Снимка: БГНЕС

За президента на Украйна Володимир Зеленски няма други варианти освен трибунал или връщане към шоубизнеса с второстепенни роли в комедийни програми. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, чиито отговори по темата бяха публикувани в канала в Телеграм на журналиста Надан Фридрисон.

От секретариата на Медведев потвърдиха пред ТАСС автентичността на отговорите.

На въпрос какъв край предвижда за Зеленски, бившият руски президент отговаря: „Трибунал или връщане в комедийни шоупрограми с второстепенни роли.”

Медведев уточни, че е посетил Луганск в четвъртък, за да обсъди възможностите за подобряване на защитата на жителите на Луганската и Донецката народни републики и „на останалите освободени територии”. На въпрос дали се е страхувал да иде в зоната на бойните действия, той отговаря: „От нас трябва да се страхуват.”

По време на срещата на Медведев в Луганск с местната администрация са били обсъдени мерките по сигурността за жителите на Донбас, както и редица социално-икономически въпроси, включително възстановяването на разрушената инфраструктура, ремонтът на болници и подготовката на училищата за началото на новата учебна година.
 

Коментари Напиши коментар

263

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 259 ти вярваш на лъжитеина бг медии

262

От Вселената

преди 1 месец

По времето на СОЦА, комун СССРето и дедите на другаря Медведев, събраха нас българите в Кошери - ТКЗСета и ни задължиха да им отглеждаме в кошерите - "КОШЕРЕН МЕД", за да може малкото момченце, израснало днес като МЕДВЕДЧЕ - МЕДВЕДЕВ да порасне като исполин над нас ПЧЕЛАРИТЕ - БЪЛГАРИ и да ни показва пътя на МЕДА! Освен това вкараха НАФТАТА и ГАСТА за техните МОСКВИЧИ - така унищожиха ПРИРОДАТА, че не останаха ни ПЧЕЛИ ни МАЙКИ НА ПЧЕЛИ... Останаха само ТЪРТЕИ!

261

АнонимеН

преди 1 месец

И КРАЯ НА МЕДВЕДЕВ Е ПРЕДРЕЧЕН! ТРИБУНАЛ ИЛ НАПРАВО В ГРОБИЩАТА :D