7

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че спря безразборното избиване на цивилни и унищожаването на населени места.

6

Анонимен

преди 1 година

Глупусти на търкалета кореспондента сладков питаше защо моста е още цял още когато беше под контрола на бандеровците защо руската артилерия не го е разрушила сега урконацистите три пъти го стрелят и не могат да го бутнат повреждат само платната

5

Анонимен

преди 1 година

ЧЕТЕТЕ ИСТИНАТА В БЛИЦ Проф. Витанов:Ама те украинците вкарали руската армия в стратегически капан , щото големи руски части били в Херсон без снабдяване. Глупости на търкалета. Украинците ще имат огромни загуби ако се опитат да нападнат Херсон. Голото поле между Николаев и Херсон ще се напълни с трупове. Руската артилерия ще ги отстреля като зайци. Затова украинските генерали не се и опитват, колкото и да му се иска на Зеленски.

4

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми вече да ви пиша че не проверена информация е като една жена ми каза на пазара. Гледайте Руски и Украински телевизии от спътника за да имате точна информация защото в момента пишете чиста лъжа. На Руските спец войски отдавна не им трябват тези мостове освен ако решат да се връщат. С всеки изминал ден напредват и избиват украински фашисти. Като ви почукат на вратата не пълнете памперсите братушките са пристигнали.

3

Анонимен

преди 1 година

Кат са в беда да са оправят! Неволята учи! Не съм ги пращал!

2

Анонимен

преди 1 година

Отсега нататък всички факти ще бъдат нехаресвани от русофилите и обявявани за лъжи!

1

Факт

преди 1 година

Отново Украински фашистки лъжи.