138

Анонимен

преди 1 година

ЩО ДА Е ТРУДНО?НА УКРАИНЦИТЕ И *** ПОМАГАТЕ БЕЗ ТРУДНОСТИ НАЛИ ?

137

!

преди 1 година

Кой взел,хубава заплата я взел...От тук насетне само крадците и родоотсъпниците ще са на печалба! Положението ще става все по зле! Заплатите замръзват,стоките не! Покупателната способност става изклчяително мижава.Лееко се върнахме 15 години назад за шест месеца.Да видим след две години да не сме в каменната ера!

136

Анонимен

преди 1 година

България така и не излезе от комунистическата мизерия. Затова всеки бяга на запад. Там и отношението към работещите е друго и заплатите не са комунистически.

135

Анонимен

преди 1 година

80% от българите са застрашени от бедност... Ами то като се види медианната заплата в България каква е и става ясно, че над 50% от българите мизеруват със заплати около 800 лв. нето.

134

Георги

преди 1 година

В същото време всички се оплакват, че няма работници значи просто на някой хора им харесва да са бедни. Или по-скоро предпочитат да са бедни вместо да се блъскат и да работят. Не се обиждайте но бедни и богати не е само да парите в джоба. Доста бедни живеят много по щастливо от доста богато - ако гледаме парите само

133

Анонимен

преди 1 година

евроатлантически ценносте - стига сте мрънкали казаха ви и с празен хладилник пак евроатлантически ценности - неее да не си помислите за евроатлантичеиски заплати неее- за вас са ценностите

132

НЛО БУЗЛУДЖА

преди 1 година

ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ СССР, ЧЕ ТЕ ОЩЕ НИ ЕКСПЛОАТИРАТ ТРУДА, РЕСУРСИТЕ И ПРИБИРАТ ПАРИТЕ! ЗА ТОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕМ БЕДНИ И ГРАБЕНИ. С КАКЪВТО СЕ ХВАНЕШ, ТАКЪВ СТАВАШ. ДАЛИ СИРИЯ, ГРУЗИЯ, АРМЕНИЯ, ЧЕЧНЯ, УКРАЙНА СА РАЗРУШЕНИ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ РАШКИ? КАКВА ГОЛЯМА АРМИЯ ИМАХМЕ, ХИЛЯДИ ТАНКОВЕ, МНОГО САМОЛЕТИ, АМА СМЕ СИ ГИ ПЛАЩАЛИ, НЕ СА НИ БИЛИ ПОДАРЪК?

131

Въпрос

преди 1 година

абе защо на СССР и БКП не им Трябваше Прeход от Манархия и Капитализъм и за 30 години Построиха България, а на УмноКрасивите *** Демократи вече 33 години са все в Преход?!

130

до 144

преди 1 година

Има такива младежи, за жалост. На 19 влязох в университета. От 20 работех на половин работен ден, предимно нощни смени в един склад + като преводач. На 23 като завърших юли от 1ви септември започнах работа по специалността си. Тотално независим, купувах си всичко сам. Отделно бригади. И вече на 34 управлявам 4 различни ИТ екипа, имам малка компания- познато лице съм в този сектор. Не съм оставал и ден без работа. Но има мрънкала, които не искат да работят.

129

Анонимен

преди 1 година

топ просто 25% от нацията живеят в пълна бестност, други 25% се молят да не им се счупи нещо, защото няма да могат да си погасят кредитите...и ония от ПП иди0тизирали хора седят и ни обясняват, че България е много напред

128

СТАНДАРТ на работник

преди 1 година

До 148Много точно казано.По имоти сме богати и движимо имущество .по друго бедни . Каквото и да имаш ,трябва да го подържаш с пари. А след като средният доход за работник не достига ,значи закъсваш. Не е въпроса да си даваш всичко под наем и пак да живееш Ден за Ден .А това се получава заради Стандарта ни и заради това ,че ни крадат " труда " !!!

127

Анонимен

преди 1 година

До Азимов Иматакива,но леко-полеко,ще изчезнат!

126

Анонимен

преди 1 година

Софи Маринова е поп-фолк звезда и по социализъма(като сега) е привилигирован етнос. Ти кажи българите как живеят под болшевисткото управление на фуражко..

125

Анонимен

преди 1 година

Чудя се от кои съм,дали от бедните или от средните,с около 5 500 семеен доход,едно дете,един автомобил,едно жилище и малка къща на село,живущ в един от областните градове,с тази подробност,че родителите ми не ми помагат,както и тези на съпругата ми,купуваме всичко нужно от магазина и пазара и всеки ден пътувам приблизително по 130-150 км. до работното ми място.

124

Бг Днес

преди 1 година

Каквото и да се говори ,всичко идва ОТГОРЕ -НАДОЛУ.Каквито са ни политиците ,такива решения взимат в икономиката и финансите.Те крадат ,ние ги избираме ,те ни лъжат ,а ние няма къде да ходиме. В Европа сме чужди , по-добре би било да се развиваме в родината. Уви.

123

Калпавия

преди 1 година

144, при живи родители е грехота да работиш!

122

Сега

преди 1 година

Маниполацоиииии

121

Анонимен

преди 1 година

Моят племенник е студент в УНСС. Родителите му го издържат все още, всички сметки му плащат. Техните му викат да хване малко работа, да си изгради отсега трудови навици. На 21 г е, време му е. Не искал. Не искал да работи тъпппа по неговите думи работа. Само дискотеки, пиене, хванал си някакво гадже, взима от техните пари, да я води на някакви там щуротии, по не знам къде си! Ужас! Младите изобщо не искат да се учат на труд. Мама и тати няма да са живи цял живот все пак

120

Азимов

преди 1 година

От всичките мултимилионери, които познавам, ни един няма образование и допълнителна квалификация. Ама всичките имат по десет политика на хранилка.

119

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде търсят работници к не са толкова зле заплатите! Тук отделно 1 милион не работят и се мотат издържани от майките им чистели клозети по Германия! Ама след това поколение кой ще работи? Мързи го народа и не иска да бачка- съсипаха го с помощи и прочие безумни начини да го демотивират.