167

Свой

преди 1 година

Освен Китай още много богати независими хора обявяват САЩ, като подбудител на войната. Т.е казват ИСТИНАТА! Такива са Роджър Уотър, Бърни Еликстон.Мислещите хора, виждат Американското безумие, да воюват с Русия до последният Украинец, като вратата,която може да отвори Трета Световна Война.А нашите либералчета,май не разбират,че като са близали подметките на САЩ, това няма да ги направи безсмъртни!

166

Анонимен

преди 1 година

САЩ нападнали Украйна!!! Това е смехотворно, грешките в политиката се наказват жестоко. Самите нше ще го разберем по трудният начин.

165

Иессс

преди 1 година

Докато войната не се премести в Америка няма да спрат американските убиици .Сега искат да взривят атомната централа .Явно САЩ искат трета световна война .

164

баба мара

преди 1 година

и деменцията ще се кандидатира отново за президент един уби-ец които запалисвета това не трябва да се допуска

163

Анонимен

преди 1 година

Това не е обвинение, просто казаха истината,която всеки го е страх да признае .Новият хегемон ще ошамари дъртия каубой

162

Анонимен

преди 1 година

Бившите Съветски републики няма как да са независими за сметка една на друга. Те трябва да са коректни едни към други. Украйна е нарушила този модел така да се каже Има начин и това са преговори.Ако САЩ и Нато продължават да им дават оръжие значи Запада иска ТСВ и не се интересува от съдбата на народите.

161

Тоно

преди 1 година

Докато китай стигне военен паритет со сащ, за да има възможност евентуална да реализира глобално икономическа справедливост а това е почти невъзможно, сащ ще са унищожили вече всичките си противници, с други думи всичко което не е сащ

160

Анонимен

преди 1 година

На 8-ми Ноември републиканците ще си върнат и Сената и Конгреса. А след това през 2024г. Тръмп ще спечели пак изборите. Ако дотогава демократите не са спретнали гражданска война. И тогава Байдън баща и син ще бъдат разследвани за украинската далавера, записана на лаптопа на синчето. Ще бъде разследван и Зеленски, заради износа на украинското жито в Китай, чрез американски посредници които да придобили 1/3 от земеделската площ на Украйна.

159

!

преди 1 година

Кой влезна с танковете в чужда държава? Не беше ли Русия?

158

Анонимен

преди 1 година

Китай не е Руски - Китай е под контрола на ККП - която е на власт благодарение на руските комунисти - та от там вечна дружба и другите глупости. Китай(ККП по-точно) също е агресор и инициатор на престъпления срещу човечеството. Който смята да грухти срещу това първо да се запознае с историята и фактите днес :)

157

Анонимен

преди 1 година

Да заповядат сега демократичните, умните и красивите платени пишешщи да обявят, че и цял Китай е руски ***! Майтапът настрана, за да обявят такова нещо Китай, най-вероятно вече са взели решение да влизат в Тайван. Което означава че, те много добре знаят, че отношенията им със САЩ отиват в г**а.

156

Shark

преди 1 година

Ами прави са китайците. И браво за това. Не като Гей-ропа, която се дупи на САЩ.

155

Анонимен

преди 1 година

До Ако 163 Не доброволно, а доброзорно. Много от украинците бяха убити с куршем в тила от нацистките бригади на десен сектор, Азов, Айдар и др. защото не желаеха да воюват, останалите от страх хващат автомата и при удобен случай разстрелват офицерите си и бягат от фронта!

154

Исторически парк

преди 1 година

Рублата се срина да.. от 150 за долар до 50 за долар.. ;)

153

Анонимен

преди 1 година

Ама как КИТАЙ МОЖЕ ДА ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ, СПОРЕД ЗАПАДА САМО ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА Е ИСТИНАТА. ЕТО ЧАСТ ОТ ИСТИНИТЕ ИМ:1. бАЙ НИ ДЪН Е АДЕКВАТЕН И ОТИВА НА ВТОРИ МАНДАТ...2. ПУТИН НЕ Е АДЕКВАТЕН И ОТИВА КЪМ ПРОВАЛ...3. УКРАЙНА ПОБЕЖДАВА ВЪВ ВОЙНАТА...4. РУСКАТА ИКОНОМИКА И РУБЛАТА СЕ СРИВАТ...5. ИНФЛАЦИЯТА Е СТОПИРАНА НА ЗАПАД...6. КИРО И КОКОРО СА ПРАВИЛНИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗА СТРАНАТА...

152

Анонимен

преди 1 година

Факт, САЩ са най-големия терорист в света, и пряко са отговорни за смъртта на милиони в близкия изток само за 20 години! Много преди да бъде избран Байдън за президент беше ясно, че избирането му ще разпали войната в Украйна.

151

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Родината на 90% от украинците е СССР, защото когато са се родили, такава държава Украйна е нямало на картата...

150

Анонимен

преди 1 година

Дават си живота да угодят на сащ..

149

Ако

преди 1 година

Ако същото би станало с Китай - дали китайците нямаше да молят за помощ някой по- силен от тях??? Все пак украинци си дават живота ДОБРОВОЛНО, ЗА ДА ЗАЩИТЯТ СВОЯТА РОДИНА!!!!!

148

А ха ха

преди 1 година

Значи СПОРЕД " ДЕМОКРАТИЧЕН" КИТАЙ - УКРАЙНА НЯМА ПРАВО ДА ИЗБИРА ДАЛИ ДА Е В ЕС И НАТО!!! МИ ТО СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА НАС, " ДЕМОКРАТИ"!!!