504

Анонимен

преди 1 година

Статия съшита с бели конци. Ако Левски беше с ботуши.

503

Анонимен

преди 1 година

Путин наказва предателите и целите им семейства. Това му е останало от обучението в КГБ.

502

МИРЪР:-)

преди 1 година

Аха! Това трябва да е поредната highly likely операция. ЮК отчаяно се нуждае от четива и зрелища за народа тези дни, защото движението "Спрях да плащам сметките си" взима невиждани размери. При 247% увеличение на сметките за ток британските граждани наистина се нуждаят от глътка пропаганда, която да им внуши, че "спасението е близо":-)

501

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен579Най-бедната в ЕС, не в Европа. По-бедни са например прото-съвеЦките Молдова и Беларус. И пак е по-добре от Путляндия.

500

Анонимен

преди 1 година

Руснака е грубо животно. Той не може да води политика, той разбира само от сила. Когато имаш само чук всеки проблем започва да изглежда като пирон. Затова сега се чудят какво да правят. Мислеха си, че като спрат газа за европа и всички ще клекнат моментално ама не стана. Сега хем не го продават, хем не могат да спрат да го добиват. Резултата милиони кубици газ се горят в Русия на вятъра вместо да се продават, докато конкурентите на Русия изграждат инфраструктура за да им вземат пазарния дял.

499

Мдаа

преди 1 година

Руснаци, сър. Човешкият живот няма никаква стойност, ако не се кланяш на вожда.

498

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен636 Барем половината техника в моя и във всеки друг нормален дом, гараж или производствено предприятие е германска. Къде е техниката на "победителите"? Стига писа небивалици, бе, кухо, оплете се в собствените си глупост, само и само да защитиш нещо незащитимо- че от твоя Мордор става нещо.

497

Дядя Путин

преди 1 година

Ами, така е като не са ваксинирани, измират.... Той затова Лилипутин иска да ваксинира всички с ракети и бомби...

496

Един Българин

преди 1 година

Такива "наказания" се случват и в България. Дали от руските агенти или от друг не е ясно, но един обикновен човек, убеден комунист реши да сподели информация с президента Първанов по време на втория му мандат и бе отровен в президентството... Неудобните се премахват.

495

смях

преди 1 година

няколко неща са сигурни, мераклии за олигарси, винаги ще има в Русия. Цар винаги ще има в Русия. Враговете винаги ще са пред портите и Русия винаги ще е мъченица. Населението може и с малко, може и с нищо, а може и да го зеносват. Все им е тая. Тъжна история.

494

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 637Нали си даваш,че без тях сега щеше да пишеш на германски телефон. А по-вероятно изобщо нямаше да можеш да пишеш , а щеше да бачкаш като роб

493

ЬЬЬ

преди 1 година

Наскоро стана известно,че над 81% от рушнаците подкрепят путин и войната му в Украйна.Питам:при толкова много загадъчни смърти,при това насилствени,как може един обикновен руснак да е против войната? Противниците на пууутин и войната са съдени като врагове на рушия и страхът-ужасният страх от смъртта-е завладял цялото общество .Питам: с тази ли диктатура иска да ни сближава "въз(из)раждане?

492

Сакров

преди 1 година

Чувства се почерка на КГБ,ФСБ и другите секретни служби на РФ - познато случаи с които изобилст5ва историята на Русия ! Да, такава е съдбата на всички несъгласни с водената от Путин политика ... така е било и по времето на Сталин. няма нищо чудно и необичайно - за една страна с диктаторски режим такива инсценирани " нещастни " случаи изобилстват...

491

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 633: "Викаш, в твоя Мордор корупция няма"? Не знам какво наричаш "Мордор", но корупция има навсякъде. Но у нас, кой знае защо, тези, които най-много се бият в гърдите че са евроатлантици, се оказват най-корумпирани. Преди доста време една американска посланичка беше казала, че САЩ за вложили осем милиарда долара за "укрепване на демокрацията" в България. Да си чул къде са отишли?

490

Анонимен

преди 1 година

До СмяхВикаш, в твоя Мордор корупция няма. То и един геронтократ навремето беше обявил, че в СССР @екc няма. Та така.

489

Стига глупости

преди 1 година

До русия ще пълзи: "България ще спасява Русия". По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

488

До Олег

преди 1 година

Пуснаха ли на пазара новия смарт аганьок...

487

русия ще пълзи

преди 1 година

и ще моли за подаяния. Но България този път няма да я спасява.

486

Смях

преди 1 година

До Анонимен 627: "Русофил=бакшиш"? Ами да го обърнем обратно. "Корупция=евроатлантик". И защо не? Плащат в долари все пак.

485

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са в паника,личи от писанията в който пишат само некакви фантасмагории.