66

Анонимен

преди 1 година

Швейцария няма полезни изкопаеми.Има швейцарци.Работят,изкарват пари,не мислят за война и вече над 700 години всяко поколение е оставяло по нещо на наследниците си.А не руини,като в страните които са воювали.Мирът е основа на просперитета.А ако ще Русия целият свят да завземе и след 7000 години днешният стандарт на швейцареца руснака няма да има!Най много да се пропие повече от сега!

65

999

преди 1 година

Най- после да се каже в прав текст,че войната е икономическа.Смешен плач от Запад за неколонизирана Украина.

64

Анонимен

преди 1 година

Донбас е най богатата част от Украйна, без Донбас и достъп до море, Украйна ще е една мнооого бедна държава!

63

Анонимен

преди 1 година

До 71 руснаците си имат достатъчно полезни изкопаеми. Ни виж американците търсят химически оръжия а вместо това помпят петрол. Или Кадафи им пречил или Сирия. Все страни богати на петрол са в полезрението за демокрация на САЩ. Даже вчера имаше статия как американците си точат още от петрола на Сирия. Демокрация та дрънка

62

Анонимен

преди 1 година

Не знам как ще я караме, когато хората се осъзнаят, че Русия води завоевателна война в 2022 година.

61

Убре

преди 1 година

Байдъновците ша ги хване Диарията.

60

Гошо

преди 1 година

Всъщност тази статия е от 24 февруари. Това си е чистата истина. Онези лъжи, че ги е страх от НАТО бяха само да хвърлят пепел в очите на света...

59

Анонимен

преди 1 година

Тая статия е от преди 2дни. Днеса даже успяха да преведат част от нея. Браво зачита се за 1 грант.

58

Гошо

преди 1 година

Оръжията са важни, но има и друг елемент. Просто няма начин чукшите, затворниците и другите платени наемници, които русняците вкарват в Украйна да надделеят...След като се чу, че не е хубаво да се крадят килими, бойлери и тоалетни чинии мотивацията спадна до нула. Украинците са като оси и не е чудно ако гръмнат атомната централа в Запорожие на пук на Русия. Въпросът е на "свобода или смърт юнашка", както е споменал един велик българин.

57

ти да видиш

преди 1 година

Разбрахме защо Русия нападнала украйна,айде сега да чуем защо сащ през последните 60 г. е страната,която е водила най-много войни,НО НИКОГА В НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ, нито една от войните не са нападани,всичките до една са предизвикани и реализирани от сащ.Защото не е правилно да се мерят с двоен аршин нали? Русия през последните 32 г. нападна една страна,а сащ за това време окол десет. Едните ги изкараха окупатори,диктатори,а другите са ОСОВОБОДИТЕЛИ, "развиващи демокрацията по света"

56

Анонимен

преди 1 година

ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЯКАКЪВ ЩО-ГОДЕ ОБЕКТИВЕН АНАЛИЗ НА СИТУАЦИЯТА.

55

Анонимен

преди 1 година

До БобиСтава на въпрос за нови находища в черноморския шелф около Крим и в източна Украйна. Юзовското находище е открито в Донбас през 2010-та. 2013-та по времето на ЯНУКОВИЧ е сключена концесия с Шел за 50 години. Планът е бил добивът да започне 2017-та. Но както знаем 2014-та идват Игор Стрелков роден в Москва и Александър Бородай роден в Москва. И така вече 5 години вместо България да купува евтин газ, руснаците започнаха война която на нас като член на ЕС и НАТО ще ни струва милиарди.

54

him

преди 1 година

М-даа, а кой шета в Ирак, Сирия, Либия, искаше да шета във Венецуела - все хубави хора с честни /либерални/ намерения!

53

Zovo

преди 1 година

Както и да въртим и сучем , квото и да говорим, нещата опират до енергийните ресурси те не могат да се печатат а не можем да оставим Русия сама да ги ползва, трябва да ги сподели с останалият свят.

52

Анонимен

преди 1 година

До БобиНацистите са русия и това всеки нормален човек го знае и вижда. А ти си долен лъжец и манипулатор който повтаря хиляди пъти едни и същи руски лъжи. Мястото ти е в русия, а не в ЕС. Злоупотребяваш със свободата която ти е дадена в свободна европейска България. Това е слабостта на демокрацията, че дава поле за виреене на нацисти като руските нацисти. Свобода която в русия не би имал, защото ако там не си с властта, ще свършиш или в затвора или в изгнание или мъртъв.

51

Анонимен

преди 1 година

Логиката на българския русофил: Когато газта е от Азербейджан или САЩ, се реве, че от русия би бил по-евтин. Обаче същевременно не иска газ от Украйна който може да е по-евтин от руския защото растоянието е няколко хиляди километра по-късо и защото ще има повече конкуренция което сваля цената. Реват за "българския интерес", но всъщност ги интересува само руския интерес.

50

Анонимен

преди 1 година

Рашка краде нагло , но този път ще я разсъблечат ,няма връщане , настъпиха мотиката .

49

Анонимен

преди 1 година

Откриха топлата вода, какво иска Путин в Украйна. Той си пращаше войски в донбас 8те години, но ако му пукаше за хората там да беше нахлул официално много по-рано.

48

Неутрален наблюдател

преди 1 година

Значи руските изкопаеми да Не си ги върне Путин ами световният империалисти краваристан да ги заграби както по целия свят прави че афроамериканците да си живеят презадоволено като щастливи европейски кокошки ли?

47

Джо Бидона

преди 1 година

Как така Русия ще граби природните богатства на Украйна, вместо да ги граби синчето ми?! Няма да допусна такова нещо!