163

До без Сибир

преди 1 година

Не знаеш ли за пожарите в Сибир???

162

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ще гладуват единствено европейците и американците ( т.е. тези които станаха супер-мързеливци и се пимслиха за велики на които светът име едлъжен да ги дундурка ихрани). Останалите просто няма да усетят липсите. Те и сега живеят в лишения!

161

МНЕНИЕ

преди 1 година

Русия започна Войната в Украйна по тази причина - да предпази Европа от САЩ ядрени ракети .Другите приказки са глупости за Политиците , които се опитват да обърнат общественото мнение на Хората .

160

Едно време във Бг...

преди 1 година

....се чакаше по ,20г за Лада,сега не се чака хора със пари бол ,ама никой не кара Лада ! Половината и повече от ракетите на руснака няма да излетят или въобще или във правилната посока ! Вие ако сте един от милиардерите така ли ще оставите да бъде ликвидиран Ню Йорк със един удар ,Маями , Лос Анжелис ??? Онея са им скроили всичко технологично са поне 20г пред руснака ,няма страшно !

159

Анонимен

преди 1 година

"САЩ разполагат със свръхмодерни космически оръжия за които paшистите дори не подозират..."Чак да не подозират. Я да ти припомня за една гръмотевица дето падна пред белия дом и гътна двама ;)

158

Анонимен

преди 1 година

То няма да има хора, камо ли да са гладни :)

157

Хмм

преди 1 година

При една голяма ядрена война мисля, че 3.99/4 ще са засегнати... не 3/4

156

Анонимен

преди 1 година

До 210... краварите не ги ли забравиха в Афганистан?!

155

Анонимен

преди 1 година

Baтниците нямат абсолютно никакви шансове при ядрен конфликт. Ракетите им ще бъдат унищожени още докато са над тяхната територия. САЩ разполагат със свръхмодерни космически оръжия за които paшистите дори не подозират...

154

Анонимен

преди 1 година

След една ядрена война няма да има гладни хора сещате се защо.

153

УДРИ' ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 година

ЗА ДА ИМА РУСКО СВИНСКО ПЕЧЕНО ....НА ИНФРАЧЕРВЕНИ ЛЪЧИ ЗА КОЛЕДА!

152

Ром'с

преди 1 година

Жителите на Аржентина и Австралия имат най-голям шанс да оцелееят,както и на Нова Зеландия ..но там ще има голям наплив от Азия и храната няма да стигне за всички. А въОбще падайки в пропаст,то САЩ ще трьпне всичките надолу към пропастта.Жалко ,че Европа е под бутуша на САЩ

151

Тъй, тъй

преди 1 година

Нали все пак някои трябва да нагъват паржолите по аржентинските и уругвайски скари, да се возят на слон по туристическите дестинации, и да си люлеят отрочетата в торба на кенгуро. Ама нали все пак трябва да останат и универсални работни ***, които да творят, а и трябва да се избърсват по.ср.ан.и ***.ов.е. Помислете и за останалите де.

150

До Анонимен 167

преди 1 година

Що, Изтока не е ли в същото положение?Казват ви го в прав текст, че НАМА да има победител в една ядрена война, ама вие си сънувате тополи, сармати, посейдони и т.н.

149

АА

преди 1 година

До Анонимен 194 ако му ститнат копейките на коцето, само тогава ще ги попилее от смях!

148

Путлераст

преди 1 година

Бай Генчо от Червен Бряг ми е казвал че Русия е непобедима А Бай Генчо от Червен Бряг е най-умният човек който познавам!!!

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 189 Ау-у-у и на село вече прекарали интернет, евалла, израсналите сред кравешки задни части си мислят че друго няма на света!

146

Путлераст

преди 1 година

От лубрикант нямам нужда, пускам си на запис последният парад ден пабеди и целият се подмокрям!!!

145

Анонимен

преди 1 година

златният милиард си прави криви сметки, Путин им го каза скоро

144

ПутлераZти сър

преди 1 година

Французинът има жена и любовница, обича любовницата си.Англичанинът има жена и любовница, обича жена си.Италианецът има жена и любовница, обича майка си.Русофилът има жена и любовница, обича Русия и Путин.