462

Алек

преди 1 година

Егати тъпите руснаци, първо превземат централата, после почват да я обстрелват. Време е да се евакуира Москва, че тя по-отдавна е руска

461

Тургенев:

преди 1 година

"Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят" Към тия думи няма какво да прибавя повече!

460

Анонимен

преди 1 година

Само дрогиран може да си помисли, че руснаците ще превземат централата и сами ще стрелят по нея. Крайно време е да спрете да цитирате изказванията му, продукт на болния му мозък.

459

009

преди 1 година

Последно стрелят ПО или стрелят ОТ територията на централата? Не може да е и двете.

458

Истината

преди 1 година

Зелебобус с предупреждение към запад. Като не плащате, ще гръмнем АЕЦ.

457

Анонимен

преди 1 година

Англия и щатите си направиха кефа с ЕС !Защо ли Англия напусна ЕС ,... А ?Предварителен ПЛАН на Пентагона си свърши работата , явно , като Украйна свърши и последният си войник , войната ще продължи до последният европеец , сащ и англо-санксонците си знаят работата ...

456

Боце

преди 1 година

Този *** американците няма ли да го свалят вече от сцената? Докога ще бръщолеви небивалици?

455

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТОЯ ВОЕНОПРЕСТЪПНИК И СЛУГА НА С.А.Щ. КАТО СЕ ДРОГИРА И ПОЧВА ДА БРЪЩОЛЕВИ ГЛУПОСТИ.СТИГА СТЕ НИ ОБЛЪЧВАЛИ С ТОЯ НАРКОМАН ВИЕ ПОРЪЧКОВИ МИСТРКИ.

454

Щирлиц

преди 1 година

Зеленелски е време да намали боцкането.

453

mn

преди 1 година

Демек, руснаците обстрелват контролираната от тях АЕЦ?) И каква е ползата от това? Просто любопитство някой да обясни :).По принцип не ми пречи да сте русофили, русофоби, марсианцофили, танзанийцофоби и там каквито си решите, ама просто това да вярваш, че обстрелват контролиран от тях обект е крайно обидно, дори за интетекта на ***.

452

Анонимен

преди 1 година

Руснаците убиват наред всякакво население, руското също влиза! Руските терористи използваха в Донбас рускоговорящите си сънародници като жив щит срещу украинската армия за да изфабрикуват оправдание за агресията срещу Украйна! Руските терористи убиват сънародниците си и извършват геноцид и военни престъпления срещу украинския народ по разпореждане на Кремълската хунта. Путин освен че убива славяните от 8 години, иска да подпали и Европа и да я превърне в руска губерния! Путин я се раскарай!

451

Анонимен

преди 1 година

Махни се, бе Путин, превърна Украйна в кървава баня за славяните. Защо пращаш руски момчета да убиват украинските си братя и да умират за теб и Кремълската хунта искаме да видим теб и такива бърборковци като теб на първа линия да воювате! Руските нацисти стрелят, за да избият местното украиноезично население за да освободят територии за руските колонизатори. Руснаци вън от Украйна. Няма да видите бял ден тук! Украинците никога няма да бъдат руски роби. Злобното кремълско човече си отива завинаги

450

няма име

преди 1 година

ЗЕЛЕНИЯ тисивиновен за всичко

449

още вагнеровци

преди 1 година

във вечните калнu полета. mъnume paшляци си взеха белята с Украйна.

448

Анонимен

преди 1 година

Абе пупаци, Русия след като е завзела централата, защо да стреля по нея

447

Анонимен

преди 1 година

На укрите им е позволено да стрелят от вездесъщия САЩ, защото най-много да уцелят един блок, което ще има регионално значение. Укрите стрелят, за да избият местното рускоезично население. Останалото са митове и легенди. Укри вън от руските територии! Дори да си ги върнете хипотетично, то представяме си какъв живот ще водят руснаците по тези места. Адски щастлив под вещото и мъдро ръководство на Зеленски. Злобното зелено човече си отива.

446

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак не е Ф ред , руснаците ще стрелят с/у себе си , ли ?нали руснаците са в централата ????

445

брей ,бре !?

преди 1 година

Пак ли ''тоя'' , белото не прощава !

444

azz

преди 1 година

нагъл зелен шут...ама и до него ще стигне кинжала....

443

Анонимен

преди 1 година

Влезе ли НАТО руските войничета ще избягат през глава или ще почнат да се предават. Те украинците с 15 хаймърса ги направиха криви, а ако им се изсипят стотици такива направо не ми се мисли. Да не говорим, че този хаймърс сигурно е едно по-остарелите оръжия на НАТО.