227

Анонимен

преди 1 година

СОБСТВЕНОСТТА НА ТЕЗИ КОМПАНИИ ОСТАНА В РУСИЯ.

226

Анонимен

преди 1 година

Ааааа, не са 4 години, не са :))))))

225

Анонимен

преди 1 година

1000 големи компании са напуснали Русия и 3 000 000 работници от най-платежоспособните фирми са прекратили трудовите си взаимоотношения. Какво повече да се каже?

224

не политкоректен

преди 1 година

Назад,ама друг път.Ади стига пропаганда.Имат нефт и злато,имат и оръжие и най мощната армия в света.Имат и патриотизъм-забравена вече дума в България.Имат нови модели на Волга,Лада,Камаз и Краз.Ние нищо нямаме,ама сме евро-анални.Затуй сме най бедни в ЕС,щото ни управляват продажници.Време е за Възраждане!!!На 1 300 години държава сме,ама САЩ за последните 33 години просто ни смазаха.Осъзнайте се,братя българи и МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИ.

223

БАНко

преди 1 година

ДОБИВА НА НЕФТ СЕ ВЪЗСТАНОВИ И ДОХОДИТ НА ДОМАКИНСТВАТА СЕ СТАБИЛИЗИРАХА !!! СПАДА В ИКОНОМИКАТА , ПРЕДРЕЧЕН ОТ БРЮКСЕЛ С ВЪВЕЖДАНЕТО НА САНКЦИИ , ...... НЕ СЕ СЛУЧИ --- НАПИСАНО В БЛУМБЪРГ !!!

222

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

Казахстан спира да ползва руския тръбопровод до Новоросийск за износ на петрол и започва да изнася през Aзербайджан. Удар в спину.

221

Анонимен

преди 1 година

Кво стана бе нали с 15% щеше да пада.. пък то било само 4%..

220

Анонимен

преди 1 година

А тази на ЕС-то с колко? 10?

219

Анонимен

преди 1 година

Ще помоля фенчетата на Путин да не ползват лошия западен интернет повече, да слязат от западните си коли и да се качат в баба Лада, да изхвърлят мобилните си телефони и най вече да спрат да живеят в прогнилия капитализъм. Москва е на един билет разстояние - действайте!

218

Факт!

преди 1 година

Глyпакът на снимката е виновен за състоянието на руската икономика, международната изолация и войната в Украйна...

217

Анонимен

преди 1 година

"Мозъците " на нашите русофили-предатели са в паралел с "прогреса" на руската икономика... Тоест... тотално изостанали от съвремието.

216

Ударник

преди 1 година

Жълтопаветният умокрасилитен спешно прекъсна дискусията на хората.

215

Vol'Jin

преди 1 година

Тогава някой мозък в Ленгли или ЦРУ е имал достатъчно мозък да уважава племенната култура и обичай и да знае, че те са истинските, а не лъжливият конструкт на цивилизацията. Дали да не беше същият този мозък, който на едно съвещание каза, че връщането на Сакскобурга в България ще бъде най-голямата геополитическа грешка на САЩ в цялата им история! Защо? Защото познавал и едната и другата страна и какво ще направи нациста тук!Замислете се върху това! Много се замислете!

214

Vol'Jin

преди 1 година

Ще дам пример за правилно донякъде алтруистично решение! Чисто математички правилно, не бих казал емоционално.Кой спечели горещият етап от Втората световна война?Навахите - група от петдесет племенни мъже пратени на бойните кораби на съюзниците, говорещи и предаващи съобщения на език , който врагът няма как да говори. Алтруистично взимаме на работа, който си заслужава!

213

Vol'Jin

преди 1 година

Виж още по-страшно ще да е християнският алтруизъм. Демек ще помагаме само на християни. Или похристиянченият алтруизъм ... Колко неевропейско, колко шовинистични свиньйеее може да бъдете и лицемери ...

212

Vol'Jin

преди 1 година

Християнският хуманизъм е оксиморон, той е цивилизационно извращение , *** на Франкенщайн сглобен в нечия полза ... Айде и за папата среден пръст. Ще си го получи по пощата в писмо и за патриарха и за вселенския ...

211

Vol'Jin

преди 1 година

Същото става и през 13 век с Исихиите - обявени за ерес и асимилирани от Православната църква. Така и Християнството като цяло е асимилирало хуманизма забравяйки, че в корените си хуманизмът е контрапункт и противовес на християнският теоцентризъм!И единственото все още прогресивно философско, а и практическо направление на мисълта се явява алтруизмът, както Изтокът твърди от векове. Но пълната кръстоносни свинщина тук трябва да спре

210

Vol'Jin

преди 1 година

В Пандерма 5 един от големите изкуствоведи използва термина : Криворазбраното хуманизъм. А хуманизмът е криворазбран, защото не е отречен с безсилието си да се справи с фараона! С това, че не работи - с това че пропилява средства за глупости, а не да ги вложи в правилната посока. То не е криворазбраната хуманизъм, то е похристиянченият хуманизъм, което е парадокс, защото въпрекигрешките си както и Дада се явява прогресивно течение на мисълта!

209

Pen

преди 1 година

Абе *** айде напишете една статия за положението у нас ако може ! Какво ме интересува колко били зле руснаците ? Това ,че някой е по-гладен от мен(евентуално) въобще не ме успокоява. Там поне не се чува да има режим на тока и да стоят на студено.

208

Vol'Jin

преди 1 година

И има причина дори основателите на хуманизма и негови най-върли защитници да се отрекат от него в последствие. Хуманистът приема човекът като най-висше творение на природата, алтруистът твърди не всеки човек поради хиляди фактори - епигенетични, наследствено, странични. ИХуманистът би помогнал на всеки човек, алтруистът на който си струва.Ми зарежи тия ученици да ги образоват свещеници - това ще е цивилизационен регрес. Че те даже не са и хуманисти-Те са шовинисти, идеологията им е шовинистична