362

В. Солавьов:

преди 1 година

"Руснаците не са способни да имат ум и съвест"

361

Ленин:

преди 1 година

"Малко са умните хора сред руснаците. Ако намерите подходящ човек, тогава той непременно е евреин или с примес на еврейска кръв" хихихи

360

Карл Густав Юнг:

преди 1 година

"В душата на всеки руснак, за разлика от европееца, живее хитро злобно животно"

359

Петър Първи:

преди 1 година

"С другите европейски народи целите могат да бъдат достигнати с човеколюбиви методи. С руснаците не е така...имах работа не с хора, а с животни, които искам да превърна в хора" 688

358

русите са украинци

преди 1 година

Руснаците са измислена нация. Не съществува славянско племе с наименование руснаци. Думата "руси" (ruotsi = гребци) има скандинавски произход, с нея финландците наричат шведите. "Рус" (Ruotsi) означава Швеция. Московията няма нищо общо с Киевска Рус основана 882 г. от варяга Олег (Хелгу) роднина на Рюрик вожд на викингското племе "руси" поканен 862 г. от новгородчани. Когато викингска Киевска Рус е била велика държава, московията е била само една сел _ ка коч _ на!

357

Anonimen

преди 1 година

До Бат ПутинАми на мен лично не ми е ясно как най -добрата армия в света и трябва повече време да завземе източна Украйна отколкото преди 13 века на Аспарух да създаде държава.После всичко вървяло по план-а дано *** надали.

356

Анонимен

преди 1 година

До 397. Една авария ще е пагубна както за Украйна, така и за Русия бе, приятелю. Ти да не мислиш, че държавните граници спират радиацията? Вярно, до САЩ тя няма да стигне.

355

Иван Аксаков:

преди 1 година

"О, колко трудно, колко непоносимо трудно да живееш в русия в тази воня среда на мръсотия, пошлост, лъжи, измами"

354

Анонимен

преди 1 година

Вече никой не вярва на лъжите на Путин. Защо им е на украинците да предизвикат ядрена катастрофа в земите си? Пу дойде в лъжа, Пу ще си замине в лъжа. Днес няма по-големи терористи от управляващите кремълски нацисти. Казано е змията кълве най лошо когато умира! Руските агресори усетиха военния си крах, затова обстрелваха Запорожката АЕЦ, като отмъщение за украинците задето отказаха да станат руски роби! Луд _ те в Кремъл трябва да бъдат хванати и вързани докато е време, че ще подпалят света!

353

И. А. Илин

преди 1 година

"русия е най-гнусната кърваво отвратителна страна в цялата история на света. По метода на селекцията там бяха генерирани чудовищни морални изр _ ди, в които самата концепция за доброто и злото е обърната отвътре. През цялата си история тази нация се е валяла в л _ *** и в същото време иска да удави целия свят в..."

352

Mен

преди 1 година

Хаха ,руснаците стреляли по атомната електроцентрала , абе на вас по колко ви плащат да пишете тая глупост?

351

Анонимен

преди 1 година

Днес няма по-големи терористи от управляващите украинстващи националисти.

350

Анонимен

преди 1 година

Вече никой не вярва на лъжите му. Защо им е на руснаците, които са вътре, да стрелят по себе си? Зе дойде в лъжа, зе си замине в лъжа.

349

Анонимен

преди 1 година

Путин предупреждава че ако бъде ударена Запорожката АЕЦ ще настъпи ядрена катастрофа. И продължава да се цели в нея. С оръжия сделани в русия. Американската HIMARS засега успешно пази света от Путин. Ако бъде взривен блок от АЕЦ, това е ядрен тероризъм. Нормалната логика сочи, че Путин е терористът и е спонсориран от руската оръжейна мафия главния печеливш от тази война! Но те искат да обвиняват за своите престъпления САЩ. Кой е казал, че обработеното руско обществено мнение мисли логично!

348

Z

преди 1 година

Руските варвари са възстановили филхармонията в Марио пул.

347

Анонимен

преди 1 година

Зеленски предупреждава, че, ако бъде ударена Запорожката АЕЦ, ще настъпи ядрена катастрофа.И продължава да се цели в нея. С оръжия, изпратени от САЩ.Руската ПВО засега успешно пази света от Зеленски.Ако бъде взривен блок от АЕЦ, това е ядрен тероризъм.Нормалната логика сочи, че терористът е Зеленски и е спонсориран от САЩ.Но те искат да обвинят за своите действия Русия.Кой е казал, че обработеното западно обществено мнение мисли логично.

346

ОССЕ и ООН

преди 1 година

Русофилите лъжат че украинците са избили 14 000 "мирни" руски граждани! Истината: по данни на ООН в Донбас между 2014 г. и 2022 г. са загинали 14 400 души. Общия брой убити въоръжени лица са ок. 10 900. От тях убитите въоръжени рускоговорящи прокремълски терористи са ок. 6 500 главорези. Убитите украински военни са ок. 4 400 души. Загиналите цивилни са 3 407 - жертви на руската агресия! Според ОССЕ всички убити цивилни са случайни жертви на артелерийски обстрел и експлозии. Няма геноцид!

345

Анонимен

преди 1 година

До Българин и ОССЕ Дай си източника на това "изказване". Не, не автора, ИЗТОЧНИКА, който потвърждава, че това изобщо е казано.

344

Реалист

преди 1 година

Руснаците са завзели централата управляват я и в същото време стрелят по нея ? Явно старика от САЩ трябва да му смени дрогата !

343

Анонимен

преди 1 година

До до 365 от славянин "Тук не става въпрос за клевета на съседа ти" Точно за това става дума. Всички нацистки/фашистки режими са известни с това. А руския е най-известен.