127

НЯМА ЛЕСНО

преди 1 година

ЗА НИКОГО ! ДА НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ НИЩО, ДА ВЯРВАМЕ В СЕБЕ СИ !

126

ПУТИН СЕ

преди 1 година

САМОСЪСИПА ! НИТО УКРАЙНА, НИТО ЗАПАДЪТ СА МУ ВИНОВНИ !

125

анализатор

преди 1 година

"Никой не иска да поставя Русия в ситуация на разпад, защото е ядрена държава" Така е. Обаче Русия сама прави всичко възможно, за да се разпадне. И няма сила която да я спре в това нейно начинание! Тоест, ако Русия сама иска да се разпадне, ни Западът, ни Изтокът могат да спрат този процес! А вече има опозиция в Бурятия, която иска отцепване от Русия. От там са дадени най-много жертви в Украйна!

124

Анонимен

преди 1 година

Трудния период за Русия вече настъпи - няма да могат да ядат Макдоналдс и да пият отровата кока-кола

123

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни занимавате със ФАШ,Русия и Крайна,те са си добре а ние ко прайм

122

Стига с таз Русия

преди 1 година

Никой вече не го интересува тази тъжна и изостанала азиатска държава !

121

Анонимен

преди 1 година

СОРОСКИТЕ МЕКЕРЕТА НЕ СЛИЗАТ ОТ ЕКРАНИТЕ

120

абе

преди 1 година

Що си не оправите кочинката? ми слушате простия и дарявайте по заплата на украйна..........сега на есен ще видим кой ще ВИ дари заплатата си за да си платите сметките ....проектирани от ПП простото .

119

Джордж Оруел

преди 1 година

Най-богатата на природни ресурси, с огромна територия, рядко населена страна -- Русия. Бедно население, малцина баснословно богати и също така баснословно забогатели, корумпирани чиновници, авторитарна диктатура, отчайваща нищета (материална и духовна), алкохолизъм, агресивност, престъпност, милитаристична антидемократична пропаганда и възпитание, нетолерантност, цензура и рестрикции -- Русия. Вие избирайте, според предпочитанията ...

118

Том Сойер

преди 1 година

Янките осъзнаха че "ножа е опрял до кокала" тъй като в момента "Шанхайската военна групировка" към БРИКС се попълни с още 10 нови държави - Египет, Саудитска Арабия, Оман, Пакистан и др. /все доскорошни "аверчета" на краварите/ Това явно е извадило от равновесие Чичо Сам, който е тръгнал да се опитва да настройва ***, срещу Русия и Китай. Но не вярвам те да са толкова "плиткоумни" като българите, за да забравят своите стотици хиляди събратия, умрели от робския труд по американските плантаци

117

Банкер

преди 1 година

Русия е във война. Съвсем естествено е да има спад на БВП. Другото, което изобщо не се коментира от българските финансисти и икономисти е, че рублите продължават да поскъпват спрямо доларите. Има нещо сгрешено в икономическата, финансовата и политическата теории. Що се отнася до зимата, този който продава определена стока, той определя и условията за плащането.

116

Анонимен

преди 1 година

Вече съм спокоен, съборихме целия блок, та ъгъла на къщата на комшията да се одере. Направо камък ми падна от сърцето. Нанправо се чудя, ако всичко беше тооолкова лошо за Русия, и толкова добре за ония мародери, защо така се плямпа срещу Русия. Ако не беше Чернобил, който украинец го направи, от простотия, никой нямаше и да е чувал за тая територия.

115

Анонимен

преди 1 година

Безлов експерт сигурност!? Абе ви верно сте мисирkи в тая редакция.

114

Mitko

преди 1 година

Французите бяха изненадани от работещи Климатици и пълни рафтове в руските магазиниВъпреки санкциите, руските супермаркети не се различават от Западните: рафтовете са пълни със стоки, включително чуждестранни марки, дефицитът така и не се е случил, съобщава France 2.

113

мъка боже...

преди 1 година

Загрижил се Безлов за Русия. Абе, човеко ти с всичкия ли си? Четеш ли или гледаш звездите. Русия е петата страна в света с най много злато. Ясно?! Дай да видим какъв е твоя принос към бедстваща България. 000, нали? Плещиш само глупости.

112

ХАХА

преди 1 година

До ГЛАД ЗА НАРОДА"ИЗНАСЯМЕ ТОК, ОРЪЖИЕ, ЖИТО, ОЛИО, ВЪГЛИЩА, ЛЕКАРСТВА, ЗЛАТО , МЕД .... И ПЕЧЕЛЯТ ПОСРЕДНИЦИТЕ СЛОЖЕНИ ОТ КИРО И АСЕН? А ЗА НАС ОСТАНАХА - ЛЪЖИТЕ ИМ!"ЗАЩО "Изнасяме"Изнасят частни компании.Печалбата си е тяхна.Не е на народа.Ти лично нищо не хващаш.Това е капитализъм.Получаваш си заплатата и толкова.

111

Анонимен

преди 1 година

Откъде ги копате такива. От 2014-та ни занимават само с Русия и Украйна. Но това вече придобива космически висоти. Ако всеки си гледаше в собствената копаня, нямаше да има нужда да сме толкова загрижени за другите. И да отбележим, че на всичкия си хал хрантутим украинци. Нямам думи.

110

Анонимен

преди 1 година

Ще видим на кой ще му е по-зле-на нас или на Русия. Ами ако на нас ни е по-зле, кво праим? Търкаме си кълките, та дано се сгреем. И ядем трици.

109

Анонимен

преди 1 година

Ох, успокоих се. На нас ще ни е зле, но пък и на Русия ще и е зле. Кой като нази. Ще зяпаме сеира на Русия , докато зъзнем. Що за неадекватници се изказват?

108

Анонимен

преди 1 година

Г-н Т. Безлов да си гледа България, която благодарение на безумно наглия и нерасъждаващ като държавник (какъвто впрочем не е ) Киро П. и държащият се не като министър на МФ, а като плячкаджия г-н Кокорчо има всички шансове да отиде в небитието. Ако г-н Безлов иска да се държи като крупен политикан, би било добре да се спре до мащаба на ЕС и да не си изразява мнението за Русия. Урсулата и бившите колонизаторски държави от Западна Европа се опитаха да се държат и сега като такива. Не сполучиха.