256

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 259 ти вярваш на лъжитеина бг медии

255

От Вселената

преди 1 година

По времето на СОЦА, комун СССРето и дедите на другаря Медведев, събраха нас българите в Кошери - ТКЗСета и ни задължиха да им отглеждаме в кошерите - "КОШЕРЕН МЕД", за да може малкото момченце, израснало днес като МЕДВЕДЧЕ - МЕДВЕДЕВ да порасне като исполин над нас ПЧЕЛАРИТЕ - БЪЛГАРИ и да ни показва пътя на МЕДА! Освен това вкараха НАФТАТА и ГАСТА за техните МОСКВИЧИ - така унищожиха ПРИРОДАТА, че не останаха ни ПЧЕЛИ ни МАЙКИ НА ПЧЕЛИ... Останаха само ТЪРТЕИ!

254

АнонимеН

преди 1 година

И КРАЯ НА МЕДВЕДЕВ Е ПРЕДРЕЧЕН! ТРИБУНАЛ ИЛ НАПРАВО В ГРОБИЩАТА :D

253

КаскетЯ

преди 1 година

Айфончик явно се готви да замести лИбовника си Вовка,след като се гътне! Затова се изказва всеки ден!

252

Анонимен

преди 1 година

ОТВОРЕТЕ ЩЕРН И ПРОЧЕТЕТЕ КЪДЕ ЖИВЕЯТ И УЧАТ ДЕЦАТА НА РУСКИТЕ ПАТРИОТИ - В ТОЯ ЛОШ ЗАПАД, КЪДЕ СА ИМ ДВОРЦИТЕ, САМОЛЕТИТЕ, ЯХТИТЕ- СМАЯЛИ СА СВЕТА И СЕ ПИТАМ КАТО Е ТОЛКОВА ЛОШО В ЕС И САШ ЗАЩО НЕ СЕ ВЪРНАТ В РУСИЯ- ДА БЕ...

251

Анонимен

преди 1 година

Медведев съвсем е изкукеригал, горкият. Такива глупости плещи, после трие постове...Страда от параноя, също като побъркания диктатор Путин.

250

Споко

преди 1 година

Човека е написал истината, не ви посяга на гей парадите,та да се засягате така !

249

Анонимен

преди 1 година

Че той Медведев вече е в ролята на придворен комик шут на Путин след смъртта на Жириновски. Пък и трибунала няма да му се размине.

248

Анонимен

преди 1 година

Кой все още чете или слуша руснашките девотии , на тия им се привиждат все врагове , пъъъълна деградация на тая свръхдържава само по площ разбира се, иначе .......

247

Марин

преди 1 година

За Зеленски незнам ама ти директно при бай Ставри със сапунче

246

ЖОРО

преди 1 година

Абе хора така ли не разбрахте, че РУСИЯ държи една трета от сушата на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. и да ритате и да не ритате СВЕТЪТ не може да мине без РУСИЯ. Там са половинатв от земните богатства на ЗЕМЯТА. И на мен не ми харесва това което прави РУСИЯ, но това е полужението. Щеш не щеж ще се съобразяваш, и това е.

245

555

преди 1 година

А този е АЛКОХОЛИК първа ръка....

244

Анонимен

преди 1 година

за себе си и за Гуйло, ниското човече какво предрече?

243

Анонимен

преди 1 година

Ако сте със здрави нерви,гледайте филма СОЛНЦЕПЕК.Ще разберете защо О-О-Хо Хо Крайна просто ще бъде смазана.Полша ще вземе западната част от Украйна,но само ако Путин позволи.Само България и Полша не купуват газ директно от Русия.На зима ви е бедна фантазията кво ни чака,щот САЩ плащат на УЖ българските политици.Време е за Възраждане.Мислете за децата си.

242

Иван

преди 1 година

Психиатрията в Русия е на удивително ниско ниво . Това човече заплаши ядрените централи в Европа, гледа през бинокъл с капачки на военно учение а санитарите дремят.....

241

Анонимен

преди 1 година

Разстрел за зеления

240

Анонимен

преди 1 година

Има и трети вариант....................да се лекува в клиника за наркомани................зеления тъ.пак!!!

239

@

преди 1 година

Прав е Медведев...............100 %!!!

238

Възмутен

преди 1 година

Зеленски няма да живее дълго, неговите хора ще се отърват от него в един момент, когато той стане ненужен или неудобен за запада. Медиите вече подготвят общественото съзнание, че може да бъде премахнат (разбира се, обвинявайки Русия :) За трибунал не ми се вярва, Западът няма да допуснат да бъде съден, твърде много знае и твърде много хора може да посочи. Най-вероятно просто ще го премахнат, без съд, без нищо

237

Solar Power

преди 1 година

Медведев ... по интересното е ,че един друг актьор на име Рейгън събори "съвецкия съюз" с една война в Афганистан, ембарго на помпи за петрол/газ. Сега един друг актьор и САЩ правят същото :) Явно никой не си е взел поука ! Сега обаче РФ ще се разпадне на много царства :) Цели 159 народности има които са тероризирани последните 70 години ! Включително и пра-българи :)