249

КПКОМПИ?

преди 1 година

Комисията за Противодействие на Корупцията и за Отнемане на Незаконно Придобитото Имущество (КПКОНПИ)."Другият проблем бил оставката на Сотир Цацаров като КПКОМПИ"?!?

248

Бандерас

преди 1 година

Асен Василев: "Да сте чували да казваме, че има хаос, разруха, че другите са виновни, да правим щабове и да плашим хората?". Ами да, чували сме стотици пъти да говорите как ГЕРБ са виновни за всичките ви беди

247

Анонимен

преди 1 година

Кирил да каже колко книги е прочел, че майка му е библиотекарка при това. Видяхме го какъв капацитет е-жалка картинка с постоянна дежурна изкуствена усмивка. Едва ли някой щеше да си позволи да замеря Борисов със снежни топки, така че се видя какво впечатление създава. И стига сте ни го пробутвали съдружника му Асен всеки ден! Да ходят да си продават пробиотици и каквото искат там. Само за презентации и амбулантна търговия стават, защото там може да се лъже свободно. Живи и здрави и прав им път!

246

безпартиен

преди 1 година

ще гласувам за герб само ако спрат да подържат тия украински бандити и оправят отношенията с братска русия!

245

Анонимен

преди 1 година

До ЛъжаМного си прав. През България ще минава газта за Европа. Не през Украйна. То цялата война е заради това и не го разбрахте. Остават на сухо Украйна и Полша.

244

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо, но накрая за Герб ще гласувам. Не за вас я. Вече се показахте. Нито за ДБ. Можете да се коалирате, те и без туй са загубили доверието.

243

Анонимен

преди 1 година

Вас пък кой ви иска - Кирчо и Асенчо, големите сделкаджии, танцувахте 1 сезон, скоро ще сте никои.

242

АНОНИМЕН

преди 1 година

Защо не пенсионират в САЩ партийни лидери, а този харвардски възпитаник говори на балкански език?

241

Наясно

преди 1 година

Наясно съм, че тия новите не са наясно с нещата. Бойко ги сложи в малкия си джоб барабар с харвардските им дипломи...То не стига само диплома, момче, трябва и акъл!

240

Анонимен

преди 1 година

Докато Киро, Асен и Лорер са ПП, няма да гласувам за ПП.

239

Истината

преди 1 година

Няма ли кой да му поиска импийчмънт. Нямали следователи СРС-та.

238

Анонимен

преди 1 година

Хамстерът отново не е наясно какви ги плещи. ГЕРБ е лична партия на Борисов и без него няма ГЕРБ. А коалиция не е нужна на България - нито с предателите от ПП и ДБ, нито с крадците от ГЕРБ - ДПС - БСП. Нужно е наистина ново управление от нови хора - експерти, а не политици. Но тъй като у нас никой няма да остави качествени знаещи и честни хора да управляват, затова виждаме само мошеници и предатели на власт.

237

Анонимен

преди 1 година

Абе вие още ли сте тука бе ??? Още ли не сте си обрали багажа за Канада ??? Какво ме занимавате с този партиен секретар бе ??? Та той даже няма партия! Отидете направете накрая една партия, спечелете пак, но този път с хартиен вот, и тогава говорете! Но в момента сте никои. НИКОИ!

236

Анонимен

преди 1 година

Точно Борисов трябва да ръководи ГЕРБ,а не да слушаме пришевки и внушения на случаен министър доказал,че не става за финансист.Това ще да им е опорката да тормозят Борисов за да ги избере някой заблуден.Е къде Борисов,къде си ти бе,льохман?Колко пъти прави бюджет и къде изчезнаха 9 млрд за 9 дни,това са милиарди не хилядарки?Борисов остави подредена държава и милее за нея.Дойдохте да пооткраднете,да обслужите олигарси и криминалните подсъдими срещу заплащане.Вие сте минало,измамници и продажници

235

анонимен

преди 1 година

Те пък ГЕРБ умират да се коалират с вас мошеници и некадърници

234

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо да вземе Кирчо лъжата и Лена под полата и да бягат от България колкото може по-бързо.

233

алоо

преди 1 година

"Докато господин Борисов ръководи ГЕРБ, коалиция с тях е невъзможна". Асенчо,мамино, всеки ден доказваш че си далече от политиката.Това изречение може да го каже само един наивник,който не вкарва никакъв разум в действията си.Този цитираният г-н ако изчезне от земята,чак тогава може да се говори кой ще ръководи герб.Дотогава не че не е мислимо,но е тотална глупост да се вярва, че той няма да ръководи.То и Доган ОФИЦИАЛНО никъде не е в дпс,живурка си в сараите,но всичко става с неговото одобрение

232

Анонимен

преди 1 година

До опетков 256-Не сравнявай с кръчмите във Варна! Огледай се из цяла България-в по-малките градове,селата....знаеш ли как се живее там?Знаеш ли какво значи нямане? Знаеш ли колко получават хората,от какво зависят? Знаеш ли колко работа има там?Знаеш ли каква заплата имат,ако изобщо получават такава?.....Лесно е да тръбиш от големия град и да се правиш на голям разбирач!

231

Анонимен

преди 1 година

По думите шансовете за България в дело срещу "Газпром" са "много добри" -- напълно неадекватен за ръководен пост в държавата. Idi да се съдиш с някоя търговска верига.

230

Анонимен

преди 1 година

По думите шансовете за България в дело срещу "Газпром" са "много добри" -- напълно неадекватен за ръководен пост в държавата. *** да се съдиш с някоя търговска верига.