87

Анонимен

преди 1 година

На запада му остана само голата пропаганда

86

Наздраве

преди 1 година

Руските фашисти ще бъдат жестоко бити!

85

иво

преди 1 година

колко много хора пишат такива дивотии против русия,че се чудя,някой би ли повярвал на такива същества,....ко толкова ви харесват съединените африкасни щати не разбирам..

84

Анонимен

преди 1 година

Това което в Европа му викат криза в Русия се нарича ежедневие.

83

ЖУЖЕ НЯМА ШАНС!

преди 1 година

АМЕРИКА ПОМАГАШЕ НА РУСИЯ И ТЯ СПЕЧЕЛИ СРЕЩУ ХИТЛЕР. СЕГА ПОМАГА НА УКРАЙНА И КОЙ МИСЛИШ ЩЕ СПЕЧЕЛИ?

82

white star

преди 1 година

Русия няма да посмее да започне пълномащабна ядрена война. Включително защото от ядрена войа няма печеливши но има губещи в различна степен. А русия ще бъде основния губещ. Тогава наистна русия ще прекрати съществуването си, при това заедно с населението си. При пълномащабна ядрена война ще остане 1/5 от човечеството, но нито един жител на рассийская фидирация. Русия няма да посмее да започне ядрена война, а след разгрома в украйна ще води процеса за пълно унищожаване на ядрените оръжия в света.

81

white star

преди 1 година

Свалянето на путинисткия режим е единственото добро което може да се случи на русия и света. Русия не трябва да бъде (и няма да бъде) оставена да спечели инвазията в украйна. Разгромът на русия в украйна ще доведе до разпад на путинисткия режим в русия, което ще има каскден ефект на разпад за другите режими създадени и поддържани от русия: 1. беларус; 2. венецуела; 3. династията ким; 4. иран; 5. военните в мианмар; 6. унгария, сърбия (тези май вече тръгнаха); 7. ердоганова турция;

80

Анонимен

преди 1 година

В Русия ги чака глад. И не само за Шанел и Диор, а истински глад.

79

Анонимен

преди 1 година

Заводите за алуминий, цинк, мед в ЕС затварят. Познайте от къде ще се купува. А самото затваряне на предприятия води след себе си до безработица. Зимата наистина ще е зле. За кого повече, ще се види пролетта.

78

ТИ ЛИ МЕ РИТНА?

преди 1 година

РУСИЯ Е ЗЛЕ И НИНОВА ПРОДАВАЙКИ ОРЪЖИЕ И ПАТРОНИ НА УКРАЙНА ПРАВИ ЖИВОТА ИМ ОЩЕ ПО ТЕЖЪК, НО СВОЯ ПО-ЛЕК? А НИЕ СМЕ ДОБРЕ, ЕВРОПА НИ ДАВА 50 МИЛИАРДА НО ПП, БСП, ДБ И ИТН НЕ УСПЯХА ДА ИЗМИСЛЯТ КАК ДА ГИ ОТКРАДНАТ И ЗА ТОВА НЕ НИ ГИ ДАДОХА? НАЛИ ЗА ТОВА ДОЙДОХА, ДРАСКАХА С НОКТИ И ЗЪБИ, МЯТАХА ЯЙЦА И РИБА, РАЗНАСЯХА БЕСИЛКИ И КОВЧЕЗИ И....? 2 ГОДИНИ БЕЗ ПЕДЕСТТЕ МИЛИАРДА ОТ ЕС?

77

Анонимен

преди 1 година

Газта в САЩ е 333 $, но на нас я продават 7 пъти повече.

76

БГ поговорка

преди 1 година

Аз не сакам на мен да ми е добре, аз сакам на Вуте да му е зле. И ние така, не е важно на нас да ни е добре, важното е на руснаците да им е зле. Българино българино, поради що изобщо съществуваш?!?

75

...

преди 1 година

Не ме интересува русия. Да си гледаме в нашето канче.

74

…!!

преди 1 година

Ние произвеждаме достатъчно ток, няма да се изнася, понижаване на цените му за всички! Дърва и въглища също имаме! Газ само за онези, които не могат да ползват друго! Останалите да си решават проблема!

73

Анонимен

преди 1 година

От 1 до 3 Септември спира СП1. На печелившите - да ползват газта дето урсулата щеше да им купи колективно. България ТРЯБВА спешно да излезе от ЕС!

72

Анонимен

преди 1 година

И още нещо - обявява се форсмажорна ситуация , енергетиката се обявява за приоритет 1 на държавата , Държавата изкупува всички дялове от частните фирми свързани с енергртиката , включително и електродоставките ....ХОРА РАЗБЕРЕТЕ - КОЙТО ВЛАДЕЕ ЕНЕРГИЯТА , ТОЙ ВЛАДЕЕ СИЛАТА......само производителите на енергия ще оцелеят.....Живота в бъдеще ще е по зависим от ЕНЕРГИЯТА

71

ЕКОЛОГ

преди 1 година

ЩЕ СТАНЕ КАТО ПРИ БАЙ ТОШО - КОМИНИТЕ ЩЕ ПУШАТ, НО ПАК ЩЕ Е ПО ЧИСТ ВЪЗДУХА БЕЗ КРЕМИКОВЦИ И ЛЕНИН В ПЕРНИК! ТОГАВА ВЪЗДУХА ГО ВИЖДАХМЕ И ДЪВЧЕХМЕ!

70

Христо Христов

преди 1 година

САЩ фалира, ЕС умре. Само неграмотните европеиди не вдяват, че живеят в труп с чието гниещо месо се и хранят.

69

Анонимен

преди 1 година

1986, но сега ядрена зима няма човек който да преживее. Тогава имаше ядрен облак и само другарите се пазиха.

68

Анонимен

преди 1 година

Не плашете народа.....Изход има - мораториум на плащане на вреднигазове, пускане на въглищните мини и въглищните електроцентрали, топлофикациите минават на мазут и въглища... в резултат ще имаме евтино отопление и евтина електроенергия за бизнеса и бита. Нагаз остават само тези които могат да си го плащат и желаят това