85

Toi

преди 1 година

Тва момченце ми падна в очите.. Беше ми доста симпстичен, изглеждаше разумен и интелигентен... До момента в който стана ясно че жена му я... Де кой види атой няма нищо против... Такива мекушавци не ни трябеат в управлението... Както днес дава безропотно д-то на жена си така утре ще хариза държавата нанякой... Марш...

84

Анонимен

преди 1 година

Ще работят с най-големите измамници и престъпници Костов и Прокопиев!

83

Анонимен

преди 1 година

Искате да работите с Хр.Иванов? Ненормалници.. успех тогава на изборите. Ще ви трябва....

82

Зозо

преди 1 година

До Скоро....Възраждане ще бъде първа или втора политическа сила.......... Ще бъде, ама кога си видиш ГЗ без огледало :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

81

Анонимен

преди 1 година

Скоро русия губи и всички нейни агенти и проводници в България ще ядът дървото. Тогава ще е интересно.

80

Анонимен

преди 1 година

Веднъж се излъгах да гласувам за тези ..... неща. Никога повече. Такива *** и нехранимайковци дано си стоят в чужбина и никога повече не припарват в красивата ни родина.

79

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и да са първи няма с кого да се коалират. ПП пак ще управляват.

78

Анонимен

преди 1 година

Ако банкянския има неблагоразумието да се съюзи с тези *** ще е проклет вовеки веков и този път наистина ще яде дървото...

77

Де Бъ copосоидите

преди 1 година

Със сигурност ще работите, дано да е в централния затвор, нагли шоросоиди! Бай Ставри ви чака! Прокълнати сте от хиляди изтерзани и излъгани хора и ще си го получите за сторения грях. Особено онези, покрай мравояда, на хранилка от козяк.

76

София

преди 1 година

За тая партия биха гласували само най-заблудените жълтопаветни павиани. Разумните хора отдавна познали лицемерието им повторно не биха им гласували доверие. И това най-много ги дразни, защото знаят, че заблудените с всеки изминал ден намаляват, и тия анти руски, про-европейски/американски реторики не вършат никаква работа, защото народа масово изнемогва. А както знаем, отдавна изтъркани реторики сметки не плащат.

75

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПП /ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ/ ТЕСТ ЗА БЪЛГАРИТЕ - ТОЗИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ТРЯБВА ДА Е МНОГО УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН И/ИЛИ ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ НА ЛЪЖЕЦ КАТО ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ КИРО. СТРШНО Е АКО ХОРАТА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ - ЩЕ Е КАТО В СТИХОТВОРЕНИЕТО - "НЕ НАРОД, ***"

74

Скоро

преди 1 година

Всички говорят каквото си искат, включително медиите и някак си игнорират факта, че Възраждане ще бъде първа или втора политическа сила и тежко ще обърка сметките! Не виждам дори теоретичен шанс за ДБ и БВ да минат бариерата, БСП ще бъдат около 6-7%, а самите ПП не повече от 12-13%. Надяваме се на широка, разумна коалиция между ГЕРБ И Възраждане!

73

Анонимен

преди 1 година

ПП кой ги сзъдаде и скаква цел, ЦРУ - това е отговора.

72

Анонимен

преди 1 година

Аз вече чувствам безнадеждност. Презокеанските наглеци до такава степен са ни удушили в пипалата си, че каквото и да стане, в крайна сметка нещата се случват според техните изисквания. Тези П(родажни)П(престъпници), току виж с машинации пак грабнали властта, заедно с другите *** от Д(овърши)Б(ългария) и наглата ездачка. Ако пък се окажат в опозиция, господарите им пак ще организират платени протести за сваляне на правителството. И така поне до следващите избори във Вашингтон.

71

аман

преди 1 година

от детски градини и ясли с жълто около устата

70

Анонимен

преди 1 година

ПП бориха корупцията с още по-големи корупционни схеми.

69

Анонимен

преди 1 година

внуците на българските фашистите, американските служи на нанси пелоси ги лансират тук

68

Анонимен

преди 1 година

78 Само комунистите хвърляха в затвора без доказателства, невинни хора. Децата им от ПП не падат по-долу. Обвиняват, пенсионират, клеветят, обиждат, размахват фейк обвинения, за което нямат нито доказателства, но имат право в една демократична страна.

67

Анонимен

преди 1 година

Джобните тарикати с дипломи без покритие, да не си правят илюзии. Купонът им свърши. Експериментите, също. В момента се поправят щетите, които нанесоха на държавата. Няма втори шанс. Стига лъжи.

66

Koko

преди 1 година

Боцко в затвора кога?