32

Анонимен

преди 1 година

Тоя Османи прилича на ученик,не знам как са го избрали за президент.

31

Някой

преди 1 година

Османи в прав текст си заявява ,че невписването в Конституцията е политическо решение!

30

Анонимен

преди 1 година

А албанската общност вътре ли е бе Османи?

29

Анонимен

преди 1 година

Османската конституция на Османи или просто Северно Македонската, защото ти приятелчеми приличаш на рендак

28

Анонимен

преди 1 година

До Ммм 27: Животворен?!? Все повече се убеждавам, че трябва да има образователен ценз за гласуването за НС.

27

До Анонимен

преди 1 година

Обяснявам ти - има хора, които се чувстват българи, но по различни причини не могат да напуснат Македония - имат имоти, имат болни роднини, женени са за македонец(ка), албанец(ка) и т.н. и не могат да се махнат от там. Но те се чувстват българи и имат право на образование на български, самосъзнание и т.н. Същевременно има едни хора с продухани мозъци, дето още смятат, че Александър Македонски е измислил кирилицата. Мислиш ли, че това са два еднакви народа? Аз не. И по-д0бре да си е така.

26

истина

преди 1 година

най-добре е да запишат че няма разлика между българин и македонец, и че искат да си имат друга държава и ще решат всички проблеми които може и са имали някога. А ако искат в ЕС веднага, просто да кажат че ще са поредната област в България, може да имат повече права, но пък от следващия ден ще са членове на ЕС

25

Анонимен

преди 1 година

ЗАПЯХА НЕЩО ДРУГА ПЕСЕН... Е ЩЕ ИМА И ЛУУМПЕНИ, ПОДСТРЕКАВАНИ ОТ "БРАТДКИТЕ' СЪРБИЯ И РУСИЯ...

24

Ммм

преди 1 година

Трябва не само да ни запишат, но да ни запишат като животворен народ.

23

само питам

преди 1 година

За тези дето плюят Бойко за ЛОШИТЕ пътища и магистрали?!Не мога да ви се начудя?А защо никога никой от вас не каза нищо за Нинова,за която асфалт НЕ СЕ ЯДЯЛ?Защо не чух никога роптаене против Йончева,която тичкаше да копае магистралите и да пълни бурканите с пръст за да доказва незнайно какво,а то беше за да съботира строежът им?И двете,а и много от тях си съдраха п,ките да ривът против ЕС и против сближаването ни с него,а сега Йончевата се къпе в евра,*** си бара кл,ра,а Бойко пак виновен?

22

Анонимен

преди 1 година

Ако впишат българите в мак. конституция, това означава, че за тях българите и македонците са различни народи. Не разбирам защо това го представят като нещо добро за България?

21

Расате до Бунгар

преди 1 година

Македонци са регионално название ,като шопи,северняци,тракийци ,рупчоси,добруджанци и пр.

20

Расате

преди 1 година

С най -голямото генетично изследване доказахме,че съвременните българи са преди всичко наследници на древните българи.Също се доказа ,че древните българи са Източно-европейски народ позициониран между Карпатите ,Каспийският басейн и Стара планина или т.нар. Северо-понтийското поле.Т.е. Ние сме си на мястото, на което винаги сме били .Това дори и не прокламирано се знаеше ,поради това ,че 65 % от българите са с понтийски антропологични белези,а 85% от нас носят нордоидни рецесивни гени.

19

наблюдател

преди 1 година

Това че българите не са в конституцията означава само едно ! Че македония е част от българската държава !

18

aa1830

преди 1 година

Грешката си ти Османи, и колегите ти политици и цялата ви държава, може би най голямото недоразумение в Европа.

17

Анонимен

преди 1 година

Морски ти май само телевизия гледаш и вярваш на Бойко.Купи си кола и разходи се в България.С една обиколка ще остнеш без ходова част.Пожелавам ти успех при обиколката на България.

16

Анонимен

преди 1 година

ТИ в коя държава живееш,че казваш че имаме магистрали?Ние нямаме една завършена магистрала.Тракия не е завършена все още.Изброй магистралите.И.най-важното нещо,ние гентично нямаме нищо общо с първата и втората Българска държава.Общото ни е само името.Днешните Българи нямат нищо общо генетично с пра-Българите.Нашите гени основни са медитерански има малко славянски,тракийски и македонски гени,но нищо общо с античните Българи.

15

Мархаба османи

преди 1 година

Не бу кьопек ?! Не бу македон ?.!.

14

aa1830

преди 1 година

Ще отидем при всеки гражданин и ще му кажем, че няма страшно от българите ..... Това изречение е просто безумно. Колкото е безумно и разминаването 100 хиляди паспорта и 3000 преброени. Колкото е безумен и самия им външен министър и всичките им управници.

13

Прав е

преди 1 година

Загубиха 20-тина години.