103

Анонимен

преди 1 година

Ядрена война няма да има, но вaтниците не спират да шантажират света с измислените си "Сармати"...

102

Всички чакат войната

преди 1 година

Африканците чакат ядрената война, за да дойдат в Европа, Китайците чакат ядрената война, за да отидат в Русия, латиноамериканците чакат ядрената война, за да отидат в Северна Америка.

101

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 108 Моли се да не започва.Политат ли едните ракети ,политат и другите. Може да стигнат по късно , но тава не променя фактите.Планетата Земя ще ще бъде унищожена от банда убийци с претенции за световно господство. Само че"световно"няма да има.

100

Анонимен

преди 1 година

До Да напомня: Също така е факт, че ударите са предотвратили десетократно повече жертви, в случай на продължаване на конвенционалната война.

99

Да напомня:

преди 1 година

Единствената страна, нанасяла досега ядрен удар / при това - не по военни обекти на чужда армия, а по МИРНО, ЦИВИЛНО население на огромни градове/ е САЩ. Просто факт.

98

Анонимен

преди 1 година

В Сибир няма да гладуват. Сибир при всички случаи ще се запази непокътнат и ще имат всичко там.

97

Анонимен

преди 1 година

1. Африканците и индийците умират от глад. 2. САЩ и Западна Европа се освобождава от имигрантското си население в големите си градове от афроарабоиндийски произход. 3. Русия изчезва и ще бъде поделена между Европа, САЩ и Китай. 4. Населението на Земята намалява от 9 на 6 милиарда, както преди 20 години.

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 132 "как ще разберат руснаците, че има някоя страна намерение да ги нападне с ядрено оръжие." Обаче руската доктрина не говори за "изненадващо нападение", а за "екзестенциална заплаха". По дефиниция, такава не може да установят след като са ги ударили с ядрено оръжие - ако е така тях просто няма да ги има. Очевидно е, че става дума за ВЪЗПРИЯТИЕТО, че нещо е "екзестенциална заплаха".

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 129 Ами, ако си го избият от главата русофилите с какво ще си докарват нужния адреналин?1?!

94

до Дрън Дрън Ярина

преди 1 година

Ти се образовай и то не малко, защото имаш нужда явно.

93

Щерю

преди 1 година

Юдеите искат и зорлем правят света да се разврати морално, и да има (изкуствено създадени) войни, защото ни подготвят за великото идване на своя месия - миротворецът и реформаторът, който ще изобличи света за греховете му; ще въдвори световен мир? - Иначе как хората по света ще го харесат и приемат? Именно той - (лъже)месията на юдеите трябва да върне света към нормалното. Подготвят ни за грандиозната подмяна на Исус Христос с друг "месия" ...

92

Така е ..

преди 1 година

Напротив. Три четвърти от населението на Земята ще изчезне заедно с животните. Останалите една четвърт да се оправят. Нали искат война.Ние ще сме от изчезналите. Подпалвачите на война ще са в бункерите.

91

Getting ready mafaka

преди 1 година

До Анонимен 121. С твоята умозаключителна логика е по добре да те поливат отколкото да те хранят.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 118 "И как разбра, че Русия при "екзенстенциална заплаха" ще нанесе първа удар?" Ами, БУКВАЛНО това е написано във въпросната доктрина. Ако няма да използва ядрено оръжие, няма да го пише.

89

Анонимен

преди 1 година

САЩ според своята военна доктрина могат да използват ядрено оръжие за защита на американските интереси. България купува газ от Газпром, това заплашва бизнес интересите на американски търговци на газ, САЩ могат да приложат ядрено оръжие срещу България.

88

Св

преди 1 година

Абе Терминатор 1 и 2 гледали ли сте? Кадрите от бъдещето (2029 г.) - в подземията и дъвчещи някакви каши (ако има), ревове, писъци - те това ще е същото. Засега дръжте джендърски изписаните вежди И обезкосмени кълкиТЕ, че малко остана, после спадналите джуки и проскубаните екстеншъни ще са най - малкия ви проблем.

87

Христо Иларионов

преди 1 година

Путин заплашва да взриви Запорожката АЕЦ, от това ме е страх а не някакъв хипотетичен ядрен конфликт между САЩ и Русия.

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 "Къде си прочел или чул руските държавници да имат намерение първи те да нанесат ядрен удар по някоя държава??? Къде?" В Руската доктрина за национална сигурност. Там е написано, че при "екзестенциална заплаха" за руската държава, ще могат да използват ядрено оръжие, но няма интерпретация на това какво означава "екзестенциална заплаха". С други думи, могат да кажат каквото си искат и да използват ядрено оръжие.

85

3/4 гладни!?

преди 1 година

Лудите нямат почивен ден!

84

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Половината от руските ракети ще останат в силозите или ще се взривят при изстрелването но другата половина могат да направят доста бели. Но много хора не знаят че Путин или Байдън не могат самолично да изстрелят ракетите. Има 5 човека по веригата които трябва да одобрят.