52

1-н

преди 1 година

Северни, немата бърза работа у европската уния. Ако не сте схванали- не България иска разрешението на Северните за някъде, а Севрните драпат да вземат Българското разрешение за членство в Европейския Съюз. Надявам се никога да не Ви уврат твърдите Български глави. Пък един ден може и да влезнете в Ес, като албански граждани!

51

Анонимен

преди 1 година

Обърнете внимание какви просяци са македонските митничари.На един му предложих фъстъци и получих изненадан поглед...

50

Анонимен

преди 1 година

Някак не ми харесва това име Османи.Напомня ми за 500 години...някога.Някой да е гледал Време Разделно?Гледайте го с децата си.Аз го направих и те плакаха,но и техните деца ще го гледат.

49

Анонимен

преди 1 година

Какви българи в Македония бе уфтсе уллави! Няма такова гуведдо като "българин". Тия балкански порсуци са калпава мешавици между кривокраките турци и македонци. Ай сиктир!

48

Поре

преди 1 година

До НикоДа се задавете со вашето вето, конски опашки

47

Нико

преди 1 година

За каква глава 23 говори този шиптър?? Пак на вземат за будали и искат да минат метър.Не глава 23 А никаква глава не може да отворите докато не промените конституцията.А след това ако не правите това което ви казваме за откраднатата ни история ,за лъжите, измамите и омразата Ще получавате ВЕТО до дупка!! Държава македония преди 1991 никога е нямало.Съответно не може да има и история.Или Северна ирландия в Ирландия имат собствена история??Дошло е време да се сложи край на сръбското влияние в СМ

46

хахаха

преди 1 година

как се прави македонска борба -слага в един казан вода един камък и глава на македонски политик Водата трябва да заври три часа след като камъкът омекне чорбата ще бъде готова.

45

бг

преди 1 година

Албанците по-доре осъзнават истината от колкото сърбоманите ,понеже и те са страдали от сръбския нацизъм .

44

Анонимен

преди 1 година

Страхували сте се от истината - майките, бащите, дядовците и бабите на македончетата да нсе запишат българи.

43

Анонимен

преди 1 година

Беше грешка, да. И само това да беше. Сега и да ни правите четки, късно е либе.

42

Лъжлив Съби

преди 1 година

Драги съседи!Има много елементарен начин за промяна на Вашата конституция! Вместо да изреждате от какви фолклорни народности Ви е изградена, създадената от Тито държава, в преамбюла само посочете, че в РС МАКЕДОНИЯ, всички граждани имат равни права на образование, медицинска помощ и здравеопазване и т.н. и т.н.! В личните документи задължително премахнете, произход и самоопределение! Повече акъл.... се заплаща!

41

Анонимен

преди 1 година

Въпроса сега е след като нямате българи в държавата ви , какво прави паметника на цар Самуил в центъра на столицата ви !? И какво прави първият български цар в държава където няма уж българи ?

40

Анонимен

преди 1 година

Ами нещете да впишите българите в конституцията си , защото се притеснявате да не би накрая да се окаже че македонците са малцинство!

39

Анонимен

преди 1 година

Ами страх ви беше да ни впишете, че сме много. А колко са се скрили (засега...) И титовата политика ще вземе да се прокисне.... и ще стане един смрад....

38

Съвет до македонците

преди 1 година

Защо не направите нов Устав, в който да не се споменава нито една нация. Такава е конституцията на България. Всички граждани (дръжавяни, както им казвате вие) имат еднакви права. И никой няма да може да ви изнудва повече. Така си модерните конституции (устави) - без нации, народи, националности.

37

Анонимен

преди 1 година

Явно не четете какво ви казва Османи и реагирате първосигнало като на избори. Казва ви , че ние сами сме се отказали , че българите са предците на македонците и искаме да са само някакво малцинство. И те трябва веднага да го приемат. Още една задача на руския Резидент е изпълнена успешно.

36

Анонимен

преди 1 година

мъдър ще излезе Османи

35

999

преди 1 година

Така е. Но много закъсняха !!! Все пак по- добре Късно, отколкото Никога!

34

И.Б.

преди 1 година

Най-сетне на един македонски политик му увря главата. Отдавна трябваше да признаят и впишат а конституцията всички малцинства, но без натиск от ЕС и без твърдата воля на България това нямаше да се случи.

33

Анонимен

преди 1 година

Всъщност тоя е министър,ама президента им и той като ученик,та ги бъркам двамата.