323

нн

преди 1 година

Борисов няма срам и морал, до вчера говореше едно, от шест месеца, по-точно след началото на войната говори точно обратното. Че то утре може да говори пак обратното, така не става измитай се политически тарикат, времето ти изтече, скривай се, хората не те искат вече. Гражданите за европейско развитие на България в началото ти повярваха, но и те сега виждат че са сгрешили в избора си. На изборите не се надявай много, чака те разочарование.

322

Затвор за Борисов

преди 1 година

Този БОрисов не ГО Е СРАМ.. ПОХВали се че вместо да позлва милиардите на ГАЗПРОМ за изграждане на газопровод ГАЗПРОМ ДО СЪРБИЯ Е ОГРАБИЛ с много милиарди евра Българския народ..ОКАЗА СЕ ЧЕ НЕ Е ДОГОВОРИЛ ДАЖЕ такса за изплащане на 100% българския участък с ГАЗПРОМ ..Експерти да докладвал за какви жълти милиончета ни е прецакал така жестоко..Сега вместо да иска взаимна помощ от ГАЗПРОМ тръгва да ни ПРеЦАКВА индустрията и народа..

321

Анонимен

преди 1 година

Тия гербери яко ги тресе шизофренията!

320

един

преди 1 година

Борисов, ще гласувам за тази партия, която работи за България и нейните граждани, а не за просперитета на лидерите си на гърба и от джоба на тези граждани. Сори, ама това не си нито ти, нито твоята партия. И нито ДБ или ПП

319

Боко е крадец

преди 1 година

Тоя нагъл geбела отказа да даде газпром на арбитраж, когато ни спряха и южен поток и газа през 2014

318

Анонимен

преди 1 година

ТИКВО ТИ СИ НАЙ-ВИНОВНИЯ ОТ ВСИЧКИ.ВИДЯЛИ,ЧЕ С КЕБАПЧЕТАТА И КЮФТЕТАТА С КОИТО КУПИ ГЛАСОВЕТЕ НЕ СТИГАТ ЗА ДА СЕ ТОПЛЯТ ТАЗИ ЗИМА.СТИГА С ТЕЗИ ТВОИ НОМЕРА.

317

Анонимен

преди 1 година

Точно тази мутра на снимката ни върза за Русия,сега тръгнал да говори за деферсефикация.Няма ли малко срам?Покани Путин в България,кученцето на Путин,долен предател.

316

ББ

преди 1 година

абе къде е лиляна?идва зима...а менда къде ти е...финансистка...идва и глад,а вебер им намерил топли и добре платени...наредил му путин...заслуги майна,разпуснете импотентният ес...и нато дори...и не путин е заплахата..а обслужващите го в съюзите на който плаща с нашите пари през доган,борисов,орбан..много са..и страхливо и лицемерно не правите нищо и продължавата да им плащате с животите ни..съучастници сте им..разпуснете клоаките!не признавам властта и законите ви,отнемащи живота на децата ми!

315

ББ

преди 1 година

12 г. Лукойл не плати и стотинка данък бре..."евроатлантико"докато с юнкер,меркел,вебер осребрявахте рублите и крадяхте от животите на Народите на ЕС правещи ги зависими от...убиец,докато прокарвахте лобистки...срещу комисионни...на божков...цветанов..съсипана индустрия,земеделие,образование,здравеопазване..това са животите на милиони.. и трима манипулиращи по тв-тата на пеевски не променят нищо...ограби ни и ни убиваше,прогони децата ни,съсипа домовете ни и България..за сребърници..Анатема!

314

ББ

преди 1 година

уау нали ти строеше руските потоци с парите на българите!как така...а купи им ядрена централа скрап от путин...да не те закача,кого лъжеш...и до кога си мислеш,че ще можеш да ни лъжеш...ти строеше на путин газовите,купуваше атомните скраб..ама видите ли Петков виновен за цените на газа и тока,събудете се хора,всеки глас за дпс-гроб-*** е глас против България и Животите на децата ви,мислете за Бога!четете фактите!минусите на пАсолството моля!!!...стимулират ме...

313

Лили

преди 1 година

Готин,сладур гледа сеира на едни нагли измамници

312

Анонимен

преди 1 година

Ех бащице. Ти поне крадеше с мярка. Променените политици грабят като за последно. А и съда са го наричали в ниша дупка.

311

Анонимен

преди 1 година

Тулумбата пак се е ядосал на журналистка,ама те това им е работата,да питат.Държи се като дете в детската градина,на кеето не са дали десерт.За Премиер не става.Да ходи и да пита в лунапарка дали може да кжса там билетчета поне

310

ЦК на ГЕРБ

преди 1 година

Предизборен слоган на ГЕРБ "да направим хаос в хаоса"

309

Аз промяната

преди 1 година

БОЙКА КАДЪНА Е НАПАСТ БОЖИЯ, НАКАЗАНИЕ ГОСПОДНЕ ЗА ГРЕШНИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕ, ТАЙНОТО ОРЪЖИЕ ПОДГОТВЕНО ОТ БКП ДА СРИНЕ ДЪРЖАВАТА АКО БКП ИЗТЪРВЕ ВЛАСТТА. САМО ПРОРУСКИ РУБЛАДЖИИ ГЛАСУВАТ ЗА КОМУНИСТА БОЙКА КАДЪНОВА БОРИСОВА, НАЙ ЗЛАТА БОЛЕСТ ОБХВАНАЛА ЗЕМИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЗА 4.5 МИЛИАРДА ГОДИНИ.

308

Аз промяната

преди 1 година

Лойка кадъна и на дявола ще пристанеш, пак БКП-ски ще смуче и песен ще пее само и само костната да се намърда в харема. Цял живот изкара засмуквайки на големците шланговете и сега пак така се опитва, но стара е Лойка кадъна, стара е баба и вече никои не я иска. Ето така се гради кариера драги плеймейтки, налапваш на големец и докато не налапаш следващия не пускаш предишният. Лойка Борисова Кадънова, цял живот с разтворени крака изкара и за още се оригва.

307

Анонимен

преди 1 година

До ДраганТи защо не построи тази отбивала, вече една година сте на власт?

306

Анонимен

преди 1 година

До Бай СтавриЗащо да е нагъл, разкрива ви далаверите!

305

Една снимка

преди 1 година

Всичко показва! Уникален!!! Не премиер, а Шогун!

304

Анонимен

преди 1 година

АЗ СЪМ СЕЛЯНИН И СЕ ОТОПЛЯВАМ С ДЪРВА ДА МУ МИСЛИТЕ ШОПИТЕ И ДРУГИТЕ ГРАЖДАНИ А ПЪК ЗА ЗАВОДИТЕ ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ, СПИРАИТЕГО ТОЯ ГАЗ