127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 131 - Но най-любимото си ти остават парадите нали , за да можеш да си покажеш късите панталонки и как ти стои сутиена ?!

126

Анонимен

преди 1 година

Оризището да мълчи. Имат половината Азия , а се канят да колят хора в Тайван.. за 5 педи земя. Ама н от алчни ***.

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 129 - Това е официално изказване на Китай , а не на "психясалите путлерюги" Тъ..ко ! С *** неграмотници като теб изобщо не е чудно , че Америка те превърна в зомбиран колониален РОБ и скоро ще те навре и в резерват , а ще даде тази територия на *** !

124

охо бохо

преди 1 година

Най напред бяха санкции икономически от Тръмп срещу Китайпосле цъфна там ковид,сега срещу РусияЩе ядосате дракона и ще патите много

123

Анонимен

преди 1 година

Това ми е любимият довод, САЩ са виновни или САЩ най много печелят от войната ! Ами ако това е вярно защо Русия не прецакат щатите и спрат или на първо място не започват война с уж братята си украинци. Или това е велика конспирация която само форумците в БГ могат да разбият и нито един човек в 140 млн Русия не се е сетил

122

Анонимен

преди 1 година

което е истина, си е истина

121

Анонимен

преди 1 година

Някой ден,ще изгоним Америка от Европа с КАМЪНИ! И това време наближава! Америка Не е същата вече! Губи почва под краката си в Европа най вече! Превръща се в още по Деспотичен Наглец от СССР!!! Тя ще падне много по безславно от СССР!!! Въпрос на още малко време е само!

120

да

преди 1 година

трябваше да се каже това, да се запушат устата на феновете на бандитска украйна

119

Анонимен

преди 1 година

В такъв случай защо не денацифицират САЩ ? Жената кат кръшка, па да бия магарето ли?

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 - Не може ! Тя може да раздава шамари защото прави торти а мъжа и е завършил Харвард ! Дайте им пак власт и дано оцелеете докато ви поемат джунгалите от маалата , защото скоро и те ще се включат в играта - Нали така и викате на политиката ?!

117

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ми е нужен Китай за да виждам че САЩ и Нато са главния подбудител на войната! Но чест прави на Китай че намира сили да каже това. Китай и страните в югоизточна Азия видяха истинското лице на САЩ. Ако САЩ искат да остане нещо от тях да започнат да работят за мирно споразумение да се извинят на Европа и Китай и САЩ да се снишат !!!

116

toti

преди 1 година

И Руснаци и Украинци се оказаха *** НАЦИИ ,защото ако си човек ,нормален и разумен,да тръгнеш срещу ,,брата в 21 Век'' е НЕ ЧОВЕШКО !!!за САЩ този СЕИР е добре дошал и ако не прекратят тази война Европа ще изпадне в КОЛАБС ,а това е целта на САЩ,те не искат СИЛНА ЕВРОПА !!!

115

Анонимен

преди 1 година

До Хехе / абе тва да ти не е махленски бой - "кажи ми го в очите" ? Щом е казано някъде официално - то Е официално .

114

Анонимен

преди 1 година

Sorosoidite пишат някакви лозунги по всички форуми, но защо не вземат да си преброят минусите и да си направят изводите.

113

Хехе

преди 1 година

Ама разбира се,посланика на Китай в Русия! Де такава смелост от посланика им в САЩ?

112

Анонимен

преди 1 година

112 Ако Линда Петкова лепи шамари и праща в пенсия лидера на най-голямата опозиция в България Борисов, което определено е грозно и нередно, трябва да бъде готова, да приема такива.

111

Анонимен

преди 1 година

До Ццццц - Твоят " ум " дето го нямаш и без друго не може да побере нищо , така че не го напъвай излишно !

110

Анонимен

преди 1 година

100 На Путин никой не вярва, дори най-близките му приближени.

109

Анонимен

преди 1 година

109 Причината ПП да са изхвърлени от властта, не е в Борисов, в Костов, или в когото и да е, а в некадърността, надменността, алчността и продажността, на Петков, Василев, семейство Лорел, Гюров и останалата пъстра свита образовани уж, тарикати.

108

без съмнение

преди 1 година

До Костя Копейкин - Само проззз ***--ьовец като теб може да си продаде скапаната душичка и морала за едната кола !