209

Анонимен

преди 1 година

До 243 До анонимен 241 . . . . .. А Борисов е бил и научен работник, и преподавател. . . . . . . . . Не ми е ясно дали може да се раждат безмозъчни хора или да се лоботомират по късно, но все пак има такива представители! . . . Борисов е бил и научен работник, и преподавател. . . . Къде бе драги неграмотнико и какво е преподавал - банкянски! А за научен (ударението на втората сручка) работник си прав рекет не се преподава в нито едно висше, не нисше учебно заведение!

208

До анонимен 241

преди 1 година

Тия, дето го обвиняват, че е прочел една книга, не е сигурно, че и по една са прочели в живота си. А Борисов е бил и научен работник, и преподавател.

207

Xaxa

преди 1 година

Я виж ти - тоя ни подсказва какво са намислили от Козяк - ще "уволняват" ти-квата. Между другото за него това "уволнение" ще е джакпота, който чака откакто стана милиардер. До сега не му даваха да се откаже и го държаха на бая дебела каишка. Ти-квун ще се радва като малко дете, но "оттеглянето" му ще бъде естествено след изборите, че иначе могат и да не минат 4-те %.

206

анонимен

преди 1 година

Бойко чел една книга, Бойко не знаел езици, Бойко говорел простовато и куп др. неща. А бе вие не разбрахте ли , че той беше на този висок пост ,не да се доказва като интелектуалец . Да се доказват академиците, професорите , научните работници, неговата задача беше съвсем различна и той се справяше прилично. Държавата беше с най-нисък дълг спрямо БВП, имахме висок кредитен рейтинг, провеждахме добра външна политика, имахме спокойствие и бавно но сигурно вървяхме напред,за разлика от сега.

205

Анонимен

преди 1 година

Чудя им се на тия надъханите срещу ББорисов. Ако имаше поне едно доказателство за простотиите, в които го обвиняват, Рашков нямаше да го използва ли? Ама, върви доказвай, че нямаш сестра......

204

ПРОСТ-о Киро 2

преди 1 година

Тоя се оказа на практика , че е компетентен единствено и само по въпроси свързани със София прайд !!!!!

203

Ралица

преди 1 година

ТОЗИ АСЕН ЩЕ ОТГОВАРЯ ПРЕД ПРАВОСЪДИЕТО ДЕТО ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ АСЕНЕ ИСКАШ ЛИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА БОРИСОВ ЛИЧНО ДА СЕ СРЕЩНЕШ С ТЯХ И СА ТИ КАЖАТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ АСЕНЕ ТИ СИ НИКОЙ НИКОЙ ЕДИН НАЗНАЧЕН С ПРЕВРАТ ГРАБИТЕЛ ЗАЕДНО С БЪКЪПЪ ГРАБИХТЕ БЪЛГАРИЯ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР РАЗРУШИТЕЛИ

202

КРИЗААААА....

преди 1 година

ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ..... БАЙДЪН ГИ ХВАНА - И УВОЛНИ КИРО И АСЕН И СПЕЦОВ.....

201

Ралица

преди 1 година

228 ТИ ЛИЧНО С ВСЕКИ ЕДИН ГЛАСОПОДАВАТЕЛ НА ГЕРБ ЛИ ГОВОРИ ВИДЯ ДОКАЗА И КАКВО АКО Е ТАКА ЗНАЧИ 228 ТЕЗИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ЗА ТЕБ СА НИКОЙ АЗ ДА ТИ КАЖА ЧЕ ТИ 228 СИ НИКОЙ ЗА МИН И НЕ СТАВАШ И ОНЕЗИ ДЕТО ИСКАТ ДА ЕЛЕМИНИРАТ 600000 БЪЛГАРИ И ВЪЗ ОСНОВА НА КАКВО 228 ЗНАЧИ САМО ТИ ИМАШ ПРАВО ДА ОПРЕДЕЛЯШ ОТ ТЕБ ЗАПОЧВА ВСИЧКО Я СЕ ОСЪЗНАЙ ВЕЧЕ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ПРИКЛЮЧВАТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН ЖИВЕЕЩ И ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ ИМА ПРАВА И ТИ 228 НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА ИГНОРИРАШ ТИ СИ НИКОЙ 228 РАЗБРА ЛИ

