289

абе БОКЛУК

преди 1 година

кой изобщо ви бръсне за сливи

288

П.К.

преди 1 година

Този, ококо-рения и лъжеца, с про-дажната тумба около тях, не усещат ли, че до коалиция не са опрели още, тъй като под въпрос е дали изобщо ще се пъхнат под бариерата...Тези прой-дохи, лъжовни нека-дърници и любовници бяха на държавна ясла, но оттук нататък да си правят сметката, очертана от СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИТЕ ПО-ГОЛЕМИ БАРИЕРИ, КОИТО НИЩО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ ОТ БЛИЗКОТО МРАЧНО МИНАЛО. Така че, спокойно. Този път и задкулисието с пластмасовите кутии на Мадуро НЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ. НИТО НА ЙОТА!

287

уаууу

преди 1 година

Асенчо,да не мислиш ,че ГЕРБ са умряли да се коалират с вас,бе *** ?

286

Стоян Хлебаров

преди 1 година

Г-н Василев,а нима само Бойко Борисов беше крадлив в ГЕРБ!? Значи с другите крадльовци можете да се съюзявате,така ли!? А не мислите ли,че като сте против съюзяването с ДБ,вие се съюзявате именно с ГЕРБ! Защото,бъдете сигурен,че няма да постигнете нужното мнозинство! И още нещо-БЪДЕТЕ ПО СКРОМЕН-КОЙ СТЕ ВИЕ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ПРОТИВ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ БЪЛГАРИ ДА СЕ СЪЮЗЯВАТ С ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ПАРТИИ!?

285

Калеко Алеко

преди 1 година

Боже, пази боже сляпо да прогледа ... натирените от управлението след шест месечното шоу на кумците, кумициите и любовниците си позволяват да съдят ББ, който управляваше в продължение на 12 години, през което време имахме държава за разлика от сега ... !!!

284

we

преди 1 година

Окококорчо, покажи най-после дипломата за висше, ако имаш!

283

Анонимен

преди 1 година

Асенчо и Кирчо може би са свикнали някой отвън да им казва кой трябва да е шеф на тяхната т.нар. партия. Не знаят те, че лидерът на партията се избира от нейните членове, а не от нейните врагове.

282

неразбрал

преди 1 година

Този угоен хасковски тюф.лек дари ли една заплата в нигерийската сметка на Киро за усраинците?Айде да го стори ,пък после да пелтечи за герберастите и Тиквата.

281

Сатер

преди 1 година

Простото кире и вечно изненадания кокорчо да си мислят за ревизия без Спецов. Ще стане интересно! Още повече , две години нищо не можаха да извадят за Борисов!!!

280

Смешник

преди 1 година

На кривия...вълната му пречи! Тоя некадърник защо въобще му дават право да говори по телевизиите?

279

Анонимен

преди 1 година

този защо не коментира г-жа Лъжа и Кинтекс

278

Анонимен

преди 1 година

Каква коалиция като не влизате в парламента, дори гопсподаря на машините ви мрази и ако се разходите без охрана не снежни топки ами с камъни ще ви гонят нагли ***.

277

Реалист

преди 1 година

Сега след като е уволнен Културиста Спецов ще спре да му пуска затова си го изкарва на Баце !

276

Анонимен

преди 1 година

коалия в централния софииски затвор

275

Ангелина

преди 1 година

Не само ,докато ББ ръководи,но и докато се "прочистят" всички негови придворни лакеи способни на всички низости ,които в момента са всички негови избраници ,които са в НС - спечелили с купен или от зависими хора от ГЕРБ- икономически кръгове и администрация.Тези са по- вредни дори и от него ,защото той ги е превърнал в "свой образ и подобие".След ББ ,няма да има ГЕРБ - тях ги свързват схемите ,а не идеите.Малкото свестни хора от тази партия - около 2% ,да се обединят с хора с принципи...

274

Анонимен

преди 1 година

Докато ни управляват такива аналисти , нищо добро не ни чака... да си бъркат със Спецката по дупките и власт да не помирисват тези ***....ли

273

Барек

преди 1 година

Докато г-н Василев е в политиката, нищо добро не ни чака.

272

Анонимен

преди 1 година

Значи, ако ББ не е начело на ГЕРБ е въможна коалиция с ГЕРБ? Ще си помисля дали да гласувам за ПП.

271

Разбира се

преди 1 година

Човекът е прав; а вие тука само знаете да обиждате. Криминалният ББ е за затвора. Точка.

270

123

преди 1 година

Кой си ти бе, усро бургията. Ти ще решаваш кой да управлява ГЕРБ. Много си си повярвал.