27

Българин

преди 1 година

На БГ черноморието ми искат 6лв за таратор и 3лв за кебапче. Е дали няма да предпочете Гърция?

26

Мира

преди 1 година

До Анонимен 29. За да не ставаш свидетел на подобни гледки се ходи в Санторини или Миконос. Препоръчвам!

25

Българин

преди 1 година

***, спрете да възхвалявате чужди дестинации и да се хвалите, че оставяте парите си там, а не в родината. Дарени сте с прекрасно море, а ходите да се снимате на камънаците при подмолните маляки. Срам и позор! Изходни визи за такива като вас! Само почакайте до октомври. Ще ви оправим много лесно.

24

Анонимен

преди 1 година

В Гърция да ходя да гледам как *** отваря консервата на плажа докато слуша мазна *** не е особено хубаво преживяване. И после вика колко му е било евтино. Ми евтино ще ти е- като даваш пари само за бира и сладолед на детето,че няма как и тях да си ги докараш студени от България в багажника. Ама като отидеш на черноморието не влачиш храна. Там си поръчваш. И после правиш сравнение,че тук ти е по-скъпо. Е нормално. Тук поръчваш,а там не

23

17ти

преди 1 година

До До 14, идея си нямаш каква кола карам. Имаш право да завиждаш, както си личи от видиотеният ти коментар. Стой в Гърция! Поне няма да замърсяваш с идиотиията си живота на нормалните хора по черноморието! Да, писнало ни е от вас и претенциите ви. Вие 10лв не можете да си позволите да платите и за това се дуете по разни форуми. А ФБ ви е пълен със снимки на поррция мазни калмари :) Дори не осъзнавате колко глупаво и смешно изглеждате. Хайде марш, че сте досадни!

22

Анонимен

преди 1 година

До 24 Абе щом в Гърция виждам бургаски и варненски регистрации смятай за какво става дума....То не става цял живот да ходиш на едно и също място. Хората искат разнообразие

21

Анонимен

преди 1 година

Абе щом в Гърция виждам бургаски и варненски регистрации смятай за какво става дума.

20

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че в Гърция не е по-евтино от БГ, бийч бар по 100 евро на ден, таверни калмарки октоподчета още 100 евро, но ги давам с удоволствие и кеф и ми е гот. В БГ разните курорти и измишльотини ги подминавам без да погледна.

19

Анонимен

преди 1 година

Всеки да ходи където си иска. Аз бях в Равда. Стая с двойно легло август 35 лв нощувка. На плажа шезлонг с чадър - 8 лв. В заведенията бургер-6.50 лв,кола-2.50 лв,риба от 6 до 30 лв в зависимост от вида. Водата и плажа бяха чисти. Признавам,че на третия ден се появиха някакви досадни мухички. Билет до Несебър за разходка 2 лв в посока. Разходка с лодка до Слънчев бряг 15-20 лв. Не беше скъпо

18

Ганьо на почивка

преди 1 година

Оф, колко ще ми е добре ако и на нашето море намалеят туристите ама от няколко години е фраш от бедни либертофилчета по плажа които пречат на спокойствието !

17

Аз

преди 1 година

Няма как бедните ходят в Гърция. Богатите по бетономорието. Ние сме беден народ затова си ходим по Гърция. Тая красота и удоволствия по нашето само за изисканата харистокрация. Хаха, да си се радват.

16

Поздрави

преди 1 година

От Гърция!Ходих на нашето Черноморие когато беше ковид и искаха сертификат в Гърция.Като махнаха сертификатите, пак сме тук.Обслужване и качествена храна са на 6.

15

Анонимен

преди 1 година

Мърсотия, клошария, сигания, скъпа евтиния, гнусен контингент, гнусна храна, гнусни хотели, гнусно море. Парите които харча в Гърция, никога няма да отидат в джоба на селски тарикат от китен.

14

До 14

преди 1 година

Ти за богаташ ли се имаш, голтако? Това, че караш кола за 100к, дето я кара всеки втори в ИТ сектора не те прави богаташ. Обикновена средна класа човек си. Ама доста ***. Прочее, едно пиленца ми каза, че нямаш и 100к за кола, а се перчиш с осма употреба Панамера, струваща колкото 2 заплати в ИТ средите. Ама, айде, нека е класно тука. Класно е колкото тебе.

13

Хм

преди 1 година

Като чета тука, какви са цените по българското Черноморие мога да кажа, че в Гърция са същите - на плажа два шезлонга с чадър са 12Ес включена консумация , кафе 2,5Е, бира 5Е, пица 10-15Е. Персонал наистина недостига, защото туристите са ужасно много, но пък са супер бързи и любезни и предлагат малко питие или мезе заради забавянето. На плажа свободните зони са много, паркирането също е свободно ,почистването на града е организирано съвършено. Не цените са проблема на нашите, а отношението

12

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Тук пишещите май нямате представа, че сезонът и по черноморието ни е рекордно добър? Расзните му там хотелиери и ресторантьори мрънкат по подразбиране, но това лято се счупиха от работа и печалби. И чадър и 2 шезлонга са 21 лв. 40лв са само за тарикати, които се смятат за специални. Отивайте в Гърция, че замърсявате пространството и нивото пада драматично. гърция и Турция са дестинации за бедняци, които не могат да си позволят класна почивка!

11

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш - явно на гърците им е по-добре без безаналоговите високоточни туристи

10

Анонимен

преди 1 година

Е нали уж криза,инфлация,хората бедни?Комай това са само упорки за бедните и кухи русофили.Нормалните хора си живеят живота.

9

Az

преди 1 година

Ми заслужават. Направили са го приятно и хората ходят. Аз бях два пъти това лято. Сега пак съм отпуск но във вътрешността на страната, хич не ми и хрумва да цъфвам по нашето черноморие. Отвращава ме.

8

Анонимен

преди 1 година

За Гърция ясно, нормалните отдавна имаме къщи по Касандра и прекарваме по 3 месеца. Кажете българските бизмеснеми как се справят. Продадоха ли джиповете да плащат кредита?