20

Джендър Логика

преди 1 година

За руснаци не може ... ОБАЧЕ за радикализирани араби, членове на Ислямска държава и за африканоси с интелект на амеба на които единственото умение е да харчат социални помощи и да се множат като ххлебарки ..... е, за тях може . ДА идват. колкото повече , толкова повече . Дори им издаваме разрешително да докарат и роднините си до девето коляно и им се дава безплатна къща и доживотен абонамент за социални помощи ... за тях, за децата им и за внучетата на техните внучета .... Амин.

19

не се научихте

преди 1 година

Ех, таз Европа. Ама какоу, Русия е в Европа. Това, че васалният на САЩ ЕС, по-точно лидерите искат едно, не значи, че хората масово са на това мнение.

18

Демократ

преди 1 година

До 20. Ама някакси комплексарски ми звучиш.

17

Анонимен

преди 1 година

Руска слива, си пекла джанката на Слънчака, минал един гринго от боята и й казал:"Ша та праа мармалад "

16

Европеец

преди 1 година

Ами да, на много нормални демократично мислещи европейци им е гадно да чуват руска реч около себе си, след като огромна част от руснаците подкрепят диктатора си и наглата агресия срещу друга суверенна държава.

15

Анонимен

преди 1 година

Като им забранят визите чудо голямо руснаците ще си харчат парите другаде. Няма мисловност в тия политици и тва си е. Докато не загробят европейския малък и среден бизнес няма да се мирясат.

14

Анонимен

преди 1 година

...и газ не искаха, па се оказа че сега сички ходат на тайни преговори с Газпром и се молат за повече газ.

13

Анонимен

преди 1 година

Руската общественост била неспособна или не желаела да окаже смислена съпротива срещу Путин, а на запада така му се искало.

12

Европеец

преди 1 година

Ние ще стоим на студено! Ние ще бъдем Гладни!ие ще бъдем първите ударени от ядрените ракети! Само нашата скъпа Америка да е спокойна и защитена! Защото Те Така Казаха!

11

Анонимен

преди 1 година

Най-много да им накривят на капата на руснаците.

10

Анонимен

преди 1 година

Руските пиандурники се бият в Украйна, но в същото време искат да си пекат дупараните на френската Ривиера.

9

None

преди 1 година

Действителноста е, че в момента сме накрачка от ядрена катастрофа и България е на първа линия. Ако тази централа която Руснаците са окопирали гръмне България първа ще пострада.

8

Истината е

преди 1 година

че руснаците имат много имоти в Европа и ако им се наложи такава забрана те де факто ще загубят достъпа до тях. Дори не могат да ги продадат.

7

Анонимен

преди 1 година

След като Русия иска да завладее целия свят, значи че руснаците са опасни шпиони. Вън от Е С!

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя свят изперква тотално това е от рнка ваксините

5

до един долу

преди 1 година

БомбаНдират?!?!?!?! Напразно са си давали парите вашите за твоето учение.

4

Расист

преди 1 година

Първо да спрат да приемат *** от Арабия и Африка, после да мислят за Русия. "Посещението на Европа е привилегия, а не човешко право."

3

Анонимен

преди 1 година

Всичко е много просто. Но само ако го гледаш отвън.

2

none

преди 1 година

След като всеки ден ме заплашват че ще ме бомбандират с ядрено оръжие естествено е, че не ги искам тук. Да вървят в Ктай или Иран след като са си толкова близки с тях.

1

По същество

преди 1 година

Давайте! По-фашистки! По-шовинистично! По-хуманно! По-европейски! Покажете им на тези руснаци! Слушайте параноичните, индоктринирани, промити от'кача'лки пълни с омраза на власт в Полша, Украйна и Балтика. Тук няма място за здрав разум, логика у факти. Няма място и за отговорност и последствия за взелите лоши политически решения.