36

Пич

преди 1 година

"Успокояващо е че след 30г промоване на мозаци има много хора които знаят че западната демокрация е демокрация само на приказки" За разлика от теб и приятелчетата ти, ние "промитите мозъци" работим и живеем в "западната демокрация", не ни трябват приказките на имбеецилите от българските села и малки градове. Разликата между западните демокрации и *** на "източния блок" е толкова колосално голяма, че дори няма смисъл да се коментира. Ако в 2022 някой не го е разбрал ... няма шанс.

35

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Този е един от клиентите на международните специални съдилища за престъпленията от руската инвазия. Но не е от основните. Този е просто един *** с голяма руска смpадлива уста. Лидерът на терористичната организация ДНР е от основните клиенти. Нещо като "ратко младич" примерно.

34

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Тцъ. САЩ ще си го приберат, и ще обикаля да чете лекции по университетите, всяка държава се грижи за агентите си, ако ги захвърля, никой няма да иска да работи за нея.

33

У лудницата само жуж

преди 1 година

Все едно Сърбите да ни нападнат и да плескат глупости!

32

Пламен

преди 1 година

Фашисткият режим в Украйна трябва да бъде свален и съден!

31

Факт

преди 1 година

Колкото по бързо хунтата на Зеленски бъде ликвидирана толкова по бързо ще настъпи мир и нормалност.

30

Анонимен

преди 1 година

Успокояващо е че след 30г промоване на мозаци има много хора които знаят че западната демокрация е демокрация само на приказки. Че грижата за хората е всъщност грижа за това да генерират приходи а в същото време да са полу здрави донори на фармацията. И всичко това е просто един розов балон пълен с въздух.

29

Анонимен

преди 1 година

23 Да, измих от себе си калта полепнала от червенатасволач. Никой не обича руснаците. Само дебилитеот БСП и компания80% лягат по очи пред агесорите в Кремъл.

28

Пич

преди 1 година

Трибунал за какво, че не предаде родината си на руснаците?! Тия наистина загубиха връзка с главния мозък. Все едно Хиитлер да се изправи и да поиска трибунал за поляците или евреите. Единственото което виждам аз е Медведев и Путин да приключат на бесилото на някое стълбище, като Садам, или до стената на Чеушеску и жена му.

27

А не!

преди 1 година

Аз го искам за гадже!

26

Анонимен

преди 1 година

Руската наглост е като простотията им - безкрайна.

25

Анонимен

преди 1 година

Тази гнида Зелевски, още не са го прибрали в лудница !!!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Руснаците чакат зимата, ама илюминатите включиха хаарп и зимата ще е топло в англия вече хаха

23

Закривай

преди 1 година

окрайна!

22

Анонимен

преди 1 година

Укрите ще искат да съдят Зельо.

21

до 14

преди 1 година

Добре си промит!

20

Анонимен

преди 1 година

червената линия вече е пресечена. няма връщане назад. боолшевиците ще изтекат в канала на историята.

19

Анонимен

преди 1 година

Прави впечетление през последните години, че Медведев стана изключително злобен, агресивен и шизофреничен. Путин може да е диктатор, агресор, мафиот и комплексар, но поне знае какда се държи публично и да не се излага.Докато този обижда, заплашва като гимназиялен хулиган...жалка работа

18

Анонимен

преди 1 година

Лилипутите в Кремъл са пълни компрексари. Показват "мускули", но пращат нещастните войници да се бият и заплашват с ядрено оръжие. Страшното е, че заради тях загиват стотици хиляди. Трибунал за Путин и обкръжението му ще има, дори и задочен.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен16 "Хохохо, баш комикът на блатная , шута на Путин тръгнал да говори за Зеленски. Хахахахххаааахаа" Жириновски се спомина и трябваше някой да го замести.