342

Афигенно

преди 1 година

До Анонимен - не е майтап, и той сам се хвали, че шмърка: "Кокаин - номер один! Афигенно! Ставам сутрин в 7, разхождам кучето и шмъркам. Енергия за целия ден. Съветвам само леки наркотици. Това ме зарежда с енергия до вечерта " ***/arbaletgovorit/2860

341

Българин и ОССЕ

преди 1 година

Ето и заключението на българския представител в мисията на ОССЕ - Дамянка Пантелеева: "Категорично няма доказателства, че етнически руснаци живеещи в Източна Украйна (Донбас) са преследвани или подложени на геноцид от страна на украинските власти"

340

Анонимен

преди 1 година

Относно Зеления клоун - преди приемах писанията, че шмърка, за майтап, но сега съм абсолютно сигурен в това.

339

ОССЕ и ООН са

преди 1 година

в Донбас още от началото на войната в 2014 г. Международните наблюдатели не намират никакви доказателства за извършен геноцид от страна на украинските военни срещу рускоговорящи. Всички цивилни жертви са документирани подробно. Според ОССЕ всички убити цивилни са случайни жертви на артелерийски огън и експлозии! Независимите източници ОССЕ и ООН обявяват че не разполагат с доказателства за геноцид срещу цивилни. Самото руско МВнР и досега не е представило никакви доказателства за геноцид!

338

Пурко

преди 1 година

А пропо,онези с боядисаната греда дето щяха да я забиват на границата,докъде стигнаха?

337

Пурко

преди 1 година

Руснаците които стрелят от АЕЦ-а и тези,които стрелят по АЕЦ-а.?Нещо не разбирам вече среднощните речи на фюрера.Демек руснаците са обградили своите и сами се стрелят?

336

Анонимен

преди 1 година

Украйна взема на прицел руски войници, които стрелят по завзетата атомна електроцентрала в южната част на страната или я използват като база, откъдето да стрелят, заяви тази нощ украинският президент Володимир Зеленски. Нищо не разбрах от това изречение защото в него има голямо противоречие -от сорта на про100 Киро тъпотиите. Как може да използват централата като база откъдето да стрелят и всъщото време да стрелят по същата централата. пропаганда за функционално неграмотни американофили

335

Бат Путин

преди 1 година

"Нашата специална операция ще завърши по план и всички наши цели ще бъдат постигнати!На всяка цена!"....кое не е ясно?

334

славянин

преди 1 година

Пропуснах в по-долния си пост да спомена, че според задокеанските ''демократи-хуманисти'', чиито интереси са ''по божие право'' са по цялата планета, никоя друга държава няма право на интереси не само извън собствените си граници, ами дори и в собствените си граници няма право да има интереси! Такава е житейската философия на задокеанските ''демократи-хуманисти''!

333

Анонимен

преди 1 година

Според Путин християнска Украйна е опасна с ядрени оръжия за Русия! Обаче според Путин джихадистка ядрена Персия която е най-големия враг на православието, не представлява опасност за Русия! Защо Путин има такова добро мнение за персийските терористи? И защо Путин досега не унищожи ядрените реактори на смъртния враг на християнството Персия която проповядва войни в името на религията, насилствена ислямизация, стреми се да наложи световна теократична диктатура и кървав Холокост над всички нас

332

Анонимен

преди 1 година

Само САЩ имат право на интереси и сега щели да разполагат войници дори и в България. Не знам кой и защо им позволява това но знам че е набутване във война. Хора бдете.

331

Анонимен

преди 1 година

До колегата, който напомня че Хитлер не обича славяните, но също евреите и мюсюлманите.

330

до 365 от славянин

преди 1 година

''Ако пусна клевета за съседа, че е нацист, и "бандеровец" дава ли ми право да нахлуя в дома му да го убия, да *** _ иля жена му и децата му, да открадна кокошките му както правят руските нацисти-кокошкари, да му ограбя парите?'' Тук не става въпрос за клевета на съседа ти, а за негови съвсем явни действия - терор и геноцид над руснаците в Донбас а и не само там!! Пробвай с някоя друга манипулация!

329

до 364 от славянин

преди 1 година

Я обясни претекста под който ''великите'' задокеански ''демократи-хуманисти'' ''народоосвобождаваха'' десетки държави по цял свят на хиляди киломенти от границите си!? Според тях за ''защита на американските интереси''! Явно американските интереси се простират по цялата планета, обаче никоя друга държава няма право да има интереси извън своите граници! Съвсем по задокеанки ''демократично-хуманитарно'', нали!?

328

Бошлав

преди 1 година

Тука много глупци.Здравейте Бай *** От вас нищо не зависи.Дали сте *** или бай Дъновци е все тая Поживейте още малко , че идва Страшния съд.От него никой няма да избяга..

327

Анонимен

преди 1 година

Руснаците, които стрелят по завзетата от руснаците АЕЦ. Тия от западащата пропаганда изоставиха всякакъв разум. И ако си мислят, че така печелят поне информационната война, грешат жестоко. Никой разумен човек не им вярва вече за нищо, както на изток, така и на запад.

326

Анонимен

преди 1 година

Ако пусна клевета за съседа, че е нацист, и "бандеровец" дава ли ми право да нахлуя в дома му да го убия, да *** _ иля жена му и децата му, да открадна кокошките му както правят руските нацисти-кокошкари, да му ограбя парите?

325

Анонимен

преди 1 година

360 получил си фалшиви лайкове от читатели, които бързат и недоглеждат. Лайковете са за цитатите.

324

Анонимен

преди 1 година

Този пак изби рибата . Запорожката АЕЦ е под контрол на Русия.

323

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос "Путин нападна Украйна, заради изказване, че Украйна трябва да има ядрено оръжие!" Путин нападна Украйна заради ресусрсите й, и сегашната окупация точно на районите с най-големи ресурси, го доказва безусловно. Искаше да кажеш, какъв ПРЕТЕКСТ е исползвала Русия, но това няма нищо общо с реалните причини, и, както е обичйно за претекст на фашистка държава - е една лъжа или безконтролно прекрачване на юрисдикцията.