26

das

преди 1 година

не не те ги нападнаха заради Нато не е заради ресурсите. Само заради Нато.

25

Вин

преди 1 година

Шизофашаги от форума на безнадеждно изостаналите, колко ви е кофти да живеете в натовска държава, член на ЕС и да не отидете в "рая" на угро-фино-монголоидите? Защо се мъчите, чемодан вокзал и на фронте?!

24

Украйна

преди 1 година

е руска погранична област, която не е регистрирана в ООН като отделна суверенна държава. Т.е. натовските фашисти нямат място там!

23

BBBBBBBBBBB

преди 1 година

Доста глупости, но без реално мисъл. ДАЛИ ЩЕ ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА? След година-две цялата територия ще е руска и може би няколко западни области ще са независими, но под руски надзор. За какво възтановяване в долари въобще може да става и дума.

22

Анонимен

преди 1 година

В най-добрия случай Украйна ще загуби голяма част от територията и ресурсите си, а в най-лошия - всичко. Новата тактика на ВС на РФ в Украйна носи големи успехи.

21

Ужас

преди 1 година

Русия показа видео от границата на Сирия и Ирак как под охраната на войски на Сащ с цистерни се краде Сирииски петрол и се извозва в Ирак.Ето това е Сащ,крадци и убиици.

20

Читател

преди 1 година

До 4 крокодилски сълзиПо-добре прочети, защото добре показва, какво я чака Украйна и поддръжниците й.

19

Бай Дън

преди 1 година

До 9, 12 и други подобни. Нещо комплекси ли имате от американците та само те са ви в *** съветски кратуни?

18

Читател

преди 1 година

По-добре прочети, защото добре показва, какво я чака Украйна и поддръжниците й.

17

Тед

преди 1 година

Как се разпознава, че Украйна губи на фронта и проповядва пропаганда? В ден излизат повече от 5 статии в едно издание. Вчера след 5-тата спрях да ги броя. Сега е 9.44 ч., а вече има две статии. С нетърпение очаквам изявлението на МО на РФ за предходното денонощие.

16

Анонимен

преди 1 година

Великите свободни журналисти от Вашинктон пост май леко пропускат какъв е етноса на над 90% от населението там. От кога е така. И от кога тези територии са вкарани в границите на Украйна. След 2013 какви закони ограничаващи правата на това население са приети. И какви са ги вършили украинските паравоенни формирования там.

15

Анонимен

преди 1 година

До Вин 15. Пишеш за САЩ, приятелю.

14

Гледна точка

преди 1 година

Уф, *** и пульо се упражняват в анали и прогнози, които след няколко седмици се оказват пълна глу.пост.

13

Анонимен

преди 1 година

Браво, след няколко месеца се сетихте. Сега ще почакаме още няколко, да се сетите, че от там минава и търговията на голяма част от Азия - Азовско море, реките Днепър и Волга.

12

Вин

преди 1 година

Раzzеята, най последователен и коварен враг на България и българите през последните два века! Държава парий, съществуваща само от грабеж на територии, ресурси, унищожаване, подчиняване и асимилиране на съседни народи и етнически групи!

11

Анонимен

преди 1 година

До 2. Важното е, че ние можем.

10

Анонимен

преди 1 година

украинското правителство ще загуби достъп до близо две трети от залежите си . . . и ще стане като прибалтийските льольовци! Най вече няма да могат да си заплатят задълженията от войната за 100 години напред! Много умни се оказаха т.н. рашки бе! Мен повече ме интересува, защо в Украйна няма ковид или пак нещо с рашките ще излезе на бял свят? Който е разбрал иринията или сарказма или метафорките - лек ден, за другите напъвайте се!

9

Ама верно ли бе?

преди 1 година

Всеки нормалкен човек, който не черпи информация само от прокопиевите ***, знае, че зелевия беше продал на краварите територия колкото Италия, а педофилският син на байдън седеше в борда директорите на украинския газов транспортьор и дърпаше конците. Путин обаче им бутна схемата и сега затова американците *** като прасета и пикаят газ от яд.

8

Анонимен

преди 1 година

Като че ли войните в Ирак, Либия и Сирия бяха за нещо друго.

7

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 4 - съвсем друго си е ако беше "Комсомолса правда"! Поне "Работническо дело"! Те винаги казват истината!