12

Morski

преди 1 година

До 7- Държава сме от векове ,но МАГИСТРАЛИТЕ са от 1936 ! И все пак сме в ТРЕТА Българска държава , и пак имаме няколко магистрали! А има едни " велики" дето са държава наистина от векове - без прекъсване ,но имат само една единствена магистрала- Санкт Петербург - Москва!

11

Morski

преди 1 година

"за първи път институционално се дефинира връзката между македонското мнозинство и българската малцинствена общност."-няма повече какво да чета след като видях отново тази македонистка теза!

10

Анонимен

преди 1 година

В Своге няма вода за пиене.Скоро и в Перник.

9

Анонимен

преди 1 година

България гори,всеки ден има загинали на пътищата,инфлацията е най-голяма в Европа,лидерите на държавата я продават за лични интереси,Русия си прави каквото си иска в България и още много неща има ,седмица писнае наяма да ми стигне.Оставате Македония на спокойствие.Нека първо поне едно нещо да оправим тук в България.

8

Анонимен

преди 1 година

Когато България е по-добре от Македония ще пиша критики.Ходих в Македония и мога да Ви кажа,че тяхните пътища са по-добре.Тяхната столица е по-подредена и по-чиста.Може да са по-бедни не знам дали е така,но хората бяха по-усмиханти от нашите и по-добронамерени и дружелюбни от нашите.На нашето море ме гледаха по-зле в сравнение с Македония.И на нашето море и в Македония знаеха ,че съм Българин.Там си изкарах по-добре.Та може да са всичко,но са по-добри хора от нас.

7

Анонимен

преди 1 година

Сега гледам новините и се чудя как може да пишете негативни неща за Македония в коментарите.Оправихте България и сега кще наред Македония.Много добронамерен народ.

6

Анонимен

преди 1 година

Че те са грешка е истина,а ние какво сме?Погледнете само едно предаване на новините и ще Ви стане ясно.Държава сме от векове и нямаме една магистрала.Да не пиша за всичко останало.Пишете едно нещо ,което да ни е наред и тогава ще се подигравам с Македония.Ние сме дъното ,незнам кое е поголямо ,нашето или Македонското.Срамно зле са и двете държави,а можеше да бъдат най-богатите в Европа.Без мозък имате това и го заслужавате двете държави.

5

Нео

преди 1 година

Държавата ви е грешка!

4

Анонимен

преди 1 година

Тия същите като нас, сега за евраци ще заравят и за история и език и всичко като нашите. После не били българи.

3

Дякона

преди 1 година

Беше престъпление срещу държавнотворен народ !

2

Анонимен

преди 1 година

Поначало вие сте една голяма грешка.

1

Анонимен

преди 1 година

беше грешка че турчин е начело на българска държава