484

Олег Иванов

преди 1 година

Сега Руската държава е във възхода си,въпреки санкциите на Запада икономиката е в растеж,как при това положение вастта и елита ще са недоволни,проверявайте ги тези неща преди да пишете глупости моля

483

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 621: "Властта покварява" Вярно е. Но това, което прави Путин, го прави за руският народ и затова няма да си отиде с него. Руското население на Донбас и Луганск вече не иска да живее в една държава с укронацистите от Киев. Твърде дълго ги обстрелваха и убиваха. Иска или не, Украйна загуби Доннаска и Луганска област. И ако не започнат да преговарят за мир ще загубят повече.

482

До какво следва

преди 1 година

Май си Волгин?

481

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 622: Украинците предават фронта. Голямото контранастъпление все не се случва. Минаха на диверсии - тук/там да взривят нещо.

480

Анонимен

преди 1 година

До Кога ще свърши Когато правиш копи-пейстове е ясно, че напълно си предал фронта.

479

ма

преди 1 година

Да му теглят ножа, вместо да се жалват. Аз ли да ходя да им го разкарам.

478

Кога ще свърши

преди 1 година

Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски) до една година от украинската армия няма да е останало почти нищо. Така че е ясно и кога ще дойде краят на войната. Това разбира се е т.н. горна граница. В интерес на украинците е да сключат мир по-рано - ще има по-малко жертви и разрушения.

477

Анонимен

преди 1 година

До Бат Гошо Русофилите целия ви живот представлява това, което си написал. Никога не били в Русия, не знаят езика, с руснаци имали досег колкото да не е без хич, но много ги разбирате нещата. Явно същата верига за информираност ползвате.

476

Анонимен

преди 1 година

Русопитеците дет са виждали русия само на картата пак вият жалостно :) много ясно, че ще са в паника губят пари и то много пари.

475

Бат Гошо

преди 1 година

А, пък една баба на опашката за картофи на промоция чула съвсем случайно дъщерята на комшийката и, която имала позната в москва работеща в кремъл да казва че Путин го болял провисналия корнишон. Вие сте като сборник от разкази Небивалици и Фантазии

474

гостенка

преди 1 година

журналистите са хрътки ей! защо не вярвате, че точно там ще излезе такава информация? В момента това е най-точното място! СКандалите в дипломатическите среди с Русия не са никак малко, за това е по-добре вестник да го каже, отколкото някое правителство. Вярвам, че е истина!

473

До какво следва

преди 1 година

А с Тайван и Косово какво следва? С РСМ, близкия изток...

472

Какво следва

преди 1 година

Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

471

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 611 Верно е, има много бивши, които се правят на натовци - като Рундьо :))) Обаче тва не означава, че повечето натовци са бивши куманоиди :))))

470

Анонимен

преди 1 година

Путин . . . . Коментирайте! Нито за нито против!

469

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 606 "Така е .. Путин е най мразения човек след Хитлер. . . . Затова е преизбран с 84%!" Егааати слабака. Бай ви Тодор Живков го избираха с 97.5%, а пък Ким с 99%.

468

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НЕ НИ ОБЛЪЧВАИТЕ СЪС СЛУХОВЕ И АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА ЗАЩОТО НЕ СМЕ ***.ИСТИНАТА Е ЧЕ ЕВРОПА Е НА КОЛЕНЕ ПРЕД РУСИЯ И СЪЖАЛЯВА ЧЕ Е ПОДКРЕПИЛА САНКЦИИТЕ НА С,А.Щ.НАДАИТЕ СЕ РУСИЯ ДА ВИ ДАВА ГАЗ,АМА НЕ.ЩЕ ЗЪЗНЕМЕ ЦЯЛА ЗИМА И НЯМА ДА ИМА РАБОТА И ХРАНА,НО ЩЕ ИМАМЕ В ИЗОБИЛИЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕНОСТИ И СЛАДКИ ОБЕЩАНИЯ ОТ С.А.Щ.

467

Анонимен

преди 1 година

До РУСОФИЛ "Тука сме русофобчета и ставаме все повече." Кой бе? :))))) Каква кола караш? :))))

466

Анонимен

преди 1 година

До 629 Така е .. Путин е най мразения човек след Хитлер. . . . Затова е преизбран с 84%! Писаха го тука, не съм аз! Прочети малко архива, ако знаеш какво е, но се съмнявам!

465

Анонимен

преди 1 година

секретни данни и те отишли във западния вестник Мирър, хахахахаха. Тези прекалиха с пропагандата.