45

Бау

преди 1 година

До ГЕРБ некъдирнициТе отдавна са го измислили, но при Рашков и тенденциите миналата година не можаха да се развихрят както могат в изкупуването на гласове! Сега видяха, че нищо не ги застрашава, залогът е голям, а ако някой се опита да пречи на купуването на гласове, ДПС ще го направи дармадан на парламентарен контрол, за ,,упражнена репресия в изборния процес"! Но, както забелязваш, не е изключен към тази стратегия да извъртят и няколко тактически пируета!

44

Анонимен

преди 1 година

Срам ли ви е да кажете, че ще работите с ДБ и БСП, ами казвате само ДБ. Кое е това което ви притеснява, да не би да искате да се отречете от миналото си. И вие ли започнахте да заблуждавате избирателите си за действителната ви същност. Поне излезте открито и честно и кажете кои са ви партньорите, човек усеща прямостта и може да спечелите повече гласове. В момента остава усещането, че нещо криете. Така не се печели доверие.

43

Да

преди 1 година

Тези са червени комунисти и слуги на Путин заедно с ДБ и БСП. Това си е коалицията Путин!!!

42

Анонимен

преди 1 година

До ACDC "Всичко е ясно. Следващата коалиция, която ще управлява България, ще е между ПП, БСП, ДБ и БВ. Премиер ще е Асен Василев." ----- ами не! От козяк вече казаха каква ще е следващата коалиция - евро-атлантическа съставена от пп, гроб, дб, итн (последните две ако минат %) с подкрепата на бсп и дпс. Ае честито на всички умно-красиви крякащи срещу боко и дУган!

41

Анонимен

преди 1 година

Тоя на снимката си е чист хо.мо!

40

Чук и Гек

преди 1 година

Ще бъде ли нарушение на цензурата, етиката и естетиката, при условие, че напиша, че Елена Борославова е лика прилика с Ферхунде от много гледан преди време турски сериал? Само за това си заслужава цялото дпс и почитателите на турското кино да гласуват за ПП! Успех!

39

Анонимен

преди 1 година

Щели да работят с ДайБ... да, ще работят - ще гледат парламента отвън и ще организират протести по жълтите павета добре платени от козяк! Да ви еввваа и в американските пооодлоги ваш'та маакя баашибозушка!

38

ACDC

преди 1 година

Всичко е ясно. Следващата коалиция, която ще управлява България, ще е между ПП, БСП, ДБ и БВ. Премиер ще е Асен Василев.

37

Анонимен

преди 1 година

Всеки гласувал за тях ще е платен. Никой не може да гласува за тях по съвест защото съсипаха държавата и пострадаха всички , кой повече кой по-мако..

36

ГЕРБ некъдирници

преди 1 година

Да видим какво са измислили ГЕРБ предизборно. По принцип разбраха, че като ритат срещу ПП, само губят, защото народа си ги харесва. Да видим какво ще измислят. Може да пробват неуспешен "атентат" срещу борисов и да го "пенсионират", като Ахмед Доган и с това да се изкарат, че вече не са партия на Борисов или нещо такова си мисля, че ще пробват, но цирка ще е чутовен, а и като ги знаем колко са некъдъpнички миличките, 100% няма да направят нещата както трябва. :D

35

перко

преди 1 година

Да се обеденим и гласуваме за ГЕРБ. Вън Харвадските мошеници от Бългрия. Не на "Америка за България" и Прокопиев.

34

От хората

преди 1 година

След като сте с ДБ ,отивайте при ГЕРБ. Те така или иначе са с "майка ви-СДС".Ех,България накъде върви.Бедни ни приеха в ЕС, още по-бедни ще ни изхвърлят.

33

Анонимен

преди 1 година

ЦИК или ЦИРК? Готвят представлението за 2 окт., а трупата е същата. И цирковите номера са същите. Само дето народа продължава да дотира цирковото изкуство.

32

Анонимен

преди 1 година

Видяхме ви и разбрахме, че освен ГЕРБ никой друг не може да управлява. С управлението на ПП, БСП, ДБ и ИТН се върнахме с 25 години назад и ще минат много години за да се възстановим. Управляващите 4 партии оставате в историята.

31

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Асен Василев ще е следващият министър-председател.

30

Зозо

преди 1 година

Белите ПеПерудки Кирю и Асан щели да управляват?!? Хахахахааааа :))))))))))))))))))

29

Горби Таласъма

преди 1 година

Ами то няма много за кого да се гласува, но все пак ще го фъргам за ПП. Много рано им биха шута и то защото спряха далаверите на ГКПП Капитан Андреево.

28

Анонимен

преди 1 година

Тия сеяндури още ли не са разбрали че изпаднаха от каруцата. Кои са тези дето ще гласуват за такива дето им унищожиха държавата докараха им инфлация спряха им газта и за капак искат пак да управляват. Е нема по големи наглеци от тея сеяндури. За тия ще гласуват платените дето минаха по дъгата нали ги видяхте пред събранието. Това са им иьбирателите. Има няма 500 човека

27

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще спечели изборите с 38-40 %, Борисов се завръща на бял кон.

26

Беновска пипа

преди 1 година

Как няма да си сътрудничат. Двете парти ПП и ДБ имат общ собственик. Това все едно ЦСКА-София и Литекс.