107

Анонимен

преди 1 година

Този бабаит май за Кубинската криза не е чувал ммм? Тогава през ден е имало опасност за ядрена война и положението е било много по изострено. Тогава хората как са оцелели? Само всявате страх в хората, клоуни такива

106

Дядо Соци

преди 1 година

Проблема не е в това че Русия е ядрена държава, а в това че търсят конфронтация с всички съседи и търсят с кого да се сбият. Има и други ядрени държави , но водят мирна политика.При-ми-тив-ен народ.Няма други да са избили царя си и цялото му семейство с децата.

105

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя рептил?

104

Анонимен

преди 1 година

А за какво ви е топла вода?? Целият Запад демократичен е затегнал коланите до пропукване на на прешлените, а вие за топла вода ще мрънкате..

103

Анонимен

преди 1 година

От февруари насам. Санкции, санкции,санкции..Свобода и санкции. Санкции, енергийна независимост,свобода. Телевизорът ми гърми същото, както и машини. Сметките обаче безмълвно и подло нахлуват през гащите.Консумирай и се кефи.

102

владкУ а ти какво

преди 1 година

смислено каза....вегетиращите около рушкияПародиен център сте на ниво 3ти клас.

101

Владо

преди 1 година

експерт "сигурностт" в "центъра за изледване на демокрацията" пореднот НПО на издръжка от козяк не очаквах нищо смисленно но човека си заработва заплатата :-)

100

Светът срещу Русия

преди 1 година

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

99

Русия е изостанала

преди 1 година

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

98

рушофилски трол

преди 1 година

зимата в блатная започна. сколько самальота останаха в окупирания Крим. Напомням ви че.....куренье вредит вашему здаровье каскети смачкани.

97

анал-лизатор

преди 1 година

Абсолютен аматьор - ЦК на Комсомола отдавна е в небитието и е време кранчето на такъви псевдоанализатори да хлопне

96

105 матушката ти е

преди 1 година

въздух под налягане. Зимата ще дойде и отмине, ноЖалкиПримати като теб ще си останете завинаги.

95

Анонимен

преди 1 година

булгаргаз ще съди русия за не доставки на газ неспазване надоговор а самите сте отквзахте от газпром да плащате в рубли газпром врътна кранчето много лаете против русия

94

Анонимен

преди 1 година

ахахахахах. Пропагандата е особено забавна напоследък. Ние се надрахме, но на руснацитр им е зле, защото леко понаморисва. За това се радвайте и не се оплаквайте. хахаха

93

Анонимен

преди 1 година

Някой написа "Газта в САЩ е 333 $, но на нас я продават 7 пъти повече." - ама какво чакаш, купувай газ от САЩ и я продавай в Европа, ще станеш милионер. Или ако не можеш, купи си акции на фирма, която го прави, например Cheniere Energy, Inc, нали от тях ще купуваме. Акциите й се търгуват на борсата - за последната година са се вдигнали около два пъти. 100% доходност за 1 година, не е зле.

92

Ха ха

преди 1 година

Труден период за Русия? Сигурно много ви се ще чакай да помислим: Русия има нефт Европа не Русия има газ Европа не,Русия има ресурси да ви смачка КРАСТАВИТЕ НАТОвски *** вие НЕ.Та кой е по-рисков се вижда жалко,че сме от страната на булката И ИДЙОТИТЕ КОИТО НИ ВКАРВАТ В БЕЛЯ 240 *** ПУ МАЙ...... ВИ ДЕ...

91

Малко за политика

преди 1 година

На кого да вярваме - на Безлов (който е почти господин Никой) или на Хенри Кисинджър. Кисинджър каза, че Украйна трябва да направи териториални отстъпки (на практика да се откаже от Донбас и Луганск) за да договори мир. Т.е. каза им, че Русия ще спечели тази война. Много го одумваха и направо го о'плюваха в западните медии, но това е истината. А Безлов се заловил да оплаква Русия. Толкова си може.

90

Анонимен

преди 1 година

Паъде всички ще си запалим къщите и да си молим Руската къща да изгори първа! Но дори и тогава нащите ще продължат да горят, егати победата ще е!

89

Анонимен

преди 1 година

Щото санкциите спряха Северна Корея или Иран? Хаха много действат тези санкции!

88

Анонимен

преди 1 година

Тази война няма да се реши със санкции!