боце да пусне комсомолци ГЕРБ, които да поискатхамерикански газ.

244

Анонимен

преди 1 година

Фондация Ханс Зайдел що ползва руски газ в Мюнхен, а Германия плаща врубли м?