105

Анонимен

преди 1 година

Днес`ка в ЦИК ток удари двама-трима и Промяната Почина. Няколко депутатчета веселушки светят като крушки. Зън-зън-зън! Зън-зън-зън! Кой е вън? Кой е вън от парламента? Виктория Бут раздава пушки а Мата Космата под елхата бръсне си краката. Пинокио се заигра на надуваемата лодка. Гномчето цопна в локва. Зън-зън-зън! Зън-зън-зън! Над жълтите павета пеят траурни звънчета - черна катафалка мина Промяната Почина.

104

Мира.

преди 1 година

Всички и всичко трябва да се променя,така викат от ОФ- то Купувайте си *** кожи и кужшчета да не мръзнете Купувайте и газ ,щото електорато им вика,че нямали да се къпят даже и да въшлясали но ПП трябвало да управляват .Променяйте се по-бързо

103

Биляна

преди 1 година

А бе къде е Киро?!Скри се и сега изкараха тоя ,,светъл образ" както го нарича Киро лъжеца да избелва ПП- то.Игрички,схемички всякакви жанрове скалъпени от мошеници

102

Анонимен

преди 1 година

ПП- муаха ха ха ха ха. Ко беши туй?

101

Анонимен

преди 1 година

Да...точно ,в хванали 4% а не ,предатели ,гадове духайте супата

100

Бай Пешо

преди 1 година

Трябва този ден да се обяви за ден на национален траур.

99

Анонимен

преди 1 година

ДБ без ПП ще гледа парламента през крив макарон....😎

98

СМЕХ....

преди 1 година

...ше работите заедно с ДБ-ако влезнат у Парламенто...А ИНАЧЕ СТЕ "БЕЗРАБОТНИ"

97

Анонимен

преди 1 година

Този на снимката не е ходил в казарама, а от председател на парламента се иска и военна компетентност, разбирате ли какви нефелници са сложили да ни управляват?

96

Анонимен

преди 1 година

Минчев го свалиха по най-позорния начин от шефското място в парламента и сега продължава да се натиска за власт. Знаете ли, че заплатат на председателя на парламента е 10 000 лв месечно?Затова е цялата борба, не за мутри вън или за корупцията.

95

Анонимен

преди 1 година

Никога вече ПП на власт!

94

Анонимен

преди 1 година

Променете заглавието на ПП се регистрираха в ЦИРК, по им ходи някак си! Тея са политически трупове, даже и най-отчаяните им поддръжници дълбоко вътре в себе си знаят че от тея харвадски издънки и чeп за зелева каца не става!

93

Анонимен

преди 1 година

Работете си ама извън парламента. Даже ако може да е извън държавата ще е най добре.

92

Анонимен

преди 1 година

Карикатури. Този Минчев е брутално противен. Нямам думи. Плаче ми се

91

карачанаков

преди 1 година

Абе що не виждам ме на снимката ЛЪЖЕЦА и КРАДЕЦА ами нахулили Никито.

90

Значи

преди 1 година

Кирчо пак излъга маминия. Из ония дни каза, че вече имали регистрирана партия и ще се явят с нея. Да, ама не. Нямат регистрация и затова пак се явяват с други партии. Кире, Кире....не си отваряй устата просто. Ти човече си за психолог. Някакви травми от детството явно имаш, щом лъжеш доеи и за елементарни неща.

89

ПП = БСП = ДБ

преди 1 година

ШУМНИ И КРАДЛИВИ.....

88

анонимен

преди 1 година

До Скоро ВЪЗРАЖДАНЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ КЖОАЛИРА С ГЕРБ.

87

Анонимен

преди 1 година

До София 88, За които ида се гласува, резултатът е едини същ. Всички са БКП/ДС свързани. Всички докосвали се до управлението на България след 89-та, трябва да се изчистят. Големите бизнеси трябва да се проверят до основи, иначе никакъв резултата.

86

Тврдо НЕ на ДеБе

преди 1 година

Само ако вземете да се съберете предизборно с кариеристите Ристю и генерала, сме дотук с Вас.... Не се ли усещате че искат да Ви вземат за влекачи и дихатели иначе са аут от политиката..... И какво ще Ви помогнат предизборно... с родата им, по скоро ще Ви дърпат надолу.... Ако искат, да се напънат и сами да прескочат 4% и после да се коалират с когото им падне .... преди това ... твърдо НЕ... !!!