183

Анонимен

преди 1 година

че само от глад ли ще умрат, да не би докато не съм внимавал света да е развил някакъв имунитет към радиацията, или разните му там шокови ударни вълни или поне да ти се срути някоя сграда на главата това със сигурност мене ще ме оправи за останалите незнам:))).

182

П.К.

преди 1 година

Тези главо-рези-изследователи нещо не са в ред./// Ще гладуват тези, които останат след ядрена катастрофа. Пък колко ще останат? Това никой не може да твърди сега...

181

факт

преди 1 година

До Toниза логика трябва мозък който ти липсва!

180

факт

преди 1 година

просто всички ще умрат в мъки!!!

179

Мъка

преди 1 година

До Анонимен 235 Украинците са вдигнали мерника на кремълското диктаторче.Остава да натиснат спусъка.Няма да му простят.

178

Toни

преди 1 година

Отначало търсих някаква логика-нещо което съм глупав и не мога да разбера.Сега вече лично бих пренесъл Путин във вечните ловни полета-жалко че няма как да стигна до него.ВЕЧЕ ЛОГИКА НЕ МИ ТРЯБВА.

177

Анонимен

преди 1 година

е то и 3 милярда население са си доста. Ще се разплодят до 10 милярда за нула време.

176

Шамил Басаев

преди 1 година

До всички неуважаеми *** тролчета:За вас имам един кросан с крем брюле на който можете да се насладите с голям апетит.Макар , че от *** на четирибуквието на Джуджето от Кремъл вече имате интерес към фекалии.

175

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Цитат: "Ако парите за оръжия се дават за...". Ами тя тази война за русия струва няколко стотин милиарда. Може и трилион да достигне. Директни разходи, санкции, пропуснати ползи, дългосрочни щети на икономиката от загуба на инвестиции и изтичане на мозъци, десетки хиляди убити които можеха да работят, стотици хиляди физически или психически инвалиди които се нуждаят от лечение и също са аут от работната сила и накрая и репарации. А можеха да подобрят живота на обикновения руснак.

174

Анонимен

преди 1 година

*** какъв глад, ве, чобани. Лъчевата болест със сигурност не повишава апетита, а точно това очаква останалите 1-2 млрд души, оцелели след изгрева на ядрените слънца.

173

Анонимен

преди 1 година

Ако елита, който провокира този конфликт ще е сигурен, че ще се скрие и оцелее, то той няма да има нищо против 3/4 от населението да поеме към вечните ловни полета. Нали това е целта.

172

Анонимен

преди 1 година

Ами нека! То и без това един живот стана...

171

Щерев

преди 1 година

трябва да има една ядреналинка над Кремъл та да задоволи ядрената романтика на руските окупатори.

170

Анонимен

преди 1 година

хахахахахахахахахаа.... абе кой ги списва тия статии??? Нека така да го кажа - гладът ще е най-малкият проблем на оцелелите след размяната на ядрените ракети. Между другото има един много хубав филм по повода - on the beach. Който има няколко свободни часа нека го изгледа.

169

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Англия финансираха Германия шрез ВСВ. Ако се бяха намесили във войната в началото всичко щеше да приключи за 2 седмици. На практика Русия, в лицето на СССР се биеше срещу целия западен свят.

168

MINUTEMAN III

преди 1 година

Вчера САЩ напраиха изпитание на междуконтиненталната ракета MINUTENAM 3. Ракетата прелетя 6.5 хил километра и порази условна цел на Маршалските острови в Тихия океан. За сравнение Сармат преодолява 11 хил километра с хиперзвукова скорост и преодолява всякакви противоракетни щитове.

167

РосиаКепадне2022

преди 1 година

Вярно ли е че над Модква щели да изгреят много слънца според нощ? Поне така казва пророчицата баба Ванга.

166

Русофил=Малоумник

преди 1 година

ПодлогоСъюзниците са в Европа от 1943 стига си лъгал. Учи историяМалоумнико а не само да повтаряш опорките от Лента.ру.

165

Корнелия Н.

преди 1 година

Значи оказа се че не е само в интерес на България а и на цялата цивилизация на планетата Земя да се ликвидира диктатора в Кремъл. Едва тогава всички народи ще могат да заживеят в мир, благоденствие и просперитет. Дано!!

164

Учителят.

преди 1 година

До "Краварче, вие Русия я чакате да отече в канала още от Наполеон насам!" - ами вземи прочети малко история да видиш кой спасява Русия от Наполеон - украинците (косаксите). Кой спасява Русия от Нацистка Германия - САЩ. А кравари викат пакитата на индийците, всъшност крави в САЩ няма... ама какво да се разправя на неграмотен човек.