40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 "Говедарските напъни да бъде поставена на колене Русия нямат край" Е, как "на колене". Не беше ли признак на върховен патриотизъм и превъзходство да се плюе на Запада? Би трябвало руснаците сами да спрат да пътуват там, защото, какво търсят в презряния от тях Запад? Запада помага на Путин да насади истински патриотични чувства в руснаците, в този смисъл той помага на Русия, нали така? Тоест, обратното , на това, което казваш!

39

Анонимен

преди 1 година

Гонят ги за да направят повече място за прайдовете... Не стига!

38

Говедо

преди 1 година

Все ми е тая за руснаците в Европа,ама дискриминация по национален принцип си е жив националсоциализъм!

37

Анонимен

преди 1 година

До 39. И този твой коментар е писан хиляди пъти и е втръснал, ялов и безинтересен.

36

Анонимен

преди 1 година

Европа ще премахне визите за Русия?? Тоест Руснаците ще пътуват безвизово в Европа?

35

Анонимен

преди 1 година

До много познато "а накрая ще накарат руснаците да си зашият петолъчки на връхната дреха" Ми, да си зашият каквото искат. Това какво интересува нормалните хора?

34

Възмутен

преди 1 година

Уф, всеки ден под всяка новина за русия, Украйна или войната едни и същи втръснали коментари. Русофилите си дрънкат техните латерни, русофобите пък тяхната песен. И те така, отврат.

33

Анонимен

преди 1 година

Говедарските напъни да бъде поставена на колене Русия нямат край,само че с тая ялова мярка могат само да консолидират руснаците и нищо друго.

32

Анонимен

преди 1 година

Едно е някой да се изкаже,друго е какво мислят европейците,което най- малко се вижда в милионите коментари.И не си мислете ,че джендърството им е основна тема,хората се вълнуват от къде по възвишени неща и никой не коментира кой с кой си ляга и дали си е купил къща или кола,което се счита за много изпаднала култура. Сами си направете извода къде сме ние в схемата и дали въобще някога ще ги стигнем с това мислене!

31

Споко

преди 1 година

Споко, останали без визи за ЕС руснаците излизат с милиони на улиците и до дни, дори до часове ще свалят Путин, Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди, а ние българите ще ходим да работиме в кланиците да изкарваме евра да си купиваме голфове и всичко ще се върне какти си беше преди.

30

Анонимен

преди 1 година

"Истината е че руснаците имат много имоти в Европа и ако им се наложи такава забрана те де факто ще загубят достъпа до тях. Дори не могат да ги продадат." - истината е че и така няма на кой да ги продадат. Европа и С.Америка са пълни с клошове живеещи под наем по цял живот. Тия от С.Америка са толкова богати, че идват в Европа само ако им пуснат 5 бона кредит и пердашат по сандали и с палатка на гръб като някви пустинни лисици.

29

Свидетел

преди 1 година

Руснаците се държат отвратително. Нагли, шумни, мръсни. А сега, вместо да се напънат да разкарат Путин, искат да бягат в Европа. Неее

28

много познато

преди 1 година

Забраняват се визи, след това конфискация на имущество, а накрая ще накарат руснаците да си зашият петолъчки на връхната дреха. Браво на тоз ЕС.

27

Анонимен

преди 1 година

До *** Логика "За руснаци не може ... ОБАЧЕ за радикализирани араби, членове на Ислямска държава и за африканоси с интелект на амеба на които единственото умение е да харчат социални помощи и да се множат като ххлебарки ..... е, за тях може" Ами, има логика. Първите като група са много по-вредни и опасни от вторите. Аз не си спомням Европа да е била заплашвана с ядрено оръжие от вторите ....

26

Анонимен

преди 1 година

Не ... няма.

25

Либерален дивократ

преди 1 година

Абе, плльончовци. Не разбрахте ли, че сте рая?! Я да се стягате да ни работите, че ша ви таковам онаковото! Дррришльовци неедни! САМО САЩ и АНГЛИЯ! Да живее Кирчо! Да живее Асенчо! УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

24

Анонимен

преди 1 година

"Не виждам нищо добро в това да се забранява на руснаците да влизат в Европа, защото те трябва да видят свободен свят" Те видяха свободен свят и въпреки всичко не успяха да изградят никаква смислена система базирана на ценностите на свободата. Много от тях, дори да са против Путин, не предприемат абсолютно нищо срещу режима му. Така му съдействат.

23

Анонимен

преди 1 година

Половината територия на Европа е заета от Русия. ЕС само едно северозападно кътче от континента.

22

Анонимен

преди 1 година

Весели къпани руснаци при кисели некъпани европейци, за какво да ги искат?

21

Гражданин

преди 1 година

До 23. А ти някакви комплекси ли имаш от американците та само те са ти в кухата съветска кратуна?