67

до 68

преди 1 година

така е - гореспоменатите Федерер, Роналдо, Гейтс могат да дойдат и в Бг, и в Турция, но по бизнес или за някаква реклама, но не и на почивка, просто в Бг и Турция нямаме висок клас курорти, в Турция масово пияни и руски туристи., ходих и в Гърция и в Турция и в Бг тази година за по 7 дни на почивка, в Гърция няма такива циганиии, пиянски изстъпления, да каарт пияни, има си ред за мен, идете в Турция и вижте любимите ви руски туристи какви свинщини правят

66

Анонимен

преди 1 година

за съжаление по никакъв начин не мога да сравня гръцкото от една страна, с българското и турското море - от друга - водата, храната, чистотата в Гърция са в пъти по-добре, особено по островите Закинтос, Корфу, Лефкада, Миконос, Снторини, Митилини. Затова Бил Гейтс, Мейуедър, Джорд Буш, Федерер, Роналдо ходят там на почивка, те никога няма да дойдат в Бг или в Турция на почивка, за съжаление.

65

Анонимен

преди 1 година

Гърция е супер за българите от село (и градО), които си носят дУматито...те нали 99.9 процента, който ходят там са такива.

64

Анонимен

преди 1 година

Така е като нямат Мутроморие.

63

Чичо

преди 1 година

Гърците като по-балами си ползват удобствата, вие в България лапайте мухите.

62

Анонимен

преди 1 година

Слава Гърцii!

61

Анонимен

преди 1 година

Другата година, пак съм там. На мутрите няма да им пълна гушите на чалгарското ни бетономорие.

60

Handel

преди 1 година

До До 58Някой е почнал от сутринта с виолетовите гъбки.

59

Гост

преди 1 година

Тази година ходих и в България, и в Гърция, така че има място за спавнение. Лименария - Тасос - чадъри и шезлонги на градския плаж безплатни, срещу минимална консумация от бара в диапазон от 2 до 6 евро в зависимост от напитката. На плаж Трипити комплекта е 5 евро, консумация по желание. На Лозенец и Оазис комплект чадър и шезлонг варира между 20 и 30 лева, цените на бара същите! Моторна лодка за семейна разходка у нас не се предлага, а на Тасос 80 евро за 4 ч., а у нас само джет за 15 мин. 70 л

58

До 58

преди 1 година

МАКЕДОНИЯ=ВЕЛИКА МАЙКА НА ВСЛЕНАТА И НА ГЪРЦИЯ

57

До 58

преди 1 година

Там са живяли Хети. А бяло море се е казвало Тракийско. Историята не почва с вас. Доста сте по откраднали.

56

KRATOS THANOS

преди 1 година

ГЪРЦИЯ = ВЕЛИКА МАЙКА НА ЗАПАДНИЯ СВЯТ..ВИЗАНТИЯ = ВЕЛИКА МАЙКА НА ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА НАД 2 МИЛИАРДА.....турците трябва и ще върнат всичките земи на Гърция които са откраднали преди 7 века...ДО РЕКА ЕФРАТИС Е ГЪРЦИЯ...ПОСЛЕ Е КУРДИЯ , ПОСЛЕ Е АРМЕНИЯ....АНАТОЛИА Е ГЪРЦИЯ .

55

Анонимен

преди 1 година

Края на септември пак сме там. Искахме в Несебър, но не можем да си го позволим.

54

Анонимен

преди 1 година

Аз живея в Балчик. Някога беше много красиво. Но двама м.. Утре. СКИ тип бизнесмени с подкрепата на *** за взеха и настроиха хотели на самия бряг с неадекватна архитектура а миналото лято до.. Ос. Раха крайбрежната с черно-червени кафенета с абсурдна декорация - нещо като паунови пера напръскани с боя.В Гърция това няма да го видите. Там има автентичност. Има в какво да се потопи, да усетиш.

53

Ужас

преди 1 година

Хората търсят добро отношение и условия. Не е само до цените. А дори в малки села тип Неа Перамос или Офринио на плажа и в таверните се чувстваш като техен близък гост. Но съм приятно изненадан от Лозенец. Не бях ходил скоро. Приятни заведения с прилично ксчество и цени. Никаква чалга.А Созопол е станал новия Сл Бряг за съжаление...

52

Дуле Савич

преди 1 година

Как ще разберете че е Великден??? Всички качват снимки от Гърция....

51

Аноним

преди 1 година

Втора година бяхме на Обзор, и останахме много доволни. Прилични цени и качество в ресторантите, обслужването беше на много добро ниво за България. По плажа чисто и подредено - Бира 3 лв., скара и пържено 2-6 лв. Морето отново си е чисто и бистро, а на Иракли е приказка. Кой където иска да ходи, не забравяйте и че Гърция има 20 пъти повече плажове от нас. Обичайте родното!

50

Дуле Савип

преди 1 година

Ще поставят рекорди защото знаят как се прави бизнес. Не забравяйте да гласувате за Герб, Вгъzраждане или ДпС за да може мутрите да си запазят незаконните хотели по нашето бетономорие и да си перат парите на спокойствие докато отпадъчните води се смесват директно с водата в която се купете. Да живее чалгата, да живее 6ай 7аньо!!!

49

.!.

преди 1 година

Пак да кажа тука могат да се построят барем още 10001 хотела с паркинги и други! След това могат да се махнат всички прчиствателни станции! Могат да се построят и още 1000000 курортни селища! И да се бетонират къде що има плажове! Отделно обслужването сега е добро тука! требе да станете груби и да си искате и бакшш и други! И да не правите нищо да го заслужите! Отделно трябва по 50лв да се взема за паркомясто на ден! само така ще просперира БГ туризма по морето и в планината! Дам! вервайте ми!!!

48

Гого

преди 1 година

Живея на морето и нямам търпение да отида в Гърция.Там просто морето е съвсем друго.Дори да се забравим за мръсотия та и бетона и обслужванто и всички негативи тук. Там е красиво много.