47

Ужас

преди 1 година

Бързо и лесно сравнение, според мен много показателно. Бях в Неа Перамос и Ираклица, нищо и никакви села. Всяка вечер на различна таверна. Навсякъде можеше и платих с карта! После ходих до Созопол за кратко. В 2-3 уж лъскави заведения, искам да платя с карта. Амииии не може, тъкмо се счупи терминала, тъкмо заби системата, само в брой. Та правете си изводите.

46

Дедо

преди 1 година

Всяко лято през последните 12 г. сме на Йонйско море с кемпера.Вярно, път си е, ама си струва всеки километър извън България.Цените са маалко по-скъпи от тук, НО красотата, храната, гледката и отношението на персонала е в пъти над тукашните нацупени, криви и заядливи ***!5 лв. наливна бира на Златни срещу 6 лв. на плажа на Йонийско море - кое си заслужава, мислите???

45

До 33

преди 1 година

Кафето е 2 Евро. Фрапето до 4.И бирата също. Не лъжи. Плажове има чудесни и с пясък и каменисти. Кой каквото му харесва.Толкова много, много плажове има. Няма платен паркинг, няма платен шезлонг....

44

До 26

преди 1 година

Щото в Гърция не поръчват хората. А тук в Лидъл не е пълно с курортисти.Цените са сходни. За двама около 35 Евро.Който където му е хубаво там да ходи. За какво спорите изобщо.

43

До33

преди 1 година

Гърците те прецакват още преди да минеш границата с многочасовото чакане. След това не ти правят впечатление каменистите плажове и сметките по няколко десетко евро за две бири и едно кафе.

42

Анонимен

преди 1 година

Честито да им на гърците. И нашите тъпани да вземат да научат нещо от тях. Пари се правят от оборот, а не от брулене на клиенти. Не цялото заведение да е празно и да благоволи сервитьорката след като се погрижи за маникюра си да ти обърне внимание с "ко ша искати". Или пък менюто да е с размерите на тухла и да има 0,01 % от нещата. А ястията да са със "закачливи" имена като "палачинката на тъщата" и "мезето на съседа". Те си мислят - хвърлил там пари за 2 маси и 8 стола и вече "бистро Париж"...

41

До 42

преди 1 година

Да, те сигурно руснаците построиха безумия та на Слънчев бряг и Поморие и Златни Пясъци и изобщо по цялото черноморие? А не Га. Ньо

40

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 1 година

Не знам що за човек трябва да си (***), да предпочетеш българската черноморска мизерия пред прекрасното обслужване, плажове, хотели и ресторанти в Гърция.

39

Гиб Мелсън

преди 1 година

Привет от Слънчака!Както винаги закуската беше прекрасна а персонала вежлив и услужлив. сега изчаквам да мине храната и отивам на плажа да поплувам в прекрасната вода е вчера за пръв път имаше медузи но аз не се плаша от медузи само три пъти си ми ужилиха но минава за час когато в една вода има медузи значи водата е много чиста

38

Анонимен

преди 1 година

Жалко е че България можеше да бъде като Гърция ако руснаците не ни бяха окупирали след войната, сега сме клoaка благодарение на тях, дано се избият до крак с украинците, друго не заслужават.

37

Анонимен

преди 1 година

Аз имам къща на беломорска тракия, всяко лято съм там, хората са много приятни, най харесвам сутрин като минават пикапчетата от фермите, купувам си мляко, яйца, плодове и зеленчуци директно от производителя. И чудно редовно се напивам с узо и метакса, но на сутринта съм свеж като репичка, всички гръцки продукти са с много високо качество.

36

Пипи

преди 1 година

Привет от Амопфили плаж със Син флаг, един от най-добрите в света. Вие пийте ешерия-коли и яжте замразена храна от Метро .

35

Гиб Мелсън

преди 1 година

Условията за труд в Гърция са лоши защото има много бедни българи които са готови да работят при всякакви условия на фона на всичко това други българи ходят в Гърция на почивка и после се хвалят колко добро е било обслужването извършено от български икономически роби. А гърците взимат парите от едните българи дават трохи на другите българи и ги действат яко. А по време на царска България гърци са идвали да работят в България

34

Ами

преди 1 година

Аз живея в черноморски курорт и плажа ми е на 5 мин. Но ходя на плаж само през юни и началото на юли докато е чисто и няма хора някоя събота и неделя. Всяка година съм Гърция.Няма как да сравня.

33

Анонимен

преди 1 година

Да ти имам жежката Гърция. Не можеш да стъпиш по пясъка след 10 часа. Пържиш се като скумрия. Ама нали е по гръцко и по европейско и народецът се избива да ходи и после да се хвали на каква чудна почивка е бил.

32

Анонимен

преди 1 година

Европеецо е окичил климатика на всека тераса, ама стане ли 40 градуса тича под слънчевите лъчи да си сменя шушулката като хлебаркa в размножителния период. Стане ли над 30 градуса или под -5, дори да раздават куфари с пари на улицата, не излизам. Успех на туристите да не забравите да се щракнете изгорели за спомен, за фейсбука, че Ви остават още 7 почивни дни до края на годината.

31

Анонимен

преди 1 година

Гърция е супер, с кеф си харча парите там! Нямам чувството че са ме прецакали на всяка крачка!

30

Анонимен

преди 1 година

До 17тиХей 17, стой си в кочинката и се радвай. Очевидно не си видял нищо красиво, а културата ти на ниво джура-гайда. Когато човек не е видял нищо, не е пробвал нищо, той счита, че неговото е най-добро. От Витоша по-високо нема, от Искъро по-глибоко нема, е па нема...

29

Хмм

преди 1 година

Някой бая е кихнал за тази платена статия

28

Матиас Курьор

преди 1 година

Бг туриста също е част от бг туризма