46

Анонимен

преди 1 година

До ХМ, и аз не съм фен на САЩ. САЩ излъгаха за Ирак. Направиха изключително много грешки в политиката си през последните 100 години. Интервенизмът им по Света беше често недалновиден и имаше повече негативни ефекти отколкото позитивни. И ООН трябваше да наказва и САЩ. Но злините на САЩ по никакъв начин не оправдават руския шовинизъм и империализъм. А хора като Боби и другите които защитават русия ще горят в ада за лъжите си и манипулациите си, защото Бог няма да прости на новите хитлеристи.

45

хм

преди 1 година

Та, световния ред е написан от САЩ и ортаците им, така както им изнася на тях. Бонго от Гана колкото и да се старае, да се убие от работа, най-много да вдигне дохода си до 100 долара, но все ще си тъне в мизерия. Един може да си напечата трилиони долари и за 2 тона хартия и 2 кофи мастило да изкупи всички ценни активи на бедните държава. Може и инфлация да им изнесе и така да си ореже дълговете. На някои вече им писва от това. Скоро и Китай ще последва Русия и ще стане още по-страшно.

44

хм

преди 1 година

До Morski изобщо не съм фен на Русия. Просто лицемерието ме отвръщава. Системи, които са стъпили изцяло на експлоатиране на бедните държави, да се правят на моралисти, ми идва в повече. Не може навсякъде по света САЩ да налагат интересите си по пътя на принуда, чрез санкции и заплахи, а накрая другите са лоши, ние сме добри. Значи, за добрите американски ТЕЦове в Марица изток едни условия, а за държавния ТЕЦ други и после да живее демокрацията и пазарната икономика. Наглост и лицемерие.

43

хм

преди 1 година

Нека всички хуманисти вникнат в написаното от мен и се замислят кой кого експлоатира: едно кафе Старбъкс струва 4 долара. От тези 4 долара само 0,05 долара отиват за производителя на това кафе. Един шоколад Линдт струва 5 лева. От тези 5 лева само 10ст. отиват за производителя на какао. Една блузка Найки струва 40 долара. Само 0,50 долара отиват за производителя на памука и за шивача. Производителите са хора от Етиопия, Гана, КотДивоар, Бангладеш със 70-80 доларови месечни заплати. Кой кого?

42

Morski

преди 1 година

До ХМ- Никой не отрича ролята на САЩ,Велокобритания и запада за разграбването през времето! Тезата ти само потвърждава ,че даже твоята любима Русия е наравно с тях по брой и яркост на грабежите в света и като такава ,няма право на морален съдник !

41

Пари

преди 1 година

Винаги става въпрос за пари. На големците не им пука за простосмъртните.

40

Morski

преди 1 година

От векове руската алчност само ламти за повече земя и богатства,заграбвайки от съседите си !От векове след поредното завземане със сила ,нищо полезно не може да създаде и е все бедна!От векове Русия е с откраднато име - Московско царстрво става Руско , заграбвайки името от Киевса Русь,държавен Герб-същия като на Византия, открадна историческа същност - като твърдението ,че писмеността е донякъде и тяхно дело(от Петър Първи им се втълпява) и за да замажат създават " славянски свят"!РУСИЯ Е ЗЛО!

39

Анонимен

преди 1 година

До Ха хаНещо повече. Предтекстът за НАТО е възможно да е роден на запад. 2002-ра година Полша, Чехия и Унгария са вече в НАТО. България, Румъния и балтийските държави са вече договорили своето членство 2004-та. А Леонид Кучма е заявил, че иска в НАТО. И в този контекст, Путин през 2002-ра е първи приятел с НАТО. Даже за Украйна в НАТО го питат - има ТВ запис - и Путин е напълно ОК.Западни интелектуалци като Миаршаймер и Кисинджър въртят тезата за НАТО и Путин почва и той да я върти.

38

хм

преди 1 година

До Ха хаЗначи, за русия било варварство, а за САЩ дето имат бази по целия свят и екслоатират полезните изкопаеми на всички държави, не е варварство. Абе, хора, толкова ли сте прости или имате другите хора за такива? От както свят се помни се знае, че всички веилики сили смучат богатства от колониите си - Британия, Португалия, Испания, Белгия, Франция що злато и богатства са налапали, обаче сега те са демокрация, обаче Русия ако вземе нещо вече било варварство. Айде у лево. Наглеци.

37

хм

преди 1 година

Войната в Украйна си е за сфери на влияние, а останалото върви с нея.Много ясно,че като са завзели дадени територии,руснаците ще контролират всичко върху тях,но не това е била цел номер 1.Руснаците си имат предостаъчно ресурси.Ако въпросните ресурси бяха в Лвов,нали не мислите,че руснаците щяха да окупират Лвов,а да оставят Донбас.Украинците сами са си виновни.Колкото и да не им се иска на някои хора, Русия е велика сила и трябваше да се съобразят с нея, а не да се базикат. Сега всички плащаме.

36

Анонимен

преди 1 година

В случая Руснаците ще спасът от заграбване тия ресурси от наЙ долната сбирщина на хора САЩ.

35

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от тея украинци.

34

Анонимен

преди 1 година

Колкото по бързо Руснаците ги смачкат тия Украинци толкова по бързо ще заживеем нормално. С какво са заслужили та цял свят да се занимава с тях. Ревльовци които не поемат отговорноста която те си поискаха.

33

Анонимен

преди 1 година

И на слепите им стана ясно, защо Русия нападна Украйна. Статията по-горе ясно го описва.

32

Анонимен

преди 1 година

Хванал е цаката Путин, че икономиката му може да се крепи и расте само на изкопаеми и затова е решил да осигури икономически растеж за няколко десетилетия/столетеия напред. А, не беше ли по-добре за всички преди войната? Сбъркани хора са руснаците.

31

Знаем

преди 1 година

Путин оди да денацифицира газени находища, заводи и атомни централи.

30

МАЙОРА

преди 1 година

Абе путл3расти нали уж беше само за да чистите нацисти! БУХАХАХАХАХАХА А то било пак от алчност и лакомия!

29

Ха ха

преди 1 година

Лъсна цинизмът на Кремълските варвари! НАТО е само един претекст за вътрешно ползване! Всички знаем, че.това.е.една грабителска, империалистическа ,варваска война на Кремъл, за завладяване ресурсите на Украйна! Другото е лъжа и демагогия! Щели да "освобождават"? Дрън-дрън! Затова ли сриваха всичко със земята по пътя си, за да "освобождават"? Този Психар започна.най-голямата война в Европа, след ВСВ!

28

До Вин

преди 1 година

Тренирай си хвата. Може да те спаси, когато се наложи да се опиташ да отлетиш върху колесника на последния американски самолет, както правеха афганските ти колеги преди известно време :)

27

Анонимен

преди 1 година

Воят на хамериканците, не е, че русия взема, каквото винаги си е било тяхно, а че спира костеливите им пръсти да заграбят всичко за жълти стотинки /както заграбиха българското злато, например/