87

Днес

преди 1 година

От Енергоатом съобщиха, че към 17:00 часа радиационният фон в Запорожката АЕЦ е бил 11-12 микроР/ч, което отговаря на естествените норми.Няма пожар, включително във 2-ри енергоблок на Запорожката АЕЦ, за който пише окупационната общественост и руски медии, увериха от компанията.

86

До бабамара

преди 1 година

До сега кой доминира ше?

85

Анонимен

преди 1 година

Жендaритe напълниха гaщaтa

84

баба мара

преди 1 година

ние това го знаем украина е само мюре целта е нов световен ред в които дадоминира сащ затова русия китаи и индия трябва да вървят заедно за да имабаланс по света воината в украина се спира само с преговори а не с оръжиевсеки ден умират млади хора и никои не говори за мир финансов одит на украина

83

Анонимен

преди 1 година

Правилно. Главния подбудител на войната в Украйна е Пиндостан.

82

В същото време

преди 1 година

Зеленски призова на въстание украинците под руска окупация

81

БАНко

преди 1 година

СЕВЕРОЕВРЕЙСКИ ,,НАОВСКИ " ЛИ Е ???

80

Внимание

преди 1 година

Идва есен, вятъра в Европа обраща посоката от изток! Руснаците ще предизвикат авария в АЕЦ Запорожие и ще обвинят украинците!

79

АнонимеН

преди 1 година

С ИЗЯВЛЕНИЯТА СИ И ДВАТА КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ПРОПАДАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ В ОЧИТЕ НА ЦИВИЛИЗОВАНОТО СВЕТОВНО НАСЕЛЕНИЕ! В МОМЕНТА КИТАЙ ПРИЗНАВА ПУБЛИЧНО , ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО Е НАПАДНАЛ УКРАЙНА САМО ЗА ДА И КРАДЕ ЗЕМЯТА ЗА ДА НЯМА НАТО И ЕС ТАМ!

78

Анонимен

преди 1 година

20 държави взеха участие вчера в конференцията на северноевропейските съюзници в подкрепа на Украйна в Копенхаген. Но тази медия реши да публикува посланието на чайна посланик Хуанхуй

77

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Явно в САЩ се светнаха че с примитивната си политика тип " на гол тумбак - чифте пищови" все-повече сближават Русия и Китай. Разумът говори че това е пагубно за САЩ, но нарцистичният егоцентризъм възпрепятства разума да натделее!

76

Анонимен

преди 1 година

САЩ е ЗЛОТО!!!

75

Възражданец

преди 1 година

Стига скатавка зад компютрите! Всички от 18 до 30г. в родната казарма и от там на фронта в помощ на братска Русия! Иначе, няма евтин газ! Само Костадинов! Цончо Ганев Министър на отбраната! На 02 10. гласувам за Възраждане!

74

Сълза и смях

преди 1 година

Примитивните Китай и Русия,колкото и да се обичат по аутсайдерски без гнилия Запад отиват в дълбокото небитие.

73

Бен Уолъс

преди 1 година

Путин едва ли ще успее да превземе Украйна.20 държави взеха участие в конференцията на северноевропейските съюзници в подкрепа на Украйна в Копенхаген. Руската война срещу Украйна продължава повече от 150 дни, а руските сили понасят значителни загуби в жива сила и техника. С допълнителна финансова помощ , за военно обучение и повече военна помощ. Всичко това гарантира , че Украйна ще спечели, ще защити своя суверенитет и че амбициите на Путин ще бъдат заровени в Украйна, където им е мястото.

72

Анонимен

преди 1 година

Не само Китай мислят така, цял свят знае кой непрекъснато разпалва войни, това е от десетилетия.

71

Истината

преди 1 година

Русия се превърна в китайска колония.

70

Времето е наше!

преди 1 година

То си е така. Преди години имаше видео на лекцията на един американски професор и човека с точност предвижда още тогава събитията станали днес като основната му теза беше, че с техните действия и вмешателство щатите ще разпалят конфликт между Украйна и Русия. Беше нужно просто да се дръпнат конците на една марионетка - Зеленски, който сега ревтуни на всеослушание от бункера дето се е скрил колко лоши били руснаците и се мъчи да накара запада да му оправя бaкиитe представяйки се за жертва.

69

Анонимен

преди 1 година

Путин не го бърка, ако Китай си върне Тайван.

68

Анонимен

преди 1 година

Ако Китай се намеси във войната срещу Русия ще стане интересно. Въпросът е как Байдън да излъже китайците да нападнат Тайланд, а сърбете да започнат спецоперация в Косово