207

Vol'Jin

преди 1 година

Айде да погледнем алтруистично на нещата: Кой има по-голяма нужда от осъвременяване на базата и съвременна образователна среда Денков - София четата или Северозапада подложен на религиозен произвол. С цква ли ще образоваме и и великата фраза " Учене през целия живот" , "Икономика на знанието" ... Месер Юнкер докато религиозните инфантилни сте им дали най-бедния регион на Европа това са пълни празни приказки и нищоприказване. Алтруизмът като философия не отрича помощ, но където е най-нужна

206

Vol'Jin

преди 1 година

Безжалостни и безмилостни арогантни копилета ми приказват за хуманизъм и християнски ценности. Айде да разгледаме двете концепции ,- хуманизмът основан на петте древногръцки науки е отречен малко след неговата реализация контрапункт на християнският теоцентризъм. Още *** Дела Мирандола го редефинира в алтруизъм : "На човек му е дадено да владее това, което пожелае и да бъде такъв какъвто пожелае!" Християнски ценности - айде бе това ли са ви ценностите един милион гроба от недоимък и насилие!

205

Vol'Jin

преди 1 година

Като ще се пазарите за "една църква" дето няма никаква юрисдикция да бъде действаща църква при наличие на артефакти в нея на над 1000 години, като ще се пазарите за едно училище ... Значи дребнави хора, контрол фриикове дето са обсебени от мания за контрол над другите!

204

Vol'Jin

преди 1 година

Виж едно хубаво нещо на полицейската държава с 50000 наличен състав на МВР - мое да може да си опазим столицата на може да реституира е 10000 компании ....

203

Анонимен

преди 1 година

А заради наложните санкции, Европа се връща с два века назад. Наказваме Путин?

202

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 221 Руснакът го лъжат, че го пращат на учения, след което го заплашват със съд ако откаже да воюва, след като "внезапно" се е озовал в чужда държава. И ако не се примири заплашват детето му, жена му, майка му, баща му, баба му и дядо му.

201

Анонимен

преди 1 година

Американски генерал преди време официално обяи,че на САЩ ще им трябват поне 10 години за да достигнат военната мощ на Русия.Ердоган никак не е глупав,че се среща с Путин.Правото е на страната на по-силния.

200

Анонимен

преди 1 година

Руснакът воюва,за да защити детето си,жена си,майка си и баща си,баба си и дядо си.Американският воюва ЗА ПАРИ.нИЩО ДОБРО НЕ ГИ ЧАКА УКРАИНЦИТЕ...САЩ им изиграха много кофти номер. с тоя Зеленски.Опитаха и при нас,ама навме го махнахме pro-100 Киро.Време е за Възраждане.

199

Vol'Jin

преди 1 година

P.S.S.Аз шовинист? Има много тънка граница между шовинизма и самозащитата ...и в момента все още съм на тая граница без да пристъпвам чертата на шовинизма! https://youtu.be/EX5eqs7nu1A

198

Анонимен

преди 1 година

Русия изостава даже с повече. Ние вече няма да се къпем и ще стоим на тъмно и студено. Дръпнахме здраво напред.

197

Vol'Jin

преди 1 година

Трябва да знаеш тая тройка спатия направо лошо ще ви стане от нея! Ама айде друг ден!

196

до 207

преди 1 година

Перфектно си го написал.

195

Vol'Jin

преди 1 година

Малко черен хумор за лека нощ:Viva Fidel!

194

Vol'Jin

преди 1 година

Трябва да знаеш може да се играе белот и с по12 карти на човек, ама става много броене , но ако държите имам останала и една тройка спатия!

193

Vol'Jin

преди 1 година

Аз ли ? Аз съм много спокоен и невойнолюбив ***, но мога да водя кораба в битка като се налага. И предвид влошеното ми здравословно състояние след няколко малко успешно опити за убийството ми и едно болно от десет гадости куче предложиш на едни ваши хора едно такова с две минути закъснение, че няма да им вадя кирливите ризиии, ако си ми дадат дължимото спрямо закона и несправедливостите срещу мен, но бидейки ваши хора в гъзообразните си форми те отказваха всяка сделка и щом ще е така.

192

Лично Бог

преди 1 година

е Поставил Задача на Путин да ДеНацифицира и Демократизира Европа!

191

Vol'Jin

преди 1 година

А колкото до БПЦ - знаеш ли притчата за едно село дето след големи катастрофи не останало жито за сеене и един мъдрец казал, разровете мравуняците на "малките черни" и ще намерите жито за сеене ...

190

Vol'Jin

преди 1 година

Погледнете от добрата страна на нещата - половината свят ще разбере защо не трябва да се използват методи от концлагерите и това никога повече да се повтори!

189

Vol'Jin

преди 1 година

Така като гледам първостепенните и второстепенните концлагеристи (около 15000 човека) с висше образование тук дето от 14 години са на извънредна дажба труд без оглед на законите и научните факти и няма да си видят парите за тия 14 години изтънчено насилие са колкото вашите 15000 с фиктивни компании фантоми тук дето също няма да си видят парите. На мен ми се струва честно 50/50! И едните и другите прецакани, ама държавата ще е на плюс. А ако държавата се грижи за своите граждани повече и ние+

188

Адмирации

преди 1 година

В близките 3-4 години, Европейските държави ще се превърнат в Руски Республики, ако трябва с цената на много ракети по столиците им, но фашистка Европа, ще бъде прочистена!