47

Цеко

преди 1 година

Ко стана в Кабул, некъкви "крещящи орли" бегаа кат "пищящи свраки? Малиййй, големи герои, а русофобите, страхуващите се от Русия, пият по форумите.

46

Някой

преди 1 година

Азиатецът Путин и "Православие"??? Хайде малко по сериозно! Негови съюзници са чеченци, дагестанци, Ердоган, Иран, Северна Корея , Мадуро...! Къде видяхте православие! Трябва да гледате интервюто на Басаев от 1996 година..."Първо ще се разправят с нас, след това ще нападнат Грузия, след това Крим , след това Украйна и наконец...шльопнут Европу"! Ще си намерят повод с някакво "православие"!Докато съществува русизъм винаги ще е така!

45

НА тия бедни години

преди 1 година

Подставени на власт в Кремл вместо да подпомогнат братските на Москва републики яко финасово в рамките на 10% от огромните печалби които получават ..Влагат трилиони долари,евра в западните икономики и нанесоха щети за трилиони долари ,евра на Русь вкл на Украйна и Руската федерация..Иначе за тази анти руска анти славянска диверсия предупредихме писмено когато от Москва тръгнаха да вдигат ценита на газта за Славяснките републики вкл Украйна<България..

44

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

В ХЕРСОН , ОТ СЪПРОТИВАТА---ИЗБИВАТ РУСКИТЕ ПАТРУЛИ ПО УЛИЦИТЕ....ЗАЩОТО ЗНАЯТ ПЪТИЩАТА И НАЧИНА ИМ НА ПАТРУЛИРАНЕ.....ха,ха,хаа....УКРАИНЦИТЕ СА МАЙСТОРИ В ТОВА ОТ ВРЕМЕТО НА ПСВ, ГРАЖДАНСКАТА и ВСВ ! ...НЕМА ДА ИМА СПАСЕНИЕ ЗА РУСКИТЕ УБИЙЦИ!!!!...СЛАВА НА УКРАЙНА!!!!

43

Анонимен

преди 1 година

Още 5 наемника са осъдени на смърт, заради манията им да убиват руснаци. Трима британци, един швед и един хърватин.

42

Анонимен

преди 1 година

Колко стана...2 месеца откакто медиите казаха, че започва контраофанзива към Херсон...Толкова за достоверността на медиите! Истината е друга и за нея има статия в Washington Post, но е леко неудобна и разбира се няма да се сподели от нашите ***. Които иначе са много обективни, видиш ли!

41

до медии

преди 1 година

абе чук, тоеа че гледаш тук в бг украинци с джипове по за 100000 не е критерии за живота в Украина. Тези без джиповете ги оставиха да ги избиват по фронта.

40

медии

преди 1 година

Путин каза преди година--За качеството на управлението се съди по живота на гражданите. Сега след 2014 г. по - добре ли живеят руснаците?Отговорът ви дава представа какво е путинизмът.....

39

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, каква красиво оформена лъжа - "срещат все по-големи трудности след повреждането на стратегически мостове, съобщи "The Defense Post"". Повредения мост го възстановиха вече от повредите. Освен това, успоредно с него направиха понтонен мост. Увеличиха ПВО защитата на моста. От трите последни опити за атака с американски ракетни системи 100% от ракетите бяха свалени от ПВО. Някой дал някой лев та препечатките да изглеждат достоверно.

38

Иванов

преди 1 година

Така се води война,прекъснеш ли снабдяването и почнеш ли да ги унищожаваш ще спечелиш и ще отвоюваш териториите си.но трябва да си пазиш и тила и да унищожаваш корабите им в морето около Крим.

37

Анонимен

преди 1 година

Нацистите не ги жаля! Чий го дирят в Украйна??

36

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има, укропа не излиза от дупката си. До сега и едно село не са отвоювали.

35

Анонимен

преди 1 година

Целият свят разбра, че руский человек е много ***... Горките, 105 години авторитарни режими... Сигурно имат силен комплекс за малоценност...

34

Невярващ

преди 1 година

Не зная, и не ме интересува, какво пишат из медиите, но е повече от ясно, че войната за рашистите се закучи. Победата, на Марта в сряда, 3017. Честито!

33

Анонимен

преди 1 година

Сега на Украйна й остава само да си върне и териториите под руски контрол и готово. За има-няма 5-6 часа ще си ги върне и готово. Иначе, да, печели. Въшки.

32

Анонимен

преди 1 година

нима вие бг вярвате на имедиите те много и лъжат това е пропаганда

31

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Военен Някой сериозно се е подиграл с теб като ти е казал, че можеш да мислиш !

30

ха-ха-хи

преди 1 година

проНАТОВСКИполюции и химери...

29

Военен

преди 1 година

А аз си мислих, че след шест (шест) месечна война, великата совеЦка армия е превзела цяла Украйна, а то какво било. Язък за боНбите и барутя на рашистите.

28

Анонимен

преди 1 година

Той Хълки бая врагове сам си създаде с тия уволнени