200

Случаен минувач

преди 1 година

Асене, ти няма повече да управляваш! Забавлявай се с любовника си Тони от Варна, недей се бърка повече в политиката, само пречиш! Ти трябва да обясниш по какъв начин изхарчи хазната! Само за декември - 9 милиарда! Прокуратурата трябва да те подхване тебе, също така Киро и евреина Лорер!

199

Караджата

преди 1 година

Парламентарната република се разпада, партиите не могат да сформират правителство! Време е да се свика ВНС по един или друг начин тая зима ще го направят. И ГРОБ и ПП и ДБ, ДПС всичките за 30 г доказаха че евроатлантическите ценности са лъжа и мъгла, вече и мало и голямо в България го видя. Гражданска война ли искате? България гори и сега а държава няма, шепа доброволци се борят по селата. Свикваите ВНС докато е време!

198

Анонимен

преди 1 година

Едно става ясно, че единствения лидер, който има качествата да изведе България от кризите в които я вкараха заради собствената си арогантност и явна некъдърност е Борисов. Президента дори го осъзнава и за това тотално спря бесмислените си атаки към ГЕРБ и лидера и. Хаоса е който изпадане от ден на ден вещае бедност за народа и огромни богатства за онези олигарси, които платих протестите и докараха тази власт и сега събират тлъсти дивиденти..

197

ээ

преди 1 година

До истинки българин" Да те "светна"-от твоите 600 000 гласа за герберастите,100 хил. са работниците от пътищарските фирми,150 хил. са от шоколадовите роднини,100 хил. силно заблудени с мозък,колкото аспиринче, и 250хил. от чиновиците.Разумни хора сред гях няма.и едни 20 хил. ИСТИНСКИ КРАДЦИ.Това сте ,в най-добрия ва вас вариант.

196

Анка Британка

преди 1 година

Интересно..а пък с вас кой ли ще се коалира, продажници..докарахте страната до просешка тояга..трябва да ви се търси отговорност за хаоса, който създадохте и то само за 7 месеца.

195

анонимен

преди 1 година

Стига сте плюли по Бойко, че ставате смешни. Дайте поне 1 доказателство за греховете,които му преписвайте и не се оправдавайте, че Гешев е негов човек, защото той не го избра за глпрокурор, а ВСС. Толкова ли сте облъчени?

194

Анонимен

преди 1 година

Господин Василев , трябваше да кажете , че докато г-н Борисов води ГЕРБ , Герб ще продължава да е пълен с политически цветарки (има и по-подходяща дума),които след бясно обикаляне на всички партии , най-сетне са се спрели в най-корумпираната , където краденето и всички други мерзости са издигнати в култ ! Затова сега е този вой на умряло ,щото папкането е към своя край ...

193

toti

преди 1 година

Борисов вече е като в домашен арест,подобно положение като на Доган и до живот ще седи между стените на сарайте като с гривна на арестант,който я мръдне я гръмне......ако това е живот...здраве му кажи,по добре да съм мъртвец??

192

Истукан

преди 1 година

А докато ИТН и ПП разиграват шоу, няма да имаме нов парламент скоро заради тях.

191

Анонимен

преди 1 година

Тези не разбраха ли ,че не са пратени там да се харесват, а да работят .Плюс това не е училище , каквито съученици ти се паднат това е - зад тези хора стоят избиратели и техните и тези на ГЕРБ са горе долу по равно , т.ч. ако Бойко е такъв престъпник да намерят доказателства и да го осъдят ако не , да си плюят на ръцете и да се залавят за работа

190

Анонимен

преди 1 година

Тая да отива при мъжа си спецов и да заминават при господярят си в дубай